Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sedih Andai Kena Lepaskan Seseorang – Luahan Hati Sufian Suhaimi Ditujukan Pada Siapa?

Sejak kebelakangan ini sering kali kita mendengar khabar angin mengatakan hubungan Sufian Suhaimi bersama tunangnya sedang bermasalah. Perkara itu turut diakui oleh Sufian yang mengakui ianya agak “complicated”.

Advertisement

Pasangan ini dijangka bakal berkahwin pada Mac ini, namun tiada sebarang perkembangan lanjut mengenai perkahwinan mereka.

Terbaru, Sufian menerusi Insta Stories ada meluahkan isi hati tentang betapa sedih dan susah bagi dirinya andai harus melepaskan orang tersayang.

Pastinya luahan hati Sufian itu mencetuskan pelbagai persoalan dan pada siapa agaknya luahan itu ditujukan.  Dugaan ketika tempoh bertunang itu memang ada dan kami harap Sufian dan Elfira tabah dan sabar mengharungi segala ujian.  Doakan yang terbaik buat mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 Comments

  1. Elpian

    February 15, 2018 at 10:29 pm

    Bila bahagia nyanyi lagu “terasa ada”. Dah putus elok tuju lagu “terakhir” pulak. Sesuai sangat

  2. Tk

    February 15, 2018 at 1:50 pm

    Moral of story. Ingat Takdir Tuhan …. Bahagia tu tak tau sampai bila. So jangan gaja menunjuk nunjuk sangat. Esuk lusa kita tak tahu. Simpan spek hitam nk cover muka, just in case ! Nauzubillah.

  3. akuperhatije

    February 15, 2018 at 1:48 pm

    ahh korang yeye komen padan muka bagai..ntah-ntah gimik nak kua single baru.sekali padan muka kt korang sebab dah tertipu pastu free2 dpt dosa kering. artis nowdays semua xboleh percaya..skrg ni sume nak wt gimik semua nk jd perhatian.

    • aku

      February 15, 2018 at 4:58 pm

      yesss… baru nak habaqqqq… gimik je nie. mk tiru nabila razali.

  4. Anonymous

    February 15, 2018 at 12:37 pm

    Tak payahlah sedih sangat….awak kan ada kerjaya….mungkin jodoh awak sama level cikgu jugak

  5. mak cute

    February 15, 2018 at 12:36 pm

    moral of story jgn suka menunjuk romantik…baru kapel dah bazir duit dok sponsor nek helikopter bagai konon korg kapel paling suweet…sedondon…skrg helikopter ke mana korg ke mana…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top