Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Senarai Pemenang Tiket Ke Konsert Wali Band

tiket wali band

Disebabkan internet rumah yang down untuk upgrade baru-baru ini, maka kami tak sempat nak teruskan contest Wali Band nie. Tapi jangan risau sebab tiket akan tetap diberi kepada mereka-mereka yang bertuah yang dah hantar email.

Advertisement

Berikut adalah pemenang untuk hari Jumaat, Sabtu dan Ahad:-

1. Aina Zaireynna
2. Norhafizah Bt. Asaddok
3. Lina (dapat 3 tiket sebab nak bawak adik)
6. Ashlee Azurin
7. Nuramirah Nassir
8. pejal ejal
9. Syarifah mariam Syed Kahlid

Sila hantarkan alamat anda kepada borakartis @ gmail.com untuk proses penghantaran tiket. Soalan untuk hari ini ialah:-

[note]Berapa orang ahli kumpulan wali ? [/note]

Advertisement

Untuk jawapan anda boleh rujuk artikel ini.

UPDATE: Tengok tue gambar tiket-tiket yang nak bagi FREE kat korang semua. Meh join meh ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top