Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Semua Benda Nak Kecam, Jangan Jadi ‘Bitchy’ Sangat – Nelydia Senrose Pertahankan Oktovia Manrose

Gara-gara memuat naik foto bersama pasangan pengantin baru Nelydia Senrose dan suaminya, pelakon Oktovia Manrose menerima pelbagai sindiran pedas daripada netizen agar tidak mengganggu suami Nelydia pula.

Advertisement

Bengang dengan kata-kata sindiran yang agak melampau, Nelydia tampil mempertahankan sepupunya itu daripada terus dikecam.

Terdahulu,  nama Oktovia hangat diperkatakan selepas didakwa mempunyai hubungan istimewa dengan Aliff Aziz. Bukti kecurangan Aliff didedahkan sendiri oleh isterinya Bella Astillah apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab malam bersama Oktovia. Menafikan dakwaan itu pada awalnya, Oktovia akhirnya  akhirnya tampil mengakui kesilapannya keluar dengan suami orang dan memohon maaf secara terbuka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. Anonymous

    April 13, 2019 at 5:25 pm

    Yg BITCH tu kau sendiri..pakai baju balut nangka.. populer level jamban je pn… Dasar artis murahan…

  2. mak mah

    April 13, 2019 at 9:46 am

    padan muka…yang gatal tu aliff aziz, dah sedap dengan otovia kantoi pulak dengan perempuan lain kat jb dengan bella so…whom to blame??

  3. embong

    April 12, 2019 at 3:21 pm

    aku rasa nelydia ni rasa cakap netizen tu betul kot. thats why dia defensive sangat. takut betul2 di rampas

  4. grumpydrive

    April 12, 2019 at 11:16 am

    Patut Bella bagi penampar jer kat sepupu dia tu mcm Marion Caunter bagu penampar kat satu betina tu..

  5. patah

    April 12, 2019 at 9:30 am

    mulut tu jaga sikit nelydia.. bahasa tu kasar sangat.

Loading...
To Top