Written by Bella | December 4th, 2017

Nampaknya netizen masih lagi tidak boleh berhenti berbicara tentang isu pernikahan rahsia pelakon Izreen Azminda sebagai isteri kedua kepada pemuzik Ude. Tidak dinafikan, Izreen menerima pelbagai kecaman daripada setiap sudut.

Kini timbul pula gosip terbaru mengatakan Izreen sebenarnya ada memuat naik satu entri menyindir madunya, Intan Liana menerusi akaun Instagramnya beberapa hari lalu sebelum ia dipadam kerana mendapat kritikan negatif daripada netizen. Menurut Miss K di portal Astro Gempak, Izreen memuat naik entri tersebut sebaik sahaja Intan membuat pendedahan bahawa suaminya sudah berkahwin dengan Izreen. Intan membuat kenyataan itu pada hari Khamis minggu lalu.

Sejak berita pernikahan beliau menjadi satu kontroversi hangat, Izreen juga sudah menutup ruangan komen di akaun Instagramnya, mungkin kerana merasa tertekan dihentam teruk oleh netizen.

Terdahulu, Izreen mengakui sudah bernikah dengan Ude pada 8 Ogos lepas. Izreen memberitahu beliau tidak pernah berniat untuk menjadi perampas suami orang seperti yang didakwa dan segala yang berlaku adalah ketentuan takdir.

Sumber Berita : Astro Gempak

82 responses to Sudah La Buat Drama, “Play-play Victim” – Izreen Azminda Muat Naik Status Sindir Madunya?

  1. minah latoya mulot longkang vazzzz says:

    Play victim? Ko yang betina x sedar diri perampas laki orang. Ko yang pembawa masalah. Karma keeps the address ok. Kalau x kena balik dekat ko, anak cucu ko la plak. Macam mana ye jadi manusia yang sanggup mengecapi kebahagiaan padahal ada orang lain tgah sedih sebab kita bahagia?
    Yang geng ostajah internet nak kecam ak, kecam la. Bab kawin ramai ikut sunnah. Try bab lain, ada ke nak ikut sunnah?
    Aku Benci PERAMPAS SUAMI ORANG.
    K bye

    223

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      dh rembat orang punye laki skarang cakp play victin itu kau dh menunjok kan yg kau nak suruh laki tu ceraikan bini pertama gitu ? sengaja nak buruk buruk kan madu kau depan laki n peminat gitu ?? sape tak marah kalau laki kawin cara diam2 dengan pompan jalang macm kau ! kau ni ibarat musang berbulu ayam tau…! diam2 rembat laki orang dengan cara kau sendiri..ntah ape yg kau dh buat dengan laki orang sampai laki orang tu suka sangat dengan muka jalang kau huh ! jangan jangan……

      82

      0
      • Anonymous says:

        Aku x suka dia ni dr dulu. tp aku rs xperlu kot korg rendahkan otak korg maki hamun dia. apa korg dpt? kalau betul dia aniaya org, tunggu je life dia bahagia ke x.

        43

        1
        • Anonymous says:

          makin menyampah aku dgn si izreen ni. memang tak lama akan jadi hanez suraya…sila bersara secara rela.

          47

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Muka hodoh, perangai buruk, perasan, taste tinggi…
          Aku dok pk… ada ke jantan nak kat dia ni…
          masa kerang dia dok gatal sgt hari2 citer pasal lelaki…

          ast2 ada juga ahli muzik yang terperangkap…
          Nasib kau la labu…

          25

          0
      • Anonymous says:

        perangai bitch dah makin menjadi-jadi. puihhh..

        33

        0
      • Anonymous says:

        Kome lupa ke yang laki dia tu yang lafazkan akad. Bukan kena ugut dengan pisau kat leher pun. Apsal bila poligami, yang bercakaran yang pompuan? Sedangkan yang punya angkara, lelaki?

