Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Semua Benda Nak Kecam, Jangan Jadi ‘Bitchy’ Sangat – Nelydia Senrose Pertahankan Oktovia Manrose

Gara-gara memuat naik foto bersama pasangan pengantin baru Nelydia Senrose dan suaminya, pelakon Oktovia Manrose menerima pelbagai sindiran pedas daripada netizen agar tidak mengganggu suami Nelydia pula.

Advertisement

Bengang dengan kata-kata sindiran yang agak melampau, Nelydia tampil mempertahankan sepupunya itu daripada terus dikecam.

Terdahulu,  nama Oktovia hangat diperkatakan selepas didakwa mempunyai hubungan istimewa dengan Aliff Aziz. Bukti kecurangan Aliff didedahkan sendiri oleh isterinya Bella Astillah apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab malam bersama Oktovia. Menafikan dakwaan itu pada awalnya, Oktovia akhirnya  akhirnya tampil mengakui kesilapannya keluar dengan suami orang dan memohon maaf secara terbuka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. ocean king quepos costa rica

    April 12, 2019 at 9:03 am

    Hey Consider digital age after all. Sean Connery vs Chuck Norris and Dread Pirate
    Roberts vs. Sounds may cease up there but the graphics
    are top degree. I had found things i was in search of. http://mirkredo.ru/bitrix/rk.php?goto=http://918.cafe/home/playboy/57-playboy-casino

  2. aku tetap aku

    April 12, 2019 at 8:53 am

    Senrose risrose manrose. semua acah2 name mat saleh nak ada surname. bila nikah nama betul juga digunakan. porrah. anak nik sen je rupanya.

    • Dia

      April 12, 2019 at 9:16 am

      bkn kah nama bapak dia nik senrose? surname ape pulak.

    • aku tetap aku

      April 12, 2019 at 10:53 am

      name bapak dia NIK SEN je lah.. Nik Zaris Nelydia binti Nik Sen. Mak dia nama Rosmizai. Jadi dia combine nama SENROSE tu.
      tang kazen/adik tiri lain ikut juga..

      Wan Shamira Putri Octavia + Iwan Syahman, Rosnah Mohd Noor = Octavia ManRose

      Farza Naquraisha Binti Mohd Fariz + Rosmizai Mohd Noor, Mohd Fariz Iskandar = Raisya Rizrose

    • Anonymous

      April 12, 2019 at 11:04 am

      Anak rosnah mohd noor …

    • Anonymous

      April 12, 2019 at 11:01 am

      NME BPK DYE “NIK SEN”
      ROSE TU NME MAK DYE

      “SENROSE” TU GABUNGAN MAK BPK DYE…

  3. Rin

    April 12, 2019 at 8:17 am

    Sepupu sepapat tumpang glamer, berlumba nak jadi retis, belakon entah kmane, haraf keseksian body saja, geli lah wei..

  4. ex fans lofa

    April 12, 2019 at 7:51 am

    pada opinion aku lah, seriously,, aku rasa oktovia ni and sepupu sepapat derang yang bernama rose2 bagai ni tak de lah nak pandang si alip tu.. derang nye taste laki berkepuk2.. aku rasa oktovia pegi club ngn alip tu saje2 je kot takde niat nak rampas alip ke ape pegi as friends.. yang salah alip lah sebab kau da ade anak bini kat umah tapi gigih pegi club ngn betine lain.. patut kite sume salahkan alip.. ye oktovia pun silap,, tapi to put all the blame towards her tak adil lah… sudah2 lah tu kecam die.. masing2 pun dah move on.. huhu..

  5. toyol

    April 12, 2019 at 2:13 am

    Bitchy tu adalah
    BETINA GATAL =
    B + ITCHY =BITCHY
    = SENROSE CLAN ALL!!!!!

    • Elliza Razak

      April 14, 2019 at 7:09 pm

      BETINA JALANG = B + ITCHY = BITCHY lagi sesuai

    • Sabri Ali @ Nick

      April 14, 2019 at 7:11 pm

      BITCH WOMAN = B + ITCHY = BITCHY is more suitable

Loading...
To Top