Sufian Suhaimi Dan Elfira Loy Sudah Putus Tunang?

Hiburan

Sufian Suhaimi Dan Elfira Loy Sudah Putus Tunang?

Tindakan Sufian Suhaimi yang memuat naik luahan hati dirinya sedih dan sukar untuk melepaskan orang tersayang menimbulkan pelbagai tanda-tanya serta spekulasi tentang status pertunangan beliau bersama Elfira.

Advertisement

Malah, ada netizen mendakwa mereka sebenarnya sudah putus tunang minggu lalu dan sedang menunggu masa yang sesuai untuk mengumumkan berita tersebut.

Difahamkan, Sufian juga sudah menukar nombor telefon peribadinya kerana tidak mahu diganggu dengan pelbagai soalan tentang pertunangannya itu.

Sufian dan Elfira mengikat tali pertunangan pada 6 Oktober 2017 dan merencana untuk bernikah sekitar bulan Mac ini. Namun, sehingga hari ini tiada sebarang perkembangan lanjut mengenai  perkahwinan mereka.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

33 Comments

  1. Learn from lesson

    February 16, 2018 at 12:42 pm

    Kalau betol putus bagos ah kan. Si pian nie dulu break up dgn ex gf die abeh tunang dgn el nie eh? So Moral of the story?
    Yg perempuan jgn rampas hak milik wanita lain. Kalau org tu da in a relationship ke da kawin ke, jangan kacau, jangan nak try2, jangan nak “ohh kite kawan rapat”. Tak payah. Kau gi je carik lelaki lain. Ingat. Jangan rampas hak milik wanita lain.
    Yang lelaki pulak, setia pada satu. Tak payah lah nak rapat2 dgn pompan lain, nak “she’s my closest friend cause she can understand me” nye type. Kau ade problem dgn gf ke bini kau, kau settle dgn dia. Tak payah nak sebok “nak dgr opinion perempuan lain”.

    • Nadia nadi arena

      February 16, 2018 at 1:14 pm

      Setuju sesangattt…pompuan skg ni kemain lagi, dah taw org tu dah ada awek,tunang,bini ~~ lagi korang nak sebat kannn, ehhh pikir lah dengan akal yg allah swt bagi tu, ko buat kat org, esok lusa org buat kat ko even worst taw ke idokkk! Fuhh lega dapat luahkan hahahhahahaa

  2. GIGI KAPAK

    February 16, 2018 at 11:22 am

    JIKA PERHATIKAN BAHASA TUBUH.. KELIHATAN SI ELFIRA NI YG JENIS GEDIK BIRAH… PERANGAI KEREK PUN ADA…..

  3. Anonymous

    February 16, 2018 at 11:08 am

    Sedih iollsss. Ermm…….

  4. Anonymous

    February 16, 2018 at 8:52 am

    Sbb tu klu bertunang x usah lah nak heboh..nak rak 1 dunia..ni baru btunang je dh mcm pengantin baru aku tengok..mcm lah tunang tu dah sah nak dhebohkn..nnti dh kwin..tpulang lah kau nak heboh mcmne!!!

  5. Damai

    February 16, 2018 at 8:19 am

    Fattzura die hard fan can u stop selitkan nama mrk dlm topic yg x ada kena mengenai dgn mrk. Nanti mrk diberikan cobaan dlm rumahtangga netizen comment yg bisa2 blh terima tak.

    • Anonymous

      February 16, 2018 at 11:52 am

      setuju. kita tak tahu bila2 masa sahaja kita akan diuji. masa tu baru tahu langit tinggi ke rendah. tak perlu la nak cakap orang tu bagus orang ni tak bagus. tapi biasa la kipas susah mati mana boleh tegur. dia aje yang betul.