        19

        1
        • gayah says:

          so true!!! laki tu yg dah kawin. ko dah kawin ko buat cara dah kawin. aku tak paham pompuan yg tak abis2 nak menyalah kan kaum pompuan SAHAJA. dua2 salah, dua2 ada akal ada nafsu boleh berfikir pakai otak. ni lah sbb byk pompuan melayu lelaki blh pijak2 n buat cam tunggul. sbb diorg tahu yg bercakaran kelak are the women. yg dok tarik rambut dok gaduh dpn org kene maki kene carut adalah sesama pompuan. laki kene tempias sikit je, puas sampai bila2. kalo aku aku bedal mamat tu dulu cukup2.

          2

          2
    • Rina says:

      Ntah apa la si Ude tu kutuk bini pertama pd minah ni dulu dia sampai dia boleh keluar ayat kifarah,jangan play victim bagai. Shame on you Ude. Intan tu sikit tak keluar ayat kutuk kau bila reporter interview,siap kata salah dia tak pandai jaga suami.Saya hati tengok muka Intan tu.Seorang wanita yang tabah.
      Kalau aku jadi Intan,aku heret Izreen ni ke mahkamah.Charge dia as pengacau rumah tangga.Memang boleh buat macam tu,cuma kita perempuan tak tau.Tunjuk bukti diaorang kahwin rahsia,alasan perkahwinan baru 4 tahun & anak2 masih kecil & pendapatan suami tak seberapa.Banyak sangat duit kau main muzik tu Ude?

      111

      0
      • Oren says:

        Standardla lelaki nak kawin lain..dan2 list kekurangan bini first pada yang no 2. yang no 2 ni pun feeling2 dia pembawa rahmat pada laki tu.

        tak lamanya klu kawin dengan pompuan gini.byk mulut. patut diamla dulu sementara laki tu nak pujuk yang no.1

        Intan bukan play victim, memang dia mangsa pun. mangsa perempuan gatal

        64

        0
      • anonymous says:

        Utk pengetahuan rina….kalau mengadu kat jabatan agama .. kes2 cam gini katanya tak leh buat apa2 sbb SUKA SAMA SUKA…bg la surat ke, pic ke sms ke wassap berderet ke….tak di layan…yang jaga kaunter pengaduan tu pun macam baru bangun tido…pemalas…dia orang akan amik tindakan kalau kacau tapi tak melayan..kalau MELAYAN ..SUKA SAMA SUKA jabatan agama tak leh buat apa katanya… depa ni hanya berminat kes2 suka sama suka tangkap basah dalam kelambu je..bab2 suami isteri mengetik melayan tak leh charge sbb katanya suka sama suka, apa punya akta kot korang create…galakkan maksiat galakkan bercerai berai…patutnya yang dah kawin ni la charge kalau mengatal sampai runtuhkan rumahtangga …malu la jabatan agama Islam korang yang makan gaji buta kat pejabat agama tu sila berjawab la dekat akhirat ..

        20

        0
      • Sisturnina says:

        Izreen ni cam bitch jugak…tapi bini 1at Tak baik mana….dia memang play victim n manipulate keadaan. Malu dua2 perempuan ni. Laki miskin pun berebut2.

        0

        12
      • Suka hati aku says:

        Kan.suami tak guna bebal si ude tu.ko nak kawen pun xperlu nak burukkan wife ko.klu wife tu salah ko tegur tegas klu perlu ko rotan yg tak menyakitkan dgn tujuan nk mengajar.kluI ko ckp bini ko teruk sbb ko la laki yg teruk tak blh didik dia.dh la sengkek tak mampu pun.pastu menadah maruah ko kt si izreen bg ko duit dr awal la kan sbb tu terdesak kawen jgk sbb terhutang budi kan.satu malaysia tau ko sengkek pakai duit pompuan sbb bini kesayangan kau yg up ckp sndri dlm melodi.shame on u la uda!klu kau tu baik sgt ko adil la, utk bini2 ko.bkn hrpkan duit bini je.

