Selamatkan Anak Nyaris Diculik, Polis Tunggu Lufya Omar Beri Keterangan

Hiburan

Selamatkan Anak Nyaris Diculik, Polis Tunggu Lufya Omar Beri Keterangan

Pelakon Lufya Omar, atau lebih dikenali sebagai Lufya diminta memberi kerjasama untuk membantu siasatan berkenaan kes yang berlaku pada 26 Julai lalu.

Memetik laporan Harian Metro, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid, berkata bahawa pihak polis memerlukan keterangan daripada kanak-kanak perempuan tersebut.

Advertisement

Selain itu, pihak polis telah menghubungi Lufya untuk hadir memberikan maklumat berhubung kejadian yang menimpanya dan sehingga kini masih lagi menunggu kerjasama daripada beliau.

Kita masih menunggu kerjasama daripada beliau. Bukan dia tidak mahu mungkin ada hal lain tetapi sekarang masih dalam siasatan dan perlu mendapatkan kerjasama dari dia.”

Dalam pada itu, Mohamad Fakhrudin juga menerangkan fotofit berkaitan suspek turut akan dikeluarkan untuk dihebahkan ke orang awam.

Kes berkenaan disiasat di bawah Seksyen 363 Kanun Keseksaan atas kesalahan jenayah menculik.

Terdahulu, satu postingan dibuat oleh Official Hlive di Instagram menunjukkan pelakon Lufya Omar cedera di muka dan badan dalam pertelingkahan yang berlaku dengan seorang individu yang didakwa cuba menculik anak perempuannya.

5 bulan lalu

"I'm A Fighter" - Dipukul Guna Kayu Di Kepala Dan Badan, Lufya Syukur Dapat Selamatkan Anak Dari Diculik

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : hmetromy

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    July 28, 2022 at 12:39 am

    kan… kita pun rase mcm something sgt… kalau kita mak mesti nak kes ni setel cepat

  2. Zzz

    July 27, 2022 at 9:46 pm

    Aik..polis pulk y cari dia..selalu kes mcm ni.. kita y hampir diculik cari polis.. something sgt

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...