Kamal Adli Nafi Bakal Bernikah Bersama Uqasha Senrose Dalam Masa Terdekat

Hiburan

Kamal Adli Nafi Bakal Bernikah Bersama Uqasha Senrose Dalam Masa Terdekat

Tular sebelum ini bakal mendirikan rumah tangga bersama tunang tercinta, Uqasha Senrose dalam masa terdekat, pelakon Kamal Adli keras menafikan hal tersebut.

Uqasha Senrose dan Kamal Adli
2 bulan lalu

Uqasha Senrose Dan Kamal Adli Bakal Bernikah 21 Oktober?

Advertisement

Menurut Kamal kepada pihak Berita Harian, dirinya dan Uqasha terikat dengan komitmen kerja yang dipersetujui awal, malah dalam pada masa yang sama beliau akan mengendalikan program terbaru, Lagu Cinta Kita musim ketiga (LCK3) bersiaran di TV3 bermula 31 Oktober.

Jadi, kami tidak akan berkahwin selagi program LCK3 masih berjalan mahupun sudah selesai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K.A (@kamaladli)

Sebelum ini, khabar angin pasangan itu bakal bernikah dalam masa terdekat dikuatkan lagi apabila aktres Uqasha Senrose melakukan majlis parti bujang bertemakan Sepanyol yang berlangsung di sebuah kediaman di ibu kota pada 6 Oktober lalu.

Advertisement

Walaupun didesak oleh pihak media, pelakon drama Duda Pujaan Dara dan Perempuan Tanpa Dosa itu memilih untuk tidak memberitahu tarikh perkahwinan mereka.

Kamal Adli dan Uqasha

Terdahulu, Kamal melamar Uqasha secara terbuka di satu pentas anugerah MeleTOP Era pada Disember, tahun lalu dan telah mengikat tali pertunangan pada 4 April yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    October 27, 2021 at 10:15 am

    Mcm la.. glamour sgt.. berlakun pun x pandai..

  2. Anonymous

    October 26, 2021 at 4:58 pm

    Kesian siapa yg jadi gf dia ne. Asik tunggu tunggu je.

  3. Anonymous

    October 25, 2021 at 11:30 am

    yg hat asik tunggu2 ni yg takut tak ke mana. tengok dulu dgn intan, lama betul, last2 x jadi. dgn emma pun camtu. nikah jelah cepat2. awak tu pun bukannye budak2 lagi.

  4. Anonymous

    October 25, 2021 at 11:26 am

    kawin laa cpat.. duk canang lama sngat dah.. x kawin2 lagi..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...