        10

        0
    • Bencipompuanjalang says:

      Hahahha dah la menumpang kasih kat suami orang nak angin a pahal?? Terima jak lah kritikan netizen ke apa ke. Sapa suh gatal sangat nak juga menumpang kasih suami orang oi??! Bak kata ko sendiri tepuk dada tanya Selera. Pi mampus la izreen

      35

      0
    • istighfarbebanyak says:

      bawak istighfar sikit la korang, ini ujian izreen kt dunia ni. mungkin skrg ni dia yg kene ujian cmni, takut2 kite ni duk sibuk mengata die. esk Allah pulak beri korang ujian yg sama. tak takut ke? istighfar skitt… mungkin bkn korg kene. maybe adk beradik korang. anak korang. saudara korang. tak yah nk benci2 manusia. setiap manusia tu ada ujian die masing2..

      10

      0
      • Anonstickpan says:

        Berani buat berani tanggung la beb… kalau rasa x tahan kene condemn jgn la kacau laki org, faham? Ini bukan ujian, ini namanya cari nahas. Banyak lagi jejantan kat luar sana kot yea pun desperate nakkan belaian lelaki. Nasib ahhh. Apa kata suruh Izreen jer yg istighfar byk2 drpd kluar statement makan diri mcm tu. X sedar diri punya pompuan.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Sesetengah lelaki, kalau bab kahwin hantaran murah dan kahwin berpoligami memang dia juara nak ikut sunnah. Dia punya komited tu tak payah cakap la. Tapi bab sunnah lainnn macam2 alasan kau ya… belum lagi bab nak tinggal rokok. Rokok=haram pulak tu.

      0

      0
  2. Izreenhodoh says:

    Dah rampas tu dok diam2 sudahla. Cuba kalau laki ko org rampas, aku rasa ko meroyan lagi teruk kot. Muka dah la tak hellokkk, perangai tu jaga sama Izreen oiii.. just letak diri kau kat tempat dia.. mengalahla sikit. Hodoh perangai mcm muka kau jgk

    46

    0
    • Anonymous says:

      Dia nak jgk jd mcm Adira. Dh kawin dgn laki org, nk jgk tyg2. xsabar nk tunggu ude kawin kali ke-3 nk tgk yg no 2 tu meroyan ke x. dasar gatal br 29thn dh nk poligami. kencing pun berbuih lg. puii

      19

      0
  3. Anonymous says:

    Macam lah dia x berdrama…… tunggu kami akan buat mcm hanez nanti , atika suhaimi drama dan filem x laku kami nak tengok siapa yg ambil berlakun.. kami BOIKOT… cara bercakap macam wan sakina bini asraf muslim.. berkeluarga kah?

    49

    1
  4. Apeapejelah says:

    Walaupun aku tak nak tuduh sebarangan yg post insta dia ni tuju kat Intan tapi aku tetap menyampah ngan dia. Cakap mcm ko sorang sorang je betul Izreen. Aku haraplah ko minta maaf ngan Intan sebab kahwin sorok-sorok. Ke ko acah-acah suci? Manusia zaman sekarang. Igt post perli-perli mcm tu kat insta tunjuk ko pandai ke? Kalau pandai tak buat benda-benda yg ko buat. Please la perempuan. Sebelum ko perli-perli nasihat org bajet pandai sgt, cermin diri ko sendiri dulu. Pandai nak igtkan org pasal kifarah dia. Ko pun tunggu jelah kifarah ko Izreen oi. Gedik!

    72

    1
  5. kak mah kebabom says:

    Tuu diaaa…nmpk dh perangai dia..mcm cacing tanah tgh menggelupur kepanasan kena panas matahari…tgk org upload pic makanan..dia yg menggelupur tk tenang…org mcm hang ni mmg tk boleh dok diam2…mesti nk cari pasal jer…

    28

    1
  6. zeetajones says:

    izreen menggelupur dah..memang ai takkan tengok mana2 drama lakonan dia lpsni..jom boikot drama dia guys..so producer takkan ambik dia belakon..biar dia lg depressed..haha

    53

    1
  7. Anonymous says:

    Aku dulu pon suami aku kawin sorg lgi tanpa pengetahuan aku….aku dpt tau bila isteri keduanya nak bersalin….betapa hancur luluh hati aku ketika itu…tapi lama kelamaan aku dpt terima qada’ dan qadar dan ketentuan yg telah Allah tentukan pada aku, kerana suami bukan hak mutlak aku, cinta pada suami tidak kekal, hanya cinta kpd Allah S.W.T. yg kekal abadi…jadi sudah2 la mengutuk dan menghentam, itu sudah habuan dia, habuan kita belum tentu lagi, takut2 nti berbalik kutukan dan hentaman itu kpd kita, Wallahu a,lam…

    33

    0
    • Sisturnina says:

      You memang mulia. Benar laki bukan hak Kita. Lebih berhak ibu dia…Kita isteri ni perasan mcm suami hak milik Kita.

