Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cik B Masih Tak Terima Iqbal, DS Vida Nak Buat Solat Hajat Bagi Lembut Hati

Dato Vida, Cik B, Iqbal

Berikutan berita hangat yang tular di media sosial mengenai usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida bakal melangsungkan perkahwinannya pada bulan Disember, anaknya Cik B masih belum boleh buka hati untuk menerima bakal suami iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli.

Advertisement

Menurut Vida, dia amat memahami situasi anak sulungnya itu yang trauma dengan sejarah perkahwinannya sebelum ini dan kerana itu dia bersikap memberontak.

Cik B sekarang masih dengan keputusan dia dan tak boleh terima lagi situasi ini tapi saya faham trauma yang dilalui.

Katanya kepada Gempak.

Walaupun memahami situasi Cik B, usahawan yang turut dikenali sebagai DSV itu akui bahawa bakal suaminya terasa dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh anaknya yang menganggap cerita perkahwinan mereka ini sebagai konten pemasaran.

Advertisement

Cik B dan Iqbal

Dalam pada itu, DSV turut memberitahu dia tetap akan terus berdoa dan melakukan solat hajat agar hati anak perempuannya itu lembut dan tidak memberontak lagi serta dapat menerima perkahwinan bersama bekas pembantu peribadi.

Sejak beberapa minggu yang lalu, nama pasangan ini menjadi bualan warganet apabila mengumumkan bakal disatukan pada bulan Disember.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Anonymous

    September 15, 2021 at 9:59 am

    DSV pun satu hal nk sangat bernikah dengan iqbal tu kesian la dengan anak tu dulu jangan la ikut perasaan sangat nak nikah . Mestilah cik B tu naik hangin bukan nye dia bebudak lagi dah la iqbal tu orang muda ..DSV tak fikir ke semua benda macam tu ekkk?

  2. Pening lah

    September 14, 2021 at 1:17 pm

    Kalau aku jd DSV, aku stop all the media social and live pasal nak kahwin dgn Iqbal. kalau btl rasa itu jodoh dia, DSV kena cari perdekataan dgn Cik B, bual secara org dewasa, beritahu knp dia nak nikah dan so on, bukan terus buat live pasal ini, Cik B dah tengok dan lalui bgm kesusahaan Dato, Cik B cuma x rasa selesa yg Iqbal itu terlalu muda dari umur Dato (different 23 tahun), dan Cik B panggil Iqbal previously abg Iqbal mcm mana dia nak tukar panggilah kan, and btl ikhlas issue anak in first place x perlu timbul, knp harus pergi check doctor subur ker tdk, ada artis juga suami lagi muda dari dia, tapi kita x pernah dengar yg ister2 dia org jlni tahap kesuburan seblm kahwin, wpun mungkin ada x di publisitikan. Now its not time to ask netizen to doakan agar Cik B lembut hati tapi both DSV dan Iqbal harus mendekatkan diri dan ambil hati Cik B, kalau berjodoh x kemana, kalau aku jadi Cik B akan ada macam2 keraguaan dihati

  3. tua2 pun sng kene tipu

    September 14, 2021 at 12:03 pm

    lebih baik DSV solat hajat utk diri sndr, lembutkan hati sndr, celikkan mata & hati sndr.
    kalau DSV percaya sgt pd Iqbal tu, pindahkan semua harga DSV pd CikB dan Kacak. kita tgk iqbal masih nak tak pada DSV? cikB tak perlu ayah ke6 dh dato

  4. Anonymous

    September 14, 2021 at 11:12 am

    Dsv mau anak cari anak angkat? Angkat aku lah jdi anak angkat mu. Aku package lagi bagi kau menantu & cucu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top