Written by AbangNara | August 28th, 2014

Yeah~~ Ada sesiapa di sini yang menyimpan niat untuk mengorat Sharifah Sakinah? Bolehlah terus simpan niat anda itu dan buang ke dalam tong sampah. Ini kerana Sharifah Sakinah telah mengakui hatinya kini telah menjadi milik seorang juruterbang. Menariknya, mereka berdua telah menyulam cinta sejak awal tahun ini. Pergh~~ Hebat juga Sharifah Sakinah merahsiakan percintaan sehingga tidak dapat dihidu oleh para media.

kekasih sharifah sakinah

Sebelum ini Abang Nara telah berkongsi beberapa gambar Sharifah Sakinah dan kekasihnya itu untuk tatapan anda semua. Memang hensem dan macho juruterbang tersebut. Jambang smart mengalahkan Wak Doyok. Apa pun, Sharifah Sakinah enggan menggembar-gemburkan hubungan mereka berdua kerana menghormati privasi kekasihnya. Kata Sharifah Sakinah:-

Yelah. Memang bercinta dengan dia, cuma taknak kecoh-kecoh sangat. Saya malas nak kecoh-kecoh sebab dia tak suka sangat. Tapi sekarang orang dah mula bercakap, terpaksalah mengiyakan.

Cuma dia tak mahu terlalu mencanangkan hubungan ini demi privasinya dan tak nak orang meluat pulak. Saya tak ada masalah berkongsi cuma tak bolehlah terlalu banyak sebab dia tak nak diganggu atau disindir di tempat kerja.

sharifah sakinah

Baguslah tak canang-canang sangat. Yang penting kalau nak kahwin nanti, hebahkanlah kepada orang ramai. Jangan sorok-sorok pulak. Bercinta tak apa senyap-senyap. Semoga kebahagiaan yang dicari oleh Sharifah Sakinah ditemui dalam si juruterbang ini. Semoga percintaan anda akan berterusan sehingga ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan. Sumber Harian Metro.

P.S: Warna warni lampu neon di Hong Kong. Awesome sangat

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Sharifah Sakinah Akui Bercinta Dengan Juruterbang Sejak Awal Tahun

  1. duchess zac says:

    untung lah ,senang ada ramai peminat, perangai gila2 pun laku.aku jgk tak laku2 penat selfie

    0

    0
    • KAMARIAH says:

      IKUT HANG LA KINAH OIII

      0

      0
      • blade says:

        oit sape yg tk malu hah nak ngaku bopren ko??cube bgtau
        perangai haramjadah,,,,, pakai baju mcm tk pakai baju,,,
        sape2 pon tk nk show off lah inrelationship ngn ko …lanjiaoooo

        0

        0
        • Anonymous says:

          Dia nak privacy. Bukan malu nak ngaku. Kalau malu nak ngaku, baik takyah bercinta. Jantan tak gune je nak bercinta ngan pompuan tapi malu nak ngaku tu awek dia.

          0

          0
        • Yahudi says:

          mak sendiri pon malu nak ngaku anak kalau pakai camtu ,

          0

          0
  2. peminat kak jemah says:

    yes third….ala juruterbang tue buat kinah stok jea…

    0

    0
    • ina says:

      Agaknya klu mak bf dia tau prangai sakinah ni apa tanggapan dia agaknya kn.. Xde lemah lembut,sopan lg la.. Malu?? Jgn cite la.. Klu la pilot ni bole ubah dia bgus la.. Jgn la bg org pandang kte ni rendah n buat stok geli2 je sbb kte yg tunjuk kte mmg xde sifat2 yg baik

      0

      0
      • Anonymous says:

        Betul.. biasanya parents pilot ni x berapa suka sangat anak pilih perempuan sebarang2, even dengan stewardess. bukan la xboleh langsung, tapi selagi boleh elak, parents mmg suruh elak.mcm ada kawan kiah tu…

        0

        0
  3. Anon says:

    tula kinah klu tak mau bf kena sindir kt tmpt keja perangai tu elok sikit. patut la kinah dh kurang tampil dgn video ala2 spender merah & bebird dah.

    0

    0
  4. skudiver88 says:

    ngn bf dulu kinah blh jadi gile2.ngn bf skang kene jge tatatertib lak.haha.xpyhla nk brcinta sgtla.kawen jela trs.klu bf pilot da mampu da nk kawen. jgn smpi jd mcm kes intan ladyana dah la ye…kui3

    0

    0
  5. gayah says:

    ada jugak org nk kan kau kinah oii…walaupn prangai kau ting tong gtu

    0

    0
  6. icha says:

    Yeah~~ Ada sesiapa di sini yang menyimpan niat untuk mengorat Sharifah Sakinah? Bolehlah terus simpan niat anda itu dan buang ke dalam tong sampah

    p/s: tiap kali citer ttg artis dh berpunya,inilah ayat abg nara lebih kurang..mcm xdak modal

    0

    0
  7. saya says:

    saya kenal dengan AA (Pilot) sy juga baik dengan family beliau… saya rasa tak sesuai lah kalau nak melibatkan family beliau dalam hal ni. Jodoh dan ketentuan Allah ada urusan Allah lebih baik kita doakan yang baik2 je ye… Dulu saya pun sama mengutuk orang apabila jadi pada keluarga kawan sy ni sy tak boleh terima.. moga tak jadi kat keluarga saudara saudari sekelian. Percayalah family beliau mmg dari golongan yang baik2. saya kenal rapat dengan keluarga beliau.

    0

    0
  8. aku laaa says:

    harap Si pilot tu dapat berfikir 2-3 kali la sblm nk buat Si kinah ni sbgai bini, kesian aku tgk..

    0

    0
  9. pingping says:

    Sekarang ni ramai pulak artis bercinta dengan pilot. Lagi2 sejak drama rindu awak 200%. Untung laaaa… kaya, segak dengan uniform, ada gaya. Aku pun nak jugak lah pilot sorang.

    0

    0
    • Anonymous says:

      selalu macam tuuu la orang anggap pilot, kaya. tak semua pilot kaya okay. memang senang & cukup, tapi bukan kaya.

      0

      0
  10. Anonymous says:

    ada jg pilot yg oku (buta). dlm ramai2 gadis, dia jg yg ko pilih. malangnye….

    0

    0
  11. erwww says:

    please bang nara,, simpan je cerita artis kapel dgn lelaki banyak duit kerja gempak ni. bosan dah tengok lelaki baik dapat kat perempuan mcm ni. benci.

    0

    0
  12. Derpina says:

    Tak faham aku. Pilot tu suka dekat Kinah, apa masalahnya? Pilot tu boleh terima kebaikan dan keburukan Kinah, ok apa. Kita semua tak perfect pun. Kinah pun manusia jugak, ada perasaan mcm korg. Respect lah dorg punya choice untuk bercinta. Kalau korg boleh bercinta dengan pilihan korg, takkan dorg tak boleh. Chill lah.

    0

    0
  13. Derpina forever alone says:

    Dear pilot, you deserved better la. Perempuan ni bersepah kot, nak kutip tepi jalan pun takpe.

    0

    0
  14. syah says:

    laa.. lantak dia la nak bercinta ngan sapa pun.yang korang lak komen lelbih tu dah kenapa???
    #diayangbercintakoranglakpanaskodahkenapa!takpahamlanganpengkomenyangdrastikcamni!!

    0

    0
  15. racun menantu says:

    aku tengok minah ni belakon racun menantu. taubatla pumpuan saki baki camni nak angkut buat bini. nak mengaku gefren pon malu wei.

    sian kinah. jantan buat stok main je :P ke ko suke kinah? ikikikikiki

    0

    0