      3

      3
    • pekerja swasta says:

      kalau bini ke2 tu diam2 tak penah nk kacau idup kita tkpe lg kak kot2 blh redha pon. tp klu dia dok perli2 gini apakehal? dia plk nk acah suci n kata bini tua play victim. sapa yg victim sebenarnya?

      28

      0
  8. nok gebuzzz says:

    hmmm…x lama lagi ikut jejak langkah hanez suraya dok umah jd suriram…pas tu jual produck x laku…wakakakaka!!

    37

    0
  9. greenfingers says:

    Poligami tu xsalah, tp klu dh gini perangai bini kedua, mmg la lg sakit hati bini pertama. Contoh mcm anak Zahid Hamidi, dia amik laki org, tp dia g jupe bini pertama skali ngan laki dia skang. Ckp elok2 ngan isteri pertama, bwk family skali. Pastu jgla hati isteri pertama, hormat dia, bkn buat musuh. Brla isteri pertama rasa dihargai, bkn rasa ditipu hidup2. Sbnrnya byk kes bermadu yg jenis isteri2 blh berbaik, tp sbkan perangai bini kedua mcm izreen ni yg buat org meluat. Dhla amik laki org, mulut tu hamboi rasa nk tonyoh2 ja. Jenih izreen ni aku rasa bini pertama baik pon boleh makan hati ngan perangai eksyen dia! Shame on you la Izreen

    74

    0
    • lola97 says:

      bersemuka ke tidak,,ttp juga merampas…dalam hati tuhan aje tahu lukanya…kalu bertepuk sebelah tgan x berbunyi,,sama2 garitttt….

      17

      0
    • alfonso says:

      hang p tgk majlis2 org sapa yang hover isteri pertama ka si nurul tu..yang sedondon nurul & suami, amek gambar pun dia yang dok sebelah laki, isteri pertama nun dok hujung2..poodah jgn pandai2 kata depa bahagia walaupun isteri pertama redha

      37

      4
  10. Anonymous says:

    dia nie geng pasha sanda.. dia rampas dia meroyan…

    23

    0
  11. Zuraina says:

    Bukan dulu Izreen ni lepas bercerai berlagak tunjuk kereta mahal semua lepas tu cakap tak terfikir nak kawin lagi nak buat duit banyak-banyak? So laki dia kerja musician ni sama taraf dgn dia ke? Income berapa juta sebulan?

    39

    0
    • Anonymous says:

      aku ingat lg BN ada post pasal dia..thn ni jugak post tu. Time tu Amyra ngn Amar announce nak kawen, trus kuar cite dia kata “lelaki dah mati dlm hidup dia”

      dh tu ude ni apa?

      1

      0
  12. Kak esah kompiyus says:

    Cuba nak paham apa yg dia ni cuba buat;
    – mula2 kata boipren tu masih single.
    – tetibe dah kawen bulan ogos
    – kantoi kawen laki org, “menumpang kasih” katanya.
    Aku tak la benci dia, tapi xpaham apa dia cuba buat sebenarnya. Kalau betul nak menumpang kasih, kenapa tak pergi je jumpa dengan isteri pertama minta izin? Takut kena halau? Bila dah kawen senyap2 mcm ni memang la akan nampak dia cuba nak rampas suami orang tu. Isteri mana yg tak sedih bila suami tercinta nak mintak nikah satu lagi, tapi tengok pada situasi isteri pertama dia yg dah mcm redha je tu, rasanya kalau diorg mintak izin awal2 dia redha jugak kot. Pastu perangai upload gambar caption yg ada maksud tersirat, bila org kecam, delete post. Siapa yang berdrama sekarang ni?

