Written by Bella | April 11th, 2019

Gara-gara memuat naik foto bersama pasangan pengantin baru Nelydia Senrose dan suaminya, pelakon Oktovia Manrose menerima pelbagai sindiran pedas daripada netizen agar tidak mengganggu suami Nelydia pula.

Bengang dengan kata-kata sindiran yang agak melampau, Nelydia tampil mempertahankan sepupunya itu daripada terus dikecam.

Terdahulu,  nama Oktovia hangat diperkatakan selepas didakwa mempunyai hubungan istimewa dengan Aliff Aziz. Bukti kecurangan Aliff didedahkan sendiri oleh isterinya Bella Astillah apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab malam bersama Oktovia. Menafikan dakwaan itu pada awalnya, Oktovia akhirnya  akhirnya tampil mengakui kesilapannya keluar dengan suami orang dan memohon maaf secara terbuka.

39 responses to Semua Benda Nak Kecam, Jangan Jadi ‘Bitchy’ Sangat – Nelydia Senrose Pertahankan Oktovia Manrose

  1. Anonymous says:

    nasihat..utk kebaikan mu juga..

    33

    0
  2. bibik_cun says:

    pesan sekali kt sepupu ko tu! tlg jgn ‘bitchy’ ngn laki org!!

    45

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      jangan mengatal ngan laki orang ingat sikit !! jantan yg ada bini jangan dekat kalau dia nak mengatal ngan kau !! mungkin kau pon sama suka mangatal ngan laki orang…takpe ngan laki orang asal kan hensem gitu ?????? huh !! gi lah try mengatal ngan fatah amin tengok ape fazura akan buat ngan kau !!

      16

      1
  3. Mak mertua ku = vida says:

    Cousin kau tu yang super bitchy..laki org pun nak caras ….. Btw …netizen memperingat sahaja, kau tak nak dengar …..you can always learn the lesson the hard way ….!!!!!!

    27

    0
  4. Joshuanub says:

    Equipoise 200 Dosage
    Caffeine may be a great way to get out of the house. Free of charge Wireless is often offered at coffee shops, in order to take your laptop computer and acquire some operate completed there. Eating places may also be excellent selections for escaping the confines of your house workplace.
    Anavar Pre Workout
    Should you be looking for a protected bank card, it is very important that you pay close attention to the fees that are of the bank account, along with, whether they record to the key credit history bureaus. Should they will not document, then it is no use possessing that specific card.
    Methandienone Action
    If you’re a veggie or anemic, not enough steel in your daily diet could possibly be the reason for hair reduction. You can examine together with your medical doctor and possess your iron degrees evaluated. If they’re reduced, try taking in leafy fresh vegetables, legumes, or toned reductions of steak to boost your iron level.
    Winstrol Water Weight

    0

    0
  5. snow says:

    aku rasa sepupu sepapat..adik beradik n kawan2 kau lg bitcy kot…jgn nk ckp org..tgk pada cupcake da tau korang semua mmg bitcy..

    40

    0
  6. Anonymous says:

    Dia dont mind sharing…. sharing is caring…. lakinya pun org kaya jadi bagi2 lah kekayaan dan kasih sayang…
    Lagi pun retis berapa tahun je kahwin bosan cari lagi lelaki lain

    12

    2
  7. aih says:

    bila perempuan start kangkang…. lelaki akan jatuh kalau imam x kuat…. sekadar peringatan kepada ko jugak..

    6

    1
  8. nina says:

    rosiah chik lagi lawa dari diorang ni…

    0

    7
  9. Ruhaya says:

    tuggu la turn dia nnt sakit ke tidak.. opsss

    4

    1
  10. kepala udang says:

    Tu ayat cover line jer. Sebab fans ned yang kecam octovia. So dia terpaksa la acah2 marah fans. Habis, kau nak dia balas ‘ thanks for your nasihat’ . tang tu jugak putus saudara.

    6

    0
  11. Raymondurisa says:

    Testosterone Enanthate Dosage Trt
    Prior to purchase professional real estate, you should challenge primary presumptions. Although many expert formas will appear great, you should nevertheless assess the applicability in the distinct assumptions as the expert forma could possibly have gaps in it that require dealing with: Suppose an expert forma assumes you will have sixty days of leasing down-time. Consequently, you should consider what could take place if the leasing downward-time is half a year as an alternative to two? What would happen? This is an essential assumption that should be dealt with.
    Deca Durabolin Dosage Per Week
    Arrange your wardrobe by purchasing some designer brand pieces of paper containers. You may generally locate pieces of paper boxes with a nice patterned style in your community store. Use these cases to set up your in season clothing, hide wintertime components, handbags you aren’t using or boots you won’t require for some time. Utilizing designed paper containers helps make the layout of your own closet look more organized and provide a hiding destination for things you’re not employing.
    Testosterone Propionate Kulturizmas
    Next guess any Forex trading suggestions you get. Is the assistance absolutely from an expert, will providing you with the recommendation advantage them and hurt you? Are they using the best passions at coronary heart? Should they be a professional and determine what they’re referring to then you need to take the advice.
    Proviron Anavar

    0

    2
  12. Anonymous says:

    Homaigod, dia pggl fans dia bitchy??? Belagak sungguh lahai… Kot ya pun dia sakit hati fans duk kutuk cousin dia tu, lebih baik dia diam.

    6

    0
  13. Vitchyvitch says:

    Vitchy nya statement dia.

    0

    1
  14. Anonymous says:

    sat lgi lagi laki.mu dia kebas.padan muka 0

    3

    1
  15. Sirap Rose says:

    bitchy tu ape kak?

    0

    1
  16. toyol says:

    Bitchy tu adalah
    BETINA GATAL =
    B + ITCHY =BITCHY
    = SENROSE CLAN ALL!!!!!

    4

    0
  17. ex fans lofa says:

    pada opinion aku lah, seriously,, aku rasa oktovia ni and sepupu sepapat derang yang bernama rose2 bagai ni tak de lah nak pandang si alip tu.. derang nye taste laki berkepuk2.. aku rasa oktovia pegi club ngn alip tu saje2 je kot takde niat nak rampas alip ke ape pegi as friends.. yang salah alip lah sebab kau da ade anak bini kat umah tapi gigih pegi club ngn betine lain.. patut kite sume salahkan alip.. ye oktovia pun silap,, tapi to put all the blame towards her tak adil lah… sudah2 lah tu kecam die.. masing2 pun dah move on.. huhu..

    16

    1
  18. Rin says:

    Sepupu sepapat tumpang glamer, berlumba nak jadi retis, belakon entah kmane, haraf keseksian body saja, geli lah wei..

    6

    0
  19. aku tetap aku says:

    Senrose risrose manrose. semua acah2 name mat saleh nak ada surname. bila nikah nama betul juga digunakan. porrah. anak nik sen je rupanya.

    3

    0
    • Dia says:

      bkn kah nama bapak dia nik senrose? surname ape pulak.

      0

      3
      • aku tetap aku says:

        name bapak dia NIK SEN je lah.. Nik Zaris Nelydia binti Nik Sen. Mak dia nama Rosmizai. Jadi dia combine nama SENROSE tu.
        tang kazen/adik tiri lain ikut juga..

        Wan Shamira Putri Octavia + Iwan Syahman, Rosnah Mohd Noor = Octavia ManRose

        Farza Naquraisha Binti Mohd Fariz + Rosmizai Mohd Noor, Mohd Fariz Iskandar = Raisya Rizrose

        6

        0
      • Anonymous says:

        NME BPK DYE “NIK SEN”
        ROSE TU NME MAK DYE

        “SENROSE” TU GABUNGAN MAK BPK DYE…

        0

        0
  20. Hey Consider digital age after all. Sean Connery vs Chuck Norris and Dread Pirate
    Roberts vs. Sounds may cease up there but the graphics
    are top degree. I had found things i was in search of. http://mirkredo.ru/bitrix/rk.php?goto=http://918.cafe/home/playboy/57-playboy-casino

    0

    0
  21. patah says:

    mulut tu jaga sikit nelydia.. bahasa tu kasar sangat.

    2

    0
  22. grumpydrive says:

    Patut Bella bagi penampar jer kat sepupu dia tu mcm Marion Caunter bagu penampar kat satu betina tu..

    1

    0
  23. embong says:

    aku rasa nelydia ni rasa cakap netizen tu betul kot. thats why dia defensive sangat. takut betul2 di rampas

    1

    0
  24. mak mah says:

    padan muka…yang gatal tu aliff aziz, dah sedap dengan otovia kantoi pulak dengan perempuan lain kat jb dengan bella so…whom to blame??

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Yg BITCH tu kau sendiri..pakai baju balut nangka.. populer level jamban je pn… Dasar artis murahan…

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini