Serik Dituduh Tidak Membantu Peniaga Kecil, Uqasha Senrose Terkilan Sikap Peniaga Online

Hiburan

Serik Dituduh Tidak Membantu Peniaga Kecil, Uqasha Senrose Terkilan Sikap Peniaga Online

Pelakon jelita yang bakal bergelar isteri tidak lama sahaja lagi, Uqasha Senrose meluahkan rasa terkilan apabila dituduh tidak membantu golongan peniaga kecil bagi mempromosikan produk mereka di media sosial.

Kamal Adli dan Uqasha
1 bulan lalu

Kamal Adli Nafi Bakal Bernikah Bersama Uqasha Senrose Dalam Masa Terdekat

Advertisement

Ujar Uqasha, sikap menyalahkan selebriti itu tidak patut wujud dan peniaga tempatan haruslah berterus terang jika mahu artis mengulas produk yang dihantar kepada mereka.

Jelasnya, selebriti sering menerima barangan jualan peniaga namun tidak tahu sama ada produk tersebut dihantar untuk ulasan di media sosial atau hanya diberikan sebagai hadiah.

Advertisement

Salam semua, kalau ikhlas nak bagi gift cakap gift jangan harapkan review or anything. Jatuh tak ikhlas. Hadiah pun saya selalu post di Instagram Story sebagai tanda terima kasih. Serik dah berapa kali kena, kita nak tolong seller-seller tempatan tapi kita pula kena balik.

Namun begitu, luahan rasa terkilan itu hanyalah teguran secara terbuka dan bukanlah dituju untuk mana-mana pihak.

“Tak tuju kepada sesiapa, cuma berterus-terang..” jelasnya lagi.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram Uqasha Senrose

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    November 9, 2021 at 6:05 pm

    sndr paham2 je laa
    xde makna org nk bg free kalau xdpt advertising/endorsement dari u
    xkan org nk sedekah, u bkn miskin
    they give u something hoping for something else in return

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...