Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Sentuh Macam Mana Tu” DSV Wanita Pertama ‘Disentuh’? Netizen Hairan Dengan Pernyataan Iqbal

Iqbal Zulkefli

Kemunculan usahawan yang sedang hangat diperkatakan oleh orang ramai iaitu Iqbal Zulkefli dalam sesi siaran langsung Datuk Seri Vida dengan muka yang masam tidak tersenyum baru-baru ini telah menarik perhatian ramai.

Advertisement

Tidak banyak berkata-kata di dalam sesi siaran langsung itu, namun Iqbal telah mengejutkan ramai pengikut DSV atau mesra disapa sebagai Vida apabila beliau menulis komen yang mencurigakan.

DSV wanita pertama dan terakhir yang saya sentuh.

Komen Iqbal Zulkefli

Menurut netizen, perkataan ‘sentuh’ dirasakan kurang sesuai untuk digunakan dalam konteks hubungan mereka yang bukan mahram, biarpun tanpa sengaja.

Advertisement

Menerusi platform TikTok, terdapat seorang pengguna telah memuat naik semual live Instagram itu semula di akaunnya dan ramai yang meninggalkan komen di hantaran video itu menyifatkan ayat itu tidak seharusnya digunakan oleh beliau kerana mendatangkan pengertian berbeza kepada orang ramai.

Komen TikTok tentang Iqbal dan Vida

Dalam pada itu, ramai yang menasihati Vida untuk menjauhkan diri daripada Iqbal bagi menjaga reputasi dan maruah diri dari terus dimalukan sedemikian.

Sementara itu menerusi Instagram Stories Iqbal, dia mendedahkan mereka sudah tidak berhubung sejak dua minggu yang lalu selain pihaknya telah membatalkan tempahan hotel untuk majlis perkahwinan mereka.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. tecit

    October 5, 2021 at 11:01 am

    korg ni xpuitis la. sentuhan hatinya. sentuh jiwanya. sentuh perasaannye. byk makne boleh kann. melainkan bodynye. adoiilahh.

  2. Hamba Allah

    October 4, 2021 at 11:10 pm

    mcm nk publisiti je diaorg ni. Cuba ikut mcm remy ishak sblm ni..tup2 dh nk kawin. Bercinta pun senyap2 je.

  3. Anonymous

    October 4, 2021 at 9:30 pm

    Sampah betul

  4. Anonymous

    October 4, 2021 at 3:36 pm

    Sebelum ni sentuh lelaki agaknya..ops

  5. Anonymous

    October 4, 2021 at 8:16 am

    kelakar r korang bdua ni. cm budak2 tadika.. sana sini balas membalas. memasing dh tua bangka dh xyah nk nmpkkn kebodohan kt umum. memalu la kit. bosan doe asik cite korng je yg lalu lalang kt sini

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top