    7

    0
  13. cik cOmott says:

    alah engko tu pun bukan nya cantik sangat pun, dulu mula-mula berlakon kemain itam berdanak. nak tgk org cari gambar lama engko ke kt google? tunggu budak2 universiti @ budak2 sekolah yang lawa2 sekarang ni habis belajar caras laki engko pulak lepas ni.

    20

    0
  14. wawa says:

    astaghfirullah izreen…awak tu kata nak menumpang kasih je…biar la kalau isteri pertama nak marah sekali pun…mmg dia berhak nak buat mcm tu…bini mana yang tak terkejut tiba2 dia dimadukan…awak yang ambil hak orang ni patut diam2 je la…tak perlu nak sindir menyindir…itu lah pengorbanan isteri kedua…kena banyakkkk bersabar…sambil2 tu usaha la untuk memenangi hati suami dan isteri pertama…berbaik2 la…

    34

    0
  15. Uteh says:

    alahai dah jodoh. terima je lah intan ooi, laki tak saying kita, tu sbb dia kwin lagi satu. Atau laki tak de duit, tumpang duit izreen, dia terhutang budi, izreen dpt support dia dan intan pun dpt tumpang sama, dok diam2 je , terima dgn reda qada d qadar Allah. Alaa nk rebut ” benda” tu. bukan selalu nak pakai pun. Kalau intan ” kena” hari2 pun mesti tak sanggup, jadi beralah le. Buat tak tau je.

    1

    22
  16. Uteh says:

    Ya, berbaik2 le atau diam diam je. Matikan diri buat tak tau. IzreenJgn support laki tu dulu. Duit gaji laki tu total amount apa2 je, serah kat bini biar dia tengok cukup ke tidak? Lepas ni baru intan tau gaji lakinya cukup tak nak tanggung dia. Jgn ingat gaji besar kalau izreen tak bantu dia. Wallahhualam

    0

    15
  17. Uteh says:

    izreen berlakun bagus, sapa2 tak nak tonton lakunannya, mungkin terlepas babak2/ nasihat2 bagus. Jgn kaitkan peribadi dan profesyen lakunannya.

    0

    19
    • Anonymous says:

      nasihat yg bagus tu bukan dia pun yg tulis skrip… bg jelah sesape pun yg berlakon itulah jugak dialog yg keluar. jgn keliru antara realiti dan drama mak uteh ooi! izreen ni fefeling macam hebat sgt, primadona sgt konon nak sindir org nk jadi pelakon bagai.. lepas ni hang berlakon jelah dgn laki gatal hang tu. kami x mau tgok dah…

      3

      0
  18. Anonstickpan says:

    Is this bitch for real??? Bagus la tulis mcm tu Izreen sbb from what I read you are actually describing your own flaws. Speak for yourself, wh*re. Tak sedar diri chaittt!

    18

    0
  19. Anonymous says:

    Ko tu menumpang kasih ke izreen oiii. Ko kena hadap la bini pertama ?. Banyak bunyi!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Bukankah izreen itu dulu pernah post yg dia tak akan ambik laki orang..klu xsilap last yer kot tme org asyik tnya dia bila nak kahwin sekali lagi…

    13

    0
  21. Anonymous says:

    Aku kesian la dengan uda.. awat la pi pilih janda tak sedar diri ni jadi bini no 2 ang.. mulut dahla celupar n kuang ajaq.. dah amek hak orang tapi bajet2 suci puiiihhh.. aku harap uda tak menyesal la dengan pilihan beliau..

    5

    0
  22. Aku benci perampas yg byk bunyi says:

    Mulut hang ni izreen azminda jahat la…cuba hg contohi pelakon zarina zainuddin…dia kawen laki org gak tp ok ja..sbb apa..sbb dia x over belagak mcm hg..dia pandai bawa diri sebagai isteri kedua…ni hg dh amik laki org mau berbunyi lagi ka…

    13

    0
  23. Anonymous says:

    Apa,!!! Ahli muzikkk.. Pantang kerurunan aku bersuamikan pemuzik..

