Written by serenity | March 12th, 2018

Kisah Neelofa dikecam Netizen kerana melancarkan tudung di sebuah kelab malam belum sejuk lagi, namun dia terpalit isu viral baru. Beberapa hari lepas, seorang Netizen  di Twitter telah membangkitkan mengenai satu video di IG Story Neelofa seolah-olah memerli satu video yang dimuat naik oleh Fazura di IG Storynya.


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Ini pula video yang dikatakan menjadi bahan perli Neelofa.

Tweet Fizzoule mendapat lebih 11,000 retweets setakat ini. Ada yang bersetuju dengannya dan menyatakan tidak sepatutnya Neelofa berbuat begitu.

Ada yang menganggap Fizzoule mengeruhkan keadaan:


Ada juga yang menganggapnya kelakar:


Sebetulnya penulis juga tidak pasti apa perkara sebenar telah berlaku antara mereka. Perkara ini masih hangat dibincangkan Netizen. Setakat ini, baik Neelofa atau Fazura tidak memberi sebarang kenyataan mengenai perkara ini. – beautifulnara.com

178 responses to Netizen Dakwa Neelofa Perli Fazura Di Instagram Story, “Girl, You’re So Mean”

  1. Anonymous says:

    W

    0

    2
    • Anonymous says:

      Childish! Kalau hati hitam tu…x kemana!!

      55

      1
      • syura says:

        contohi lah sherry ibrahim. cool je…tiada sifat dendam. perangai lopak ni x mencerminkan muslimah lnsung. campak je lah tudung ko yg mcm bakol sampah tu pa ouuuiii…

        132

        1
        • Boboi says:

          bodoh si lopak. isu zouk belum reda, yg ni pulak. lagi la org benci. sila terjun lombong.

          59

          0
        • Anonymous says:

          Thank goodness Fazura ignores her because Fazura is wayyy too classy and not rachet and bitter like Lofa!

          160

          1
        • Truth Sis says:

          Ratchet lah….is for a dumb, unrefined and low-class person.
          Example: Ratchet girls wearing too much makeup think they are smarter but they sound and look dumb and stupid. That’s Neelofa…

          86

          1
        • Aduh Fazura bukan Aduh Saleha says:

          Pattjura ambil gambar sambil menari2 tu tak perli isu zouk si Lopak ke? Takkan lah takde kaitan. Banyak je benda nak buat. Menari ala2 dalam club juga diorang pilih. Muzik pun muzik jenis club. Tak perli ke tu? Takkan lah bila Lopak, semua jahat. Bila pattjura, semua murni tulus suci sesuci lebaran. Kemon! Jura ni nampak ‘baik’ tapi sesama kawan rapat dia korang tau tak Jura ni mcmana? Pun mengata juga. Tu yg org saling menyampaikan & melaga2 kan. Cuma jura ni pandai ‘cover’. Lopak main belasah je. Diorang 2×5. Nyampah2 aku kat Lopak ni aku respek jugak Lopak berani minta maaf dari isu legging yg dulu, penyanyi tak tun tuang entah apa bunyi dia , isu zouk. Ikhlas tak ikhlas biar antara Lopak dan Allah. Jura? Isu KimK ada dia minta maaf tak? Then hentam minah2 tudong sambil perli Lopak ah tu. Tup2 Jura salah pemahaman. Turun juga followers dia waktu tu kan. Jura ni mana2 yg bermasalah dgn Lopak mesti dia nak dekat. Contoh: Anzalna kes nak saman dulu, tiba2 rapat. Shila Amzah bekas kawan Sharnaaz pun tiba2 rapat. Hans Isaac siap post gambar berdua kat ig. Semua ni dia tiba2 nak rapat. Macam tiba2 je. Memanglah semua kawan tapi tak ‘serapat’ selepas tau mereka ni ada masalah dgn Lopak dan family Lopak. Jura ni bukan jenis post foto dgb kawan artis kat ig dia melainkan geng bapok dia. Macam yg ni tiba2 rapat siap post kat ig. Gambar dgn rakan artis lain kenapa tak post? Sekarang tiba2 follow Zahirah. Sebab dah tau Lopak berlakon dgn Zul Arifin ke? Dont worry. Lopak dgn Zul takde pape. Tanya diorang lah. Tapi kalau diorang berkawan pun kau konon menyebelahi Zahirah lah. Mcmtu? Lahaiiiii jura!

          5

          48
        • Kak blueberry pakai Burberry says:

          Kesiannn..semoga penyakit hati ko cpt sembuh

          36

          1
        • Sally says:

          Orang yg x boleh tengok orang lain bahagia adalah tanda2 awal ..penyakit jiwa. Itu lah Neelofa!

          44

          0
        • Tanya Jer says:

          Papagomo buat apa dlm bilik makeup Neelofa?!!!’

          24

          0
        • uyun says:

          ramai sebenarnya yang komen kat ig dia pasal dia perli faz.tp lofa delete komen2 tu…mesti dia tak sangka ramai perasan dia perli faz.sat g hah kauuuu..ramai komen-kek batik kat ig dia..

          lofa,teroskan hidop.move on.jangan berdengki.insyaAllah kau pon akan rasa bahagia mcm faz.okei? ;)

          20

          1
        • Anonymous says:

          mula2 tu aku setakat nak baca je,.. tapi bila tgok video si lopah ngan muka yg dia buat tu… omg, mmg nampak nau kau dengki dgn fazura girl!! stalker gila!

          30

          2
        • Anonymous says:

          Aku rasa pelik. Fazura selalu buat #fikirbaikbaik #doabaikbaik #lotsoflove tapi peminat dia semua negative & suka melaga2kan org.Sblm ni sheira joy throwback gmbr kawen je, tp ada fan attack. Aku tgk igs Lofa takde rs dia perli fazura pun. Kenapa korg sensitif sgt? Lainlah dia ckp xmakan nasi lemak xleh shooting. itu br perli. betul apa dia ckp xpakai tudung tu xleh shooting. Smua benda mesti ada kaitan dgn fazura ke? Sorry tp fans fazura sgt negatif & kaki gaduh. Kuat maki pun ye. Bahasa teruk2. Full of hatred.

          4

          65
        • Anonymous says:

          Biasalah. budak baru nak naik. semua benda nmpk negatif. dia x tau mekjura tu dulu lagi teruk bergaduh hempuk org dgn kasut tumit tinggi dkt kelab malam. sama teruk je dua2 artis tu. xde yg baik.

          6

          16
      • Anyn says:

        Tgk muka sorang2 famili dia pun tau memasing hati mcmana… Org kaya mati bukan blh bwk pun duit bekepuk.

        32

        0
      • watever says:

        yup btl tu..lopak si hati itam..busuk hati..tk bleh move on..sombong bongkak..ego…

        22

        1
      • Anonymous says:

        Annoying betul anak Md Noor sejak dua menjak ni. Bila lah nk berambos dri MeleTOP. Tengok Sherry Al Hadad sejuk je mata. Tenang je..

        60

        0
      • Anonymous says:

        tgk muka dia lps ckp gitu…muka kurang ajar..mmg sengaja…xde makna nk gurau…bkn diorang berkawan pn…stalker!!!!

        33

        1
        • Fazuradabest says:

          Tambah lagi Make Up artist dia respon: “Gurl! U’re SO MEAN!!”..
          Apakah maknanya klau bukan menyindir? Sayang, keperibadian Lofake tak secantik rupa..

          2

          1
    • Yawn says:

      It wasnt mean…it was CHILDISH.

      40

      0
      • LittleMissC*nt says:

        her true colours came out…next to throw away her tudung.

        43

        0
        • Mak Doyok says:

          buang tudung lah kalau nk buat perangai mcm ni. buat malu agama je.

          jual tudung perangai mcm jual kondom!

          28

          0
      • Anonymous says:

        i think she is going mental.

        42

        1
        • Pakar Psikologi says:

          Sebab tu perempuan2 harus kawin cepat. Bila menatang kt bawah tu x berkocak keluor air…boleh sakit jiwa xtau ke?

          9

          9
        • Anonymous says:

          kenapa la nak deny la. sampai jurymekap dia pun kata you are so mean girl…adakah ayat lofa is so mean refer tu kena pakai tudung nanti tak boleg shooting atau lofa stalk inata fazura lepas tu perli?

          sejak bila aktiviti memakai tudung dilabelkan mean (jahat). lawaknya la hai…

          0

          0
      • Wtf says:

        Benda tu pun nk perli ke? Mcm budak2 baru tumbuh bulu daaa!

        14

        1
    • Anonymous says:

      Aku x paham…apa Lopak cakap? Isu apa???

      3

      1
  2. whateverr says:

    xpe… perli la lopak ooii… kau perli mcm mana pun org tu tetap bersanding kali ke-3….kau perli mcm mana pun org tu tetap gak balik bahagia balik rmh..akhirnya kau jugak yg nampak busuk hati

    114

    1
  3. H says:

    Cube klu hjh yg kene ..tujuh hari tujuh mlm laa…followers nye…ex lopattah meroyann..caye la ckp aku…hahahahahah

    25

    0
  4. brtbrtbrb says:

    lawak la hajjahhh.iye2 lah upload gambar support women lah.nak conquer the world lah kononnya.last2 main perli2 mcm otak budak sekolah. tak payah beria la hajjah nak tunjuk beauty with brain sgt. asik up baca buku la, baca article la. biar jadi ugly with good attitude.takde kacau orang.

    81

    0
  5. Poms says:

    “Gall you’re so mean!!” – Bosco, 2018

    18

    0
  6. Nona says:

    Apasal hjh zouk ni?..phd x abis2..

    17

    0
  7. Nona says:

    Apasal hjh zouk ni?..phd x abis2..

    9

    0
  8. AA says:

    Aku bukanlah peminat dua2 artis ni. Tapi nampak sgt la si lofa ni memerli. Jujur la dulu aku kagum n bangga dgn lofa ni sebab pandai bisnes. Tapi kagum tu dah hilang, hati dia macam sakit je. huhu. Ingat hidup dia cukup serba serbi, jeless aku woii, tapi dia kaki stalk org jgak ea, kira ada la tu yg x cukup dalam hidup dia.

    69

    0
  9. Nona says:

    Apasal hjh zouk ni?..phd x abis2..

    13

    0
  10. anonymous says:

    jebong gemok tu hodoh betull

    8

    0
  11. Kak beyonce says:

    Pelik aku tgok dia ni…xboleh move on ke..perli2 mcm tu dh knape,betina senak..org tu dh tentu2 bhgia ko dpt ape..melopong je…haihhh lopak2 udah2 le tu…

    20

    1
  12. Tk says:

    Nara. Ngapa ko suka cari isu nak laga lagakan Faz dan Lofa .Ko gi belajar dg ustaz macam mana nk damaikan orang dan bukan cari pasal. U need to grow up Nara. Your topic stinks.

    16

    7
  13. bunga says:

    saya rasa kesian dengan lofa.. akal begitu singkat..
    fazura tak cuit pun hidup dia.. dia pulak terhegeh-hegeh nak cuit fazura..
    nampak sangat hati dia busuk.. kesian.. memang benar bagai di kata.. duit tak boleh beli otak… move on la lofa.. fattah dah bahagia sangat dgn fazura..
    kau fokus je la dengan kerjaya kau.. cari la jantan lain.. jangan nak tunjuk sangat yang kau meroyan..

    eh eh eh baru perasan.. lofa tak ada kawan.. dia selalu dgn family dia je..
    maybe dia sunyi.. so dia buat benda2 bodoh macam ni, untuk tarik perhatian..

    grow up lofa.. please

    98

    0
    • Lofake says:

      Betul lah.. saya baru prasan lofa takde kawan..

      43

      0
    • emma says:

      Dia bkn xde kwn tp memilih kawan..sgt2 memilih…

      21

      1
    • Kedondong says:

      Family jer boleh terima baik buruk kita.kawan kalau perangai kau cam Haram….siapa pun taknak kawan kau. kalau kau boleh mantain kawan zaman kecik, zaman sekolah sampai sekarang…kau kawan yg hebat…jujur, x makan kawan, x dengki dengan kawan. Contoh fasha sandha.walau meroyan sikit janda tu….Bab kawan aku salute….kawan sekolah pun dia kawan n appreciate lagi.

      22

      0
      • Kedondong says:

        Aku lupa plak…dulu lofa ni baik gila dengan vie shantie….ex bini eizlan yusof..sampailah lofa keluarkan telekung sama design macam vie ni. Walau lofa cakap dia masih baik dengan vie…vie shantie pun cakap diorang x gaduh…tapi lepas tu…takde dah gambar peluk2 cium pipi.

        14

        0
        • Anonymous says:

          N lately ni vie puji faz kat ig die siap upload pic faz lagi. Ko rase lofake x meroyan ke hahaha tulah tiru lagi idea org pastu ko cecepat kuarkan dulu. Time kat mekah kemain sisturrrrr bagai till jannah lah kalau tgk gmbr, since lofa buat baju same mcm vie tu terus vie hilang cmtu je dr life lofa.

          24

          1
        • Anonymous says:

          same to vivy… wish for best to fattzura trus hajah zouk meroyan.. skrg vivy pon tak ingin jumpa bitch tu

          10

          0
        • PemerhatiHiburan says:

          bila ek vivy wish fattzura? yg aku notice vivy x pernah upload pic dia dgn fazura. even pegi kawen fazura pun x muncul dlm ig vivy. tapi besday lopak berkati2 gambar. so kat situ kureng respek sket kat vivy, mcm terpaksa jaga hati lopak n mcm hipokrit sket. n aku notice gak lopak geng dgn bini Sam & family dia…masa zouk tu kakak ipar Sam dtg kan…so berpuak2. artis2 & selebriti yg collab dgn lopak mesti x geng or x share pic dgn fazura. from my observation.

          9

          1
        • shiraz says:

          PemerhatiHiburan kalau tgk ig fazura, rajin jgk vivy bg comment stiap gambar fazura..

          12

          0
        • Anonymous says:

          kan tak kawan dah..isu produce tudung design yg similar lepas balik umrah

          4

          0
      • PemerhatiHiburan says:

        bila ek vivy wish fattzura? yg aku notice vivy x pernah upload pic dia dgn fazura. even pegi kawen fazura pun x muncul dlm ig vivy. tapi besday lopak berkati2 gambar. so kat situ kureng respek sket kat vivy, mcm terpaksa jaga hati lopak n mcm hipokrit sket. n aku notice gak lopak geng dgn bini Sam & family dia…masa zouk tu kakak ipar Sam dtg kan…so berpuak2. artis2 & selebriti yg collab dgn lopak mesti x geng or x share pic dgn fazura. from my observation.

        1

        0
    • Anonymous says:

      Sape je yg nak kawan dgn die? Hahaha dari dulu manjang carik pasal dgn sesame artis. Mentang2 die pandai, kaya n lawa.

      7

      0
    • Annie says:

      Bcoz she only wants d limelight to herself.. Lofake la katakan..tkda sapa nk berkawan dgn org fake.. Mengacara di Meletop boleh nmpak.. buat ketawa fake! Klau rakan artis yg kaya, dipuji melambung & disanjung2, tapi kalau yg tiada harta muka nya ketat..

