Written by AbangNara | January 17th, 2019

Lama tidak mendengar perkhabaran baharu penyanyi terkemuka negara, Yunalis Zarai yang kini bertapak di Amerika Syarikat. Baru-baru ini Yuna telah pulang ke Malaysia untuk mengubati rindu para peminatnya, sekaligus melancarkan kerjasama yang menggegarkan dunia fesyen tanah air bersama Christy Ng, CEO www.christyng.com.

yuna christy ng

Perkenalan 2 ikon ini bermula di Instagram selepas Yuna membeli sepasang kasut rekaan Christy Ng dan jatuh cinta dengan kualiti serta keselesaan kasut tersebut. Mereka kemudiannya mengambil keputusan untuk bekerjasama menghasilkan kasut dan beg tangan di bawah koleksi “Yuna x Christy Ng”.

yuna christy ng

Dan sememangnya kerjasama antara Yuna dan Christy Ng ini telah menggegarkan dunia fesyen Malaysia kerana ia bukan sahaja menyerlahkan gaya si pemakai, malah sesuai untuk semua wanita berusia 18 tahun dan ke atas. Paling menarik, koleksi “Yuna x Christy Ng” ini mempunyai warna sepadan untuk beg tangan dan kasut. Beg tangan pink dengan kasut pink, beg tangan merah dengan kasut merah, biru dengan biru dan banyak lagilah pilihan yang ada. Memang “matching” sangat-sangat.

yuna christy ng

yuna christy ng

Dengan kualiti yang awesome pada harga yang berpatutan koleksi “Yuna x Christy Ng” ini memang tengah laku bak pisang goreng panas. Orang sampai serbu pejabat Christy Ng sebelum hari pelancaranlah. Memang lain macam sambutannya. Jom kita tengok sikit beberapa gambar beg tangan dan kasut yang ditawarkan menerusi koleksi hebat ini.

yuna christy ng

yuna christy ng

yuna christy ng

yuna christy ng

yuna christy ng

Pergh!!! Memang cantik, memikat dan menawan sungguh koleksi “Yuna x Christy Ng” ini. Memang terus jatuh cinta dibuatnya. Jadi anda tunggu apa lagi? Silalah bersegera ke www.christyng.com untuk menjadikan koleksi ekslusif ini milik anda hari ini juga. Jangan lambat-lambat nanti habis stok. Selamat bergaya!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Yuna Gegar Dunia Fesyen Malaysia, Kali Ini Dengan Christy Ng

  1. Tk says:

    Kalau nak buat fesyen tutup aurat. Ko nak fesyen turban ke, skaf pendek dg sanggul bungkus ke. Janji do it right …. leher tutup elok2. Jangan biar anak rambut belakang dan tepi telinga mengintai atau kluar berserabai.

    7

    1
  2. Anonymous says:

    berapa harga bermula brand ni..

    1

    1
  3. unknown says:

    y teroks sangat fesyen ko ni yuna..

    9

    0
  4. Bkn haters says:

    Yuna ni dari dl smpai skang mangsa fesyen.betulla org ckp duit byk mcm mn pun x boleh beli class…

    9

    1
    • Chohkri Yulis. says:

      Sbb dlu Yuna xnk jd lawyer…tp nk blaja amik fesyen….tp amik mak ayah x kasi….sruh amik bdang lawyer gk…lg 1 dia ni lps umur 18 br btudung….jd fesyen x btutup aurat bto dh menebal dr dlu…haha… Ni dr sumber sahih ye.

      0

      0
  5. Akak Kantin 2.O says:

    xsetuju dgn lighting tu terang sangat..Yuna kan suka dengan skin tone dia..Sepatutnya tonjolkan tanned skin dia tu..Baru lah nampak class..

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Bila ke amerika

    1

    0
  7. Rin says:

    Yuna ni bukannya sedang pregnant ke, buroklah fesyen turban ni, leher, dada, telinga terdedah kemana mana, ni lah yang di suka artis

    2

    0
  8. ko diam says:

    lambat la ko ni nara dah lama dah cerita ni

    2

    0
  9. Anonymous says:

    mcm sampah je rekaan Christy ng ni dh la nampak murahan je …. baik beli Jimmy choo punya classy sikit daripada designer carca marba Christy ng

    1

    2
  10. benci onyx says:

    mcm sampah je rekaan Christy ng ni dh la nampak murahan je …. baik beli Jimmy choo punya classy sikit daripada designer carca marba Christy ng

    3

    0
  11. Elliza Razak says:

    LAGU-LAGUMU SEMUA SAMPAH DAN MENGARUT!!

    0

    0

Leave a Comment

Optional