April 11th, 2019

Gara-gara memuat naik foto bersama pasangan pengantin baru Nelydia Senrose dan suaminya, pelakon Oktovia Manrose menerima pelbagai sindiran pedas daripada netizen agar tidak mengganggu suami Nelydia pula.

Bengang dengan kata-kata sindiran yang agak melampau, Nelydia tampil mempertahankan sepupunya itu daripada terus dikecam.

Terdahulu,  nama Oktovia hangat diperkatakan selepas didakwa mempunyai hubungan istimewa dengan Aliff Aziz. Bukti kecurangan Aliff didedahkan sendiri oleh isterinya Bella Astillah apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab malam bersama Oktovia. Menafikan dakwaan itu pada awalnya, Oktovia akhirnya  akhirnya tampil mengakui kesilapannya keluar dengan suami orang dan memohon maaf secara terbuka.


39 responses to “Semua Benda Nak Kecam, Jangan Jadi ‘Bitchy’ Sangat – Nelydia Senrose Pertahankan Oktovia Manrose”

  1. Anonymous says:

    Yg BITCH tu kau sendiri..pakai baju balut nangka.. populer level jamban je pn… Dasar artis murahan…

  2. mak mah says:

    padan muka…yang gatal tu aliff aziz, dah sedap dengan otovia kantoi pulak dengan perempuan lain kat jb dengan bella so…whom to blame??

  3. embong says:

    aku rasa nelydia ni rasa cakap netizen tu betul kot. thats why dia defensive sangat. takut betul2 di rampas

  4. grumpydrive says:

    Patut Bella bagi penampar jer kat sepupu dia tu mcm Marion Caunter bagu penampar kat satu betina tu..

  5. patah says:

    mulut tu jaga sikit nelydia.. bahasa tu kasar sangat.

Loading...