Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shuk Sahar Digantung Tugas Dari Hot FM, Ini Pesanan ‘Pedas’ Netizen

Kemelut rumah tangga yang menimpa penyampai radio dan pelawak, Shuk Sahar kembali diperkatakan apabila isterinya sendiri membuat pendedahan berani di Instagram.

BACA : “Semalam Kau Kata Nak Call JAIS, Silakan Call” – Kenyataan Fara Kepada Isteri Shuk

Advertisement

Isteri, Rossalennah Natassyiah Asshafera mendakwa suaminya kembali menjalinkan hubungan cinta dengan seorang wanita yang pernah dikaitkannya dahulu.

Terbaru, Sinar Harian melaporkan Shuk Sahar kini digantung kerja serta merta sebagai penyampai radio Hot FM di slot Geng Pagi Hot.

“Penggantungan sementara perkhidmatan Shuk sebagai penyampai radio adalah untuk memberi ruang kepada pihak pengurusan untuk melakukan siasatan dalaman tentang isu beliau yang sedang tular di media sosial. Perkembangan terkini penggantungan Shuk akan diumumkan oleh pihak pengurusan Hot FM selepas siasatan dalaman selesai.”

Di Facebook, rata-rata daripada netizen berpuas hati dengan tindakan yang diambil pihak pengurusan stesen radio.

Konflik rumah tangga yang tercetus ini secara tidak langsung memberi impak yang buruk kepada imej pelawak itu sendiri.

Macam-macam betul kan yang jadi lepas pendedahan isu ini?

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    January 25, 2021 at 3:42 pm

    Bila menulis tu, biar lah lembut bahasanya. Jangan lah petik nama Allah swt dan lepas tu tak sopan pulak bahasanya.

    • Tanyeshuk

      January 25, 2021 at 4:57 pm

      Setuju dengan awak, saya yang baca ni rasa tak kena, kejap hamba kejap Allah kejap tel*r… sangat tak elok dalam satu penulisan..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama