Saya Tidak Terkesan Langsung Dengan Sindiran Neelofa – Fazura

Hiburan

Saya Tidak Terkesan Langsung Dengan Sindiran Neelofa – Fazura

Baru-baru ini agak kecoh juga apabila netizen mendakwa Neelofa seakan memerli satu video yang dimuat naik oleh Fazura di Instagram Storiesnya.

Advertisement

Tindakan Neelofa itu mendapat kecaman kerana beliau melakukannya dengan wajah yang agak sinis. Mereka menganggap Neelofa kurang ajar kerana sengaja ingin mencetuskan pergaduhan.

Walaubagaimanapun, Fazura berkata beliau tidak terkesan dengan sindiran itu jika benar ia ditujukan buat dirinya seperti yang didakwa.

Saya tidak mahu bercakap pasal orang dan kalau orang nak cakap pasal saya, terpulanglah. Kalau betul sekali pun ada pihak berniat berbuat demikian seperti didakwa (peminat), perkara itu tidak langsung memberi kesan terhadap diri saya.

Kita tidak akan tahu apakah yang terbuku ataupun tersirat dalam hati seseorang disebalik perbuatan mereka. Namun, kami harap janganlah ada provokasi ataupun pergaduhan. Industri hiburan Malaysia ini bukanlah besar. Perkara lalu usah dikenang lagi.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

109 Comments

  1. Anonymous

    March 19, 2018 at 5:20 pm

    Rasanya Lofa ni jenis tak boleh tgk org lain lebih daripada dia. Not so much abt Fattah but the fact that she is losing to Fazura. Kesian. Aparaaaa….bersyukur la Lofa. U r famous, rich, beautiful… bersyukur

    • Anonymous

      March 19, 2018 at 6:14 pm

      lofa tu kaya pun mulut bau bangkai sama dgn fans dia… dh elok faz ckp tak terkesan.. pastu share BeFaz dia ok jer lagi faz bangga lofa anggap as sumber inspirasi.. tp xsangka plak fans paki tu makin meroyan.. byk sgt bau kentut keling camni lah jdinyer

  2. Anonymous

    March 19, 2018 at 5:05 pm

    LOFA STUPID BITCH

  3. Anonymous

    March 19, 2018 at 5:01 pm

    FAZZ STUPID I HATE HER

    • Anonymous

      March 20, 2018 at 10:37 am

      NEELOFA STUPID BIMBO I HATE HER

  4. shopia lorren

    March 19, 2018 at 5:01 pm

    Laaaa… Kenapa jadi kecoh ni..nmpk sgt kita semua yg x move on !!! Jgnlh tunjuk yg hati kita lak cam bawang busuk..yg fan lofa nasihatilh lofa kearah kebaikkn begitu juga fan fattzura…jgn taksub sgt..
    Bang Nara tulis biar jujur aarr..

  5. ckp yg baik2

    March 19, 2018 at 4:12 pm

    Bella, sila bertaubat. Faz xde mention nama Lofa pun mase interview tu. knape tak up sekali video interview tu? xbaik tau..awak ni dah kawen ke belum? dah melaga2 kan org nnt kalau xjadi kt awak jd kat family awak. Cari makan tu biar dari sumber yg halal. Tq.