Written by AbangNara | April 15th, 2019

Ish, ish, ish. Christy Ng CEO www.christyng.com ini memang tak habis-habis buat “hal” dengan selebriti-selebriti tempatan. Selepas kolaborasi beg tangan dan kasutnya yang meletop macam bom atom dengan Yunalis Zarai, kali ini Christy Ng telah bekerjasama pula dengan Scha Al Yahya bersempena Aidilfitri yang bakal tiba.

christy ngDan sesungguhnya kesemua rekaan kasut dan beg tangan di dalam koleksi “SCHA X Christy Ng” ini memang memukau, menawan dan berbaloi-baloi untuk dimiliki.  Berdasarkan info yang diterima, website www.christyng.com sampai “down”lah ketika hari pelancaran koleksi ini kerana sambutan yang terlalu hangat. Siap dah ada yang “sold out” dah. Cerita banyak tak guna, korang tengok dan nilai sendiri koleksi  “SCHA X Christy Ng” ini.

christy ng

Koleksi kasut Leda

Mempunyai 12 pilihan warna, rekaan kasut di dalam koleksi Leda ini memberi penekanan kepada kualiti, keselesaan dan praktikaliti. Direka berdasarkan klasik silhoutte, kasut Leda ini menjamin kestabilan dan keselesaan terutamanya untuk ibu-ibu seperti Scha yang terpaksa mendukung anak ketika berjalan.

chri

Memang sesuai sangat untuk digayakan ketika pergi “open house” masa Aidilfitri kelak. Kaki tak sakit, nampak lebih elegan dan paling penting, boleh berjalan lama-lama. Last but not least, kesemua kasut di dalam koleksi Leda berharga cuma RM199 sahaja. Apa lagi? Sambarlah sepasang dua terus!!!

chri

Koleksi beg Cali

“Wow cantik gila”, itulah kata-kata isteri Abang Nara bila ditunjukkan koleksi beg Cali ini. Turut mempunyai 12 pilihan warna, koleksi Cali ini terbahagi kepada 3 jenis untuk memenuhi citarasa berbeza para pencinta beg tangan. Setiap jenis mempunyai keistimewaan dan keunikan yang tersendiri. Ada yang ada rantai, ada yang compartment besar, ada yang comel kecik je, Korang kenalah tengok mana yang paling sesuai. Kalau tak tahu nak pilih mana satu, angkut je terus tiga-tiga.

(i)Cali Handbag – RM209

cali mini

cali mini

(ii)Cali Mini- RM199

cali mini

cali mini

(ii)Cali Micro-mini- RM109

cali mini

cali mini

Cantik kan? Sebelum membuat pilihan tue, teliti terlebih dahulu segala ciri-ciri beg koleksi Cali ini di  di https://www.christyng.com/collections/SCHAxCHRISTYNG. Banyak lagi gambar dan pilihan warna yang boleh di”ushar” di situ. Alang-alang membeli, biar puas hati betul-betul kan? Yang penting, jangan lupa pesanan Abang Nara supaya beli secepat mungkin. Takut lambat-lambat nanti habis stok pulak.

cali mini

Selamat bergaya di Hari Raya bersama koleksi “SCHA X Christy Ng” ini. Dapatkan hari ini juga di www.christyng.com. Selamat membeli.

20 responses to Selepas Yuna, Christy Ng Buat “Hal” Dengan Scha Al Yahya Pula

  1. Anonymous says:

    tajuk mcm gampang je …

    ape lah kau nara

  2. Anonymous says:

    aduhh kasutnye keras yakmat

    • Anonymous says:

      Keras ke? just planning to buy it? u go to the boutique?

      • Anonymous says:

        kat MyTown Cheras ada butik dia. dah beberapa kali masuk ..hajat nak beli tp bila tang kasut, kurang berkenan la design2 dia. handbeg dia ok jgk la.

        • anak makcik bawang says:

          yes kasut dia (mostly) tak berapa sedap kat kaki saya. pakai lama confirm melecet. design lain2 pun sama x sedap pakai. handbag ok

  3. Anonymous says:

    SAKIT ATI PLAK AKU BACA TAJUK KO BUAT NARA….PUIIIII

  4. anak nogori says:

    aku tak nampak, mana cantiknya kasut tu

  5. Anonymous says:

    ok lah kasut nye kalau setakat nak melawa2 dalam ofis or buat gi beraya sekejap2 tapi for jalan2 i dont think so sebab agak x selesa gitu

    • Peachy says:

      saya dah cuba kasut christy ng masa die collab dengan Tilla dulu, design-wise memang la nampak cantik (at least to my eyes) tapi tak selesa sobs.

      • Anonymous says:

        same mcm kasut yuna, design lawa tapi bila try masuk kaki jalan few steps pusing2 dalam tu oh my x selesa baik beli scholl or clarks yg sepadan harga wpon design agak makcik2 tapi sangat selesa hehehe

      • crispynya rendang itu says:

        la ye ke… baru rasa nk try gk ada satu sebab ari tu masa dia clearance… beratur cm hapa. ke propa je beratur panjang tu.

  6. nina says:

    kenapa tak ambik rosiah chik jadi model???? dia lebih layak!!

  7. esah jendul says:

    TAJUK CAM BATAK…INGAT CM APA TD…NGOK NARA NI…SERIUS LA XDA LAWA MANA…BERSEPAH KAT DLM AEON LG LAWA DR DESIGN NI

  8. Adudu says:

    Rezeki nara dapat bayaran dr marketing brand2 terkenal. Tengok cik epal tulis, bayaran iklan untuk blog yg banyak orang singgah bukan biashe2.

  9. Ros says:

    Stok vincci je dia ni. Brand pun bunyi cinapek sangat. scha an yuna both bukan lawa pun so layakla brand nie. hoho.

  10. Anonymous says:

    kasut fazura iklan tu lgi lawa..dhla design by Prof. Dr Jimmy Choo..lagi berbaloi..sepadan la scha ko dgn brand ni..xsdp pakai la kasut ni