Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selepas Yuna, Christy Ng Buat “Hal” Dengan Scha Al Yahya Pula

Ish, ish, ish. Christy Ng CEO www.christyng.com ini memang tak habis-habis buat “hal” dengan selebriti-selebriti tempatan. Selepas kolaborasi beg tangan dan kasutnya yang meletop macam bom atom dengan Yunalis Zarai, kali ini Christy Ng telah bekerjasama pula dengan Scha Al Yahya bersempena Aidilfitri yang bakal tiba.

christy ngDan sesungguhnya kesemua rekaan kasut dan beg tangan di dalam koleksi “SCHA X Christy Ng” ini memang memukau, menawan dan berbaloi-baloi untuk dimiliki.  Berdasarkan info yang diterima, website www.christyng.com sampai “down”lah ketika hari pelancaran koleksi ini kerana sambutan yang terlalu hangat. Siap dah ada yang “sold out” dah. Cerita banyak tak guna, korang tengok dan nilai sendiri koleksi  “SCHA X Christy Ng” ini.

Advertisement

christy ng

Koleksi kasut Leda

Mempunyai 12 pilihan warna, rekaan kasut di dalam koleksi Leda ini memberi penekanan kepada kualiti, keselesaan dan praktikaliti. Direka berdasarkan klasik silhoutte, kasut Leda ini menjamin kestabilan dan keselesaan terutamanya untuk ibu-ibu seperti Scha yang terpaksa mendukung anak ketika berjalan.

chri

Memang sesuai sangat untuk digayakan ketika pergi “open house” masa Aidilfitri kelak. Kaki tak sakit, nampak lebih elegan dan paling penting, boleh berjalan lama-lama. Last but not least, kesemua kasut di dalam koleksi Leda berharga cuma RM199 sahaja. Apa lagi? Sambarlah sepasang dua terus!!!

chri

Advertisement

Koleksi beg Cali

“Wow cantik gila”, itulah kata-kata isteri Abang Nara bila ditunjukkan koleksi beg Cali ini. Turut mempunyai 12 pilihan warna, koleksi Cali ini terbahagi kepada 3 jenis untuk memenuhi citarasa berbeza para pencinta beg tangan. Setiap jenis mempunyai keistimewaan dan keunikan yang tersendiri. Ada yang ada rantai, ada yang compartment besar, ada yang comel kecik je, Korang kenalah tengok mana yang paling sesuai. Kalau tak tahu nak pilih mana satu, angkut je terus tiga-tiga.

(i)Cali Handbag – RM209

cali mini

cali mini

Advertisement

(ii)Cali Mini- RM199

cali mini

cali mini

(ii)Cali Micro-mini- RM109

cali mini

cali mini

Cantik kan? Sebelum membuat pilihan tue, teliti terlebih dahulu segala ciri-ciri beg koleksi Cali ini di  di https://www.christyng.com/collections/SCHAxCHRISTYNG. Banyak lagi gambar dan pilihan warna yang boleh di”ushar” di situ. Alang-alang membeli, biar puas hati betul-betul kan? Yang penting, jangan lupa pesanan Abang Nara supaya beli secepat mungkin. Takut lambat-lambat nanti habis stok pulak.

cali mini

Advertisement

Selamat bergaya di Hari Raya bersama koleksi “SCHA X Christy Ng” ini. Dapatkan hari ini juga di www.christyng.com. Selamat membeli.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    April 17, 2019 at 8:05 am

    kasut fazura iklan tu lgi lawa..dhla design by Prof. Dr Jimmy Choo..lagi berbaloi..sepadan la scha ko dgn brand ni..xsdp pakai la kasut ni

  2. Ros

    April 16, 2019 at 10:13 am

    Stok vincci je dia ni. Brand pun bunyi cinapek sangat. scha an yuna both bukan lawa pun so layakla brand nie. hoho.

  3. Adudu

    April 15, 2019 at 4:01 pm

    Rezeki nara dapat bayaran dr marketing brand2 terkenal. Tengok cik epal tulis, bayaran iklan untuk blog yg banyak orang singgah bukan biashe2.

    • unknown

      April 15, 2019 at 4:19 pm

      bayaran dapat saham pon dapat.. hukhukhuk

  4. esah jendul

    April 15, 2019 at 2:22 pm

    TAJUK CAM BATAK…INGAT CM APA TD…NGOK NARA NI…SERIUS LA XDA LAWA MANA…BERSEPAH KAT DLM AEON LG LAWA DR DESIGN NI

  5. nina

    April 15, 2019 at 1:06 pm

    kenapa tak ambik rosiah chik jadi model???? dia lebih layak!!

    • nanu

      April 15, 2019 at 4:50 pm

      apa pulak rosiah chik,tak layak lah dia..bagi aku paling layak neng yatimah!

    • nani

      April 15, 2019 at 5:58 pm

      ewww…apa kelas rosiah chik & neng yatimah jadi model..for me aspalela abdullah yg patut jadi model christy ng ni.

    • nuri

      April 15, 2019 at 6:21 pm

      a big no!..paling sesuai hasyimah yon!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top