      1

      0
  14. Anonymous says:

    Leave her alone u bitch.. she is malaysian sweet heart so adorable now.. not u.. mohon mereput cam ur bil sa, ai, as, fl.. dll yg sewaktu dgnnyer

    1

    24
  15. Anonymous says:

    bodoh semuanya

    3

    0
  16. ikhlasdarihati says:

    ala sibok lah korang ni. nak kutuk sangat neelofa ni apahal? ig die story die. korang pulak yang sebok! diam je lah. korang ni saje je nak burukkan orang. tak habis habis dengan mulut puaka korang tu. #getalifegais

    1

    71
    • Anonymous says:

      ko ni mesti pencium lopak yg gedik2 kt zouk itu hari kan? puihhh la..
      suruh idola ko campak je tudung dia tu. semak nengok ..mcm b*tch perangai.

      21

      2
    • lala says:

      ala sibok lah ko ni. sukati kitorg la nk kutuk neelofa. mulut ktorg. ko pulak yang sebok! diam je lah. hak membawang hak kami. #getalifeplis #donekecam

      13

      -1
  17. Anonymous says:

    isu basi lah….who cares>

    2

    1
    • Sisturnina says:

      Basi la….Nara lambat keluar….teragak2 nak keluarkan cerita buruk see seek kelantan dia. Tu pun terpaksalah….tidak obvious sangat.

      11

      0
  18. No name says:

    Lofazouk dah penat berpura pura jadi baik dah ni., sbb tu lah lately ni keluar semua perangai sebenar dia… Kesian.. Duit banyak pun tak mampu untuk menjamin kebahagiaan

    26

    1
  19. nyah desa pondan says:

    uuu r so meannnn …diam la bapok sedeyyyy miskin nyebokk je kau retis nak gado kau lebey pulak kau sampai mampos la mekapkan retis sedeyyy

    6

    1
    • Anonymous says:

      eh eh cermin diri skit nk ckp org miskin yg penting rezeki halal… ko sedar x kalo Mak lofa tak menyundal dgn laki skrg ingat bole kaya ke.. dah kaya skit tak cermin diri hasil skandal mak hajah..

      3

      0
  20. siti bedah says:

    duta TN 50..tpi perangai sedih. patut la ada gosip yg ko kena tampar dgn bini org dulu …huhuhu

    25

    0
  21. Anonymous says:

    bodoh….
    x lawak pun.

    6

    0
  22. Anonymous says:

    lopa lopa.. koi tunggu aok nikoh ngan sape

    1

    0
  23. ohyeah.. says:

    selalunya aku akan ckp , ” girl u r so mean ” to my dearest friends shj. gurau kasar gitu terutamanya ketika ada kwn yg tgh marah2. bila keadaan dh reda kami gelak sama2. hidup ini kadang2 mesti ada a little bit sense of humour..

    0

    4
  24. Anonymous says:

    campak tudung…campak tudung..campak tudung.

    4

    2
  25. Anonymous says:

    Low class sgt Lopak skrg…

    10

    1
  26. Anonymous says:

    she is not mean..she is a b*tch! just say it…

    13

    1
  27. no says:

    oo makeup shading sana sini… bila lagi nk jemput fattzura dtg meletop.. Dh berapa kali lofa n manager serang fattzura kes X dtg meletop.. .cari la boyfren to guide you..

    8

    1
    • Anonymous says:

      shading nk tunjuk hidung keling tu.. tp kawin cari melayu jgk malu keturunan dpt hidung keling cmtu.. kawin jer lah dgn paki unhcr ramai kt msia ni

      4

      0
  28. Tk says:

    Bertaubatla Nara. Tak abis2 ko cari isu nk lagakan Faz dan Lofa. Pegi belajar mcmmana nk damaikan bukan lagakan.

    6

    2
    • Anonymous says:

      Baru korang semua tahu perangai Lofake tu mcm mna….kesian!

      8

      1
    • Anonymous says:

      Aku rasa bende ni kecik je, aku tak minat Neelofa tp aku minat