Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Seharian DSV Menangis, Tak Makan Fikirkan Cik B..” – Ahmad Iqbal

Ahmad Iqbal

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli, dia memberitahu bahawa usahawan itu seharian menangis dan tidak makan kerana memikirkan anaknya, Cik B.

Advertisement

Katanya lagi, dia memahami jika Cik B marah akan ibunya yang ingin berkahwin sekali lagi kerana trauma melihat sejarah kehidupan ibunya yang beberapa kali gagal dalam perkahwinan.

Orang luar tidak dapat menggambarkan keadaan Cik B apabila dia marah. Luar biasa, tiada siapa berani untuk masuk dekat.

Dalam pada masa yang sama, dia tidak mengambil berat jika ada pihak yang tidak bersetuju dia berkahwinan dengan DSV, namun meminta agar tidak menambahkan api lagi kepada Cik B sebaliknya meminta orang ramai memberi kata semangat.

Advertisement

IG Story Iqbal

Sekadar info, sejak beberapa minggu yang lalu kisah percintaan diantara DSV dan Iqbal menjadi topik utama perbualan warganet di media sosial kerana pasangan ini dilihat terlalu mendedahkah setiap inci hubungan yang terjalin.

Tetapi impian mereka untuk mendirikan rumah tangga tidak direstui oleh anak sulung usahawan itu, namun semalam DSV mengesahkan dirinya dan bakal suami akan melangsungkan pernikahan sekitar bulan Disember.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    September 22, 2021 at 12:32 pm

    mengado ngado la kelian bduo ni mogah bona

  2. Anonymous

    September 15, 2021 at 8:52 pm

    Actually, if DSV talk to her children first then later bring the guy together & talk it out instead of announcing it out there, perhaps, benda ni x jd mcm ni. Most of the time, berita baik selalunya jgn diuarkan dahulu if boleh, sbb if belum jadi lg, benda2 ni ada byk sgt fitnah. And that’s why la benda mcm ni jd. Hopefully DSV & this guy can work it out. If niat tu kerana Allah, mcm mane pun halangan, korg akan still dpt kawen. And for Cik B & Kacak, DSV needs to talk to them. Talk to them instead of announcing it on the media. Kene faham la perasaan diaorg. Cik B mungkin rskan ibu die xkan syg die mcm dulu once dah ade suami. And as someone yg witness mak die sedih & ditipu even by ayah die sendiri, lg la Cik B feels betrayed. Hal ni hal family, org2 luar better jgn masuk campur sgt. Hopefully they can talk among themselves & solved it.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top