Written by AbangNara | August 25th, 2014

Wow. Sekali pandang jambang macam Wak Doyok. Dua kali pandang memang lagi hensem daripada Wak Doyok. Tidak dapat dipastikan kesahihan berita gembira ini, namun daripada gambar-gambar yang dikongsikan, nampak gayanya Sharifah Sakinah kini sudah pun mempunyai kekasih baru. Bukan calang-calang orangnya, nampak gaya seperti seorang juruterbang. Untunglah!!!

kekasih baru saharifah sakinah

Salah satu gambar yang dikongsikan oleh Sharifah Sakinah di Instagramnya jelas menunjukkan si jejaka ini lengkap memakai uniform juruterbang. Dengan caption ‘First time sending you to the airport. Be safe :(‘ nampak seolah bibit-bibit cinta antara Sharifah Sakinah dan jejaka ini baru sahaja berputik. Kalau benar mereka sedang menyulam cinta, semoga kali ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.

kekasih baru saharifah sakinah

Kedua-duanya memang nampak sama cantik sama padan. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar Sharifah Sakinah dan jejaka tersebut dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kekasih baru saharifah sakinah

P.S: RM30 daripada setiap helai dress EDZ Safaa dan Faiqa akan didermakan kepada Palestin. Shop now > www.EDZ.com.my. Bangi | Shah Alam | Wangsa Melawati KL.


kekasih baru saharifah sakinah

kekasih baru saharifah sakinah
kekasih baru saharifah sakinah

34 responses to Juruterbang Kekasih Baru Sharifah Sakinah?

  1. joyah sporty says:

    nasib baik bg caption send to airport..igtkn driver td..;P

    0

    0
    • lana lang says:

      kenapa uniform x macam uniform pilot? patut ada rank stripes kat bahu kalau pilot..erm, maybe private pilot student kot.. kalau student biasa xda stripes kat bahu.(pk positive)

      0

      0
      • lana lang says:

        oh…ada caption di gambar tu rupenye…akk x baca pulak tadi…yela tu..pilot la gaknye kott..tp akk still musyikil tgk uniform die…haha

        0

        0
      • Anonymous says:

        stripes tu dipanggil epaulets atau bars. kalau pilot tu belum sign on atau masuk bertugas lagi, by right memang tidak sepatutnya pakai bars tu di luar sebab dia menunjukkan rank sewaktu berkerja.

        1

        0
      • cikcha says:

        stripe tu kalau on duty je baru bole pakai…….

        1

        0
  2. Anonymous says:

    Ada jugak org nak kat minah ni…artis kan..semua pun nak bahahaha..ape2 pun cepatla korang kawin yer…loaded tuu beb..kapten ke?kalau kapten tak giler kauuu..kelass kau mariaaaa

    0

    0
  3. spongebob says:

    yes first!!untung lahhhh uolsss..!!pas ni aku nak berkeliaran d airport la…mna tau sangkut sorang..BTW,tahniah… :)

    0

    0
  4. anti heliza says:

    x rugi pun x amik dia sbg bini…rosak akhlak

    0

    0
  5. meh says:

    sharifah sakinah – meh
    kekasih baru – meh
    juruterbang – meh

    biasa la bang nara org macam ni kapel dgn org macam tu. boring laa asek cerita mcm ni je

    0

    0
  6. Anonymous says:

    I know him! Happy for u AA. =)

    0

    0
  7. neng iteng says:

    xminat ngn sakinah ni..tp lakonan dia best..nak2 klu citer lawak..semoga dapat kurangkan citer2 x besh n up sikit level pemikiran supaya jadi wanita yang matang dan berakhlak mulia..