    9

    0
  24. pembenci perampas says:

    Aku kesian la dengan uda.. awat la pi pilih janda tak sedar diri ni jadi bini no 2 ang.. mulut dahla celupar n kuang ajaq.. dah amek hak orang tapi bajet2 suci puiiihhh.. aku harap uda tak menyesal la dengan pilihan beliau..

    1

    0
    • Anonymous says:

      lemau le ude pasni….sian je aku tengok dia dalam melodi semalam
      beza nau dengan reaction masa izreen diinterview

      1

      0
  25. Adn says:

    Tgk ig die tak de pun status ni. Die dah delete kot..

    2

    0
  26. Anonymous says:

    lega siti sarah bila dengar minah ni da selamat kawin…hehehe

    6

    0
  27. Anonymous says:

    kesian dpt madu macam ni…bukan reti hormat pn ni..mulut celupar…bkn boleh berlembut sgt org mcm ni..

    11

    0
  28. tauhumanis says:

    cuba ambik contoh mcm dato sri siti nurhaliza….dia diam jee pas nikah dato K sbb dia tau dia rampas laki orang…sampai skrg semua org sayang dato siti….contohilah dia

    9

    1
  29. Anonymous says:

    Adoi ko ni izreen sory to say,muka dah mmg x lawa,apa salahnya perangai ko tu bg lawa sikit,berlakon pun suam2 kuku jer,mmg betul isteri pertama tu mangsa ? Penyondol ko…kesian jadi perempuan x sedar diri,ko tu janda jer nnt lm2 dah xpired ko igt laki tu selera lg dgn ko?

    19

    0
  30. Anonymous says:

    Sian ko ni izreen muka x lawa,mulut jahat,x sedar diri dah rampas hak org,ko rasa skrg ni laki tu lbh syg ko kan?xpe ko tgk nanti balassn ko dpt..,

    19

    0
  31. koko says:

    x kisah laa prangai bini die mcmane ke hape play victim ke ape ke tu dah mmg hak die sbb die isteri sebelum ko plak yg amek kesempatan atas masalah diorg then tackle si laki x gune tu n laki x gune tu pon same menggatal dgn ko. dasar pompuan gedik dah tau laki org nak jugak try. pastu muke xtau malu nak gune madame mrs bagai kat IG, eh fazura yg kawen dgn fattah tu pon xde nak madam mrs fattah bagai lah. kawen pon x pakai inai, yg ko dah caras laki org pastu beriye nak berinai bagai. shame on u perampas hak org pastu ade hati nak sindir2 org lain. mereput lah ko mmg aku xkn tgk drama ko lagi.

    23

    0
  32. elle says:

    nasib ko lah uda oii, org kawen dpt berkah ni korg kawen dpt musibah. harap ko dpt lah berlaku adil spt yg izreen dakwa tu ye, klu x mmg ko dpt malu lah nnt sbb ko tau jela bini perampas ko tu bff dgn geng rita spender, jgn smpai hal2 spender sume die gi putar belit satu msia tau. balik plak ko lg kt wife pertama. kesian2… lg satu mmg izreen ni jenis penggoda, sape yg penah dekat dgn die tau ler die punye wangi tu mcm satu botol perfume die gi sembur utk dpt attraction org kot? ntah laaa… bullshit u izreen i hate perampas. ko dah bley sekapal dgn hanez, memey, DCT tu semua. x yah nak acah2 baik skrg tp masa silam ko perampas tu mmg org xkan lupe!

    11

    1
  33. Anonymous says:

    sory nak cakap.. tapi inilah kenyataan.. esok2, bila ko ada masalah rumahtangga, ramai yg tepuk tangan & ketawa !!

    22

    0
  34. Anonymous says:

    Bini no 1 tak play2 victim pun memang victim betul2 oleh kau dan lakinya….. malukan saja…. mulut macam apa saja… tahnia ude dpt bini mcm ni ya… tak biasa gaduh dgn org mcm rakan baik nya rita…. lepas ni perhi umrah ya mcm retis yg lain…. tapi apa pun drama dan filem yg ada awak kami buat mcm hanez ya. Ok bye

    15

    0
  35. mak cute says:

    yg pelik ada jantan nak jadikan dia ni bini…tgk muka…mulut serupa longkang…xtau la dok serumah ti baru tau langit tinggi rendah berbini kan mulut cam dia ni…dah la tergedik2….boikot je la betina ni…

    13

    0
  36. kak maghia says:

    Izreen…aku rasa ko patut kurangkan molot laser nak sindir orang sana sini especially madu ko…ko tu baru menumpang kasih sehari dua dah berani kuarkan kata2 macam tu…bukan apa aku takut kalo si laki ko dah pening tak boleh handle..mau ko kena cerai lagi. Pokoknya kita kena sedar diri kedudukan kita sbg isteri no 2
    Aku isteri no 2…so far hidup kami aman-aman sahaja, kena biarkan suami tu jadi ketua keluarga n handle masalah ni…ko better kunci mulut n merendah diri…jgn tambah masalah sedia ada
    #sedardiridantolakansur

    2

    0
  37. aku says:

    aku mmg benci perampas ni..

    14

    0
  38. mas manaf says:

    hamboi ko minah…dr aku suam2 kuku menyampah dekat ko, ni dah dikira membara dah menyampah dekat ko..

    jenis betina tak sedar diri mcm ni la..konon kata nak menumpang kasih je, alih2 blh kuar statement mcm ni..patutnya org kat tempat ko kena terima je semua benda..diam is better..sedar diri adalah wajib..

    ni, kalo jenis mcm ni, dah dikira parasit dah ni..lama2, mati la tuan rumah kena ‘makan’….

    16

    0
  39. syu says:

    Klau betul la post ni ditujukan kepda madu dia, kau mmg loser, Izreen. Weh, mana ada permpuan dalm dunia ni yg sggup kongsi laki. Ade, tp tak ramai. Madu hang tu bkn nya main drama. Dia tu still under stress. Kau apa tahu? Mulut dy kata redha, tapi hati? Kau sbgai wanita spttnya paham hati dia. Kau dah tahu kau nombor dua, org ketiga, org yg da menumpang kasih, lagi kau nak tunjuk lagak. Mse interview pn ckp nk bongkak. Plz la izreen, simpan skit bodoh kau tu. Pk sikit hati madu kau tu. Kau sebagai penumpang, buat la baik dgn pemandu dgn co-pilot nye. Ni kau penumpang lagi nak tunjuk besar kepala. Kau dah tahu madu kau tu mcm tu, Ambil la hati dia. Cube pulihkan hubungan korg tu. Nk dgn tak nk je ?

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Yaallah statement dia ni…
    patutlah allah bg dia mulut senget…bercakap sampai herot herot mulut semalam dalam melodi…

    igtkan dia mcm baik baik lembut…tp sekali bercakap yarabbiiiiii…scary…
    mulut mcm halilintar..
    mcmmana laaaa lelaki boleh suka kat dia ni?.. pelik aku..

    pastu cakap mcm bagus sgt…play victim hatuk kau…
    tu bini 1st…muda lg drpd kau tp dia tetap first… kau tu MENUMPANG….
    kau tau kan istilah menumpang tu?…MEREMPAT dengan kasih sayang org lain…tak malu..
    tak malu tak malu…dasar muka tak tauuuuu malu!!!
    lagi nak hina org…
    kau fikir kau cantik sangat ke ha mulut senget…

    14

    0
  41. anti si garit says:

    meluat sungguhla dengan pompuan garit ni.. reramai mohon report ig dia.. biar dia rasa kesal sikit.. semua orang report biar sampai terkubur ig dia tu.. tiap kali buat ig baru lagi, p report report reramai.. klik la spam ke its inappropriate ke.. lantak la klik apa pon.. dah la tutup komen.. takot kena sembur la tu.. lepastu post panjang berjela perli orang sana sini.. puitttt

    16

    0
  42. Damien thomas says:

    Dalam Gegar Vaganza mlm tadi…masa Aqasha nyanyi lagu MLTR agak afak apa dia fikir kannn….masa Ude main Piano…he he he ..

    0

    0
  43. Izreen Sundal says:

    Eh betina ni dah la rampas laki orang pastu nak sound orang tu pulak. Betina sundal betul ni

    19

    0
  44. Anonymous says:

    Hairan la memang dia nak takde sekelumit pun perasaan malu ke eh? Boleh pulak sindir orang lain and anggap dia orang yang teraniaya. Kau ke yang suami pergi nikah dengan isteri kedua diam diam and baru tau lepas tu? Tu baru betul ye orang yang teraniaya. Kau betina yang menganiaya.

    21

    0
  45. Anonymous says:

    Kita tak tau apa masalah rumahtangga dpa ni..xyah la dok tambah dosa mengutuk si izreen ni .pakat2 cermin diri dulu.kita pun xbaik sgt.lg satu dlm islam mmg xdak hukum karma.btl la apa yg izreen tu kata…

    0

    2
  46. Mama cili boh says:

    Itu hak intan kalau dia nak ‘play victim’ sekalipun sbb dia ada hak pertahankan hak dia sbg bini no.1 tau x bengap izreen!! Mulut engko mmg bitch sgt!! Kau tu ptt diam sja la bodo,muka prangai buruk sgt!!! Even bini no.1 tu pun jahat sekalipun tp u are the worst honey coz u cant keep ur mouth shut!! Kekonon tumpang kasih bagai pastu xsedar diri berbahagia ats kesedihan org lain puiihhh dasar perempuan murahan..madu engko tu satu pun dia x aib kan sama ada suami dia ataupun awk bodo!! Klu ikhlas sgt nak bmadu tumpang kasih bagai at least bagi hint kat madu dulu..ude dan izreen dua2 bangang hhahahahhhaha bodoh!!!

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Ya Allah sedihnya baca komen2 netizen dlm blog ni. cukup2 la memaki hamun,mengherdik smpai keluar perkataan2 yg tak sepatutnya keluar dari mulut org Melayui/Islam yg terkenal dgn sifat lemah lembut, berbudi bahasa dan sopan santun. Aku pon tak minat ngan minah ni, tpi tak la sampai terkeluar maki hamun, sumpah seranah…tak elok kita memaki hamun org lain….nti satu hari Allah akan balikkan sumpah seranah, maki hamun tu kat kita….kota pulak nti terambil laki org…ni nti ada la org kata aku ni propa pulak….kita hanya tau menuduh izreen, tapi kita pon tak tau mcm mne pulak sebenarnya perangai yg sebelah pihak satu lagi tu, tak adil kita menghukum sebelah pihak sahaja…Wallahu a’lam….

    1

    0
  48. Anonymous says:

    Lawakla ko nie izreen.muka huduh mcm hati kau jugak hitam.

    0

    0
  49. anti-betina sundal says:

    perempuan sundal… bersepah lagi laki bujang kat donia ni..laki org gak ko nak amik.. pastu acah2 xrampas hak org.. muka ngn hati lebih kurang je.. hati bangkai.. esok bercerai jangan sorok2..hebohkan satu dunia..bitch!!

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Jgn la kita mengata seseorg itu sundal….kita tau ker dia menyundal. Dalam Islam berdosa menuduh seseorang wanita tu sundal/pelacur sedangkan kita tak ada bukti yg dia menyundal/melacur….

    0

    0
  51. Badut Sarkis says:

    Nak madu tu tak salah tapi belajar lah hormat madu ye.. jadi mcm zarina zainudin respect madu sbb sedar dri dia ambil hak isteri pertama.. elok kekal bahagia sampai skrg… Kak Long anak zahid hamidi tu pun helok je dgn madu sbb mla2 jumpa dia mintak maaf dgn madu dia walhal blm madu lg cma bru nak kenal2 suami.. madu dia terima dan saksi kan perkahwinan mereka sebab kak long hormat dia sbg isteri pertama..

    0

    0

Leave a Comment

Optional