    0

    0
  8. Shhh says:

    aku rasa pilot mmg suka kar artis ker..ella, ziana, misha dn ada berapa lagi kot yg kahwin/bercinta dgn pilot ni

    0

    0
  9. barney stinson says:

    “First time sending you to the airport’

    Bukan ke sepatutnye: first time sending you off to the airport

    0

    0
    • key Pop says:

      ala..x yah la nak english education sangat..
      janji paham sudahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntah… x paham aku melayu ni… klu org ckp oangputih ade je x btl. aku keje bidang oil & gas. mcm2 bangse aku jumpe. aku ckp broken english dorang ok jerk… jnji paham…

        0

        0
  10. Anonymous says:

    Adakah kerana dia pilot anda trus berkenan dn terkenan..haihhhh

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ziana suami dia steward laa not pilot…harap maklum…

    0

    0
  12. Tempe Manis says:

    Weyy Shhh, pilot ni tak reti2 nak tuaa ke kalau dia berkenan dgn Ella, Ziana, Mishaa tu?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Bukan ke sebelum ni dengan anak Erma Fatima . Masa tu buat gila2 asyik keluar kat you tube. Lepas tu dengan instructor gym. Asyik nak pakai seksi je. Tayang body. Ni dengan pilot pulak. Ingatkan dengan sekurity guard. Apa pulak yang akan dia buat untuk dapat publisiti .

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Bukan ke sebelum ni dengan anak Erma Fatima . Masa tu buat gila2 asyik keluar kat you tube. Lepas tu dengan instructor gym. Asyik nak pakai seksi je. Tayang body. Ni dengan pilot pulak. Ingatkan dengan sekurity guard. Apa pulak yang akan dia buat untuk dapat publisiti agaknya.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Banyaknya boyfriend dia.. Dulu dengan anak erma fatima. Agaknya tak tahan perangai gila2 dia, putustengah jalan. Lepas tu dengan instructor gym. Asyik nak pakai seksi je. Ni dengan pilot ke sekurity guard pulak. Apa yang akan dia buat untuk dapat publisiti agaknya.

    0

    0
    • jumi says:

      @anonymous amboi kau smpai 3 comments kau buat..msti 1st time comment dkt sini kan..wakakaka

      0

      0
  16. Aida233 says:

    Lawa jer aku nampak Awin bini si Izzue Islam ni. Quite pretty whatttttt….. :D

    0

    0
  17. annoying mouse says:

    Boring ah cte ni. Dah lama la SS dgn AA ni uols. Basiiii dahh. AA ni pilot Firefly.

    0

    0
    • Dingdong says:

      Lorrr firefly jerrr..x de lah masyuk sgt…ok lah tuh utk SS ni stndard firefly..artis.. Camner pun nk gak glamm..yg pntg title pilot tu..

      0

      0
      • annoying mouse says:

        janji nama pilot. ko hado? hahahha! walaupun bawak kapal kipas, tapi pakai bmw hoccayy! jadi laaa dari aku yg takde pape ni. LOL

        0

        0
        • akusukadia says:

          dunia je pakai bmw uolllz…
          esok2 semua pakai keranda jugak…xpayah nak over sangat naek kete ape, brand ape, buatan mane…

          0

          0
  18. kimi says:

    Cerita lama. Jangan ada hasad dengki please..

    0

    0
  19. keanu147 says:

    hampeh mmber aku neh..jantan sialll…hahaha..anyway hopefully happily ever after la kat ko a*** ngn sakinah tu..kawen kang bgtaw..haha

    0

    0
  20. Orangutan says:

    Ini semua penangan cinta awak 100%…pilot kapten zill faezrul….lpas ni para pilot2 pasti diintai…

    0

    0
  21. hehe says:

    gemoknya. kena seret pergi bersenam sekali ni. takut berat cockpit nnt. LOL

    0

    0
  22. […] yang dirinya bakal bergelar isteri kepada Aliff Adha pada Mac tahun depan. Untuk makluman, Sharifah Sakinah mula berkenalan dengan Aliff Adha yang merupakan seorang juruterbang pada awal tahun ini. Jadi ini bermakna mereka akan berkahwin […]

    0

    0
  23. bibit gaharu says:

    always i used to read smaller content which also clear their motive, and that is
    also happening with this paragraph which I am reading at this time.

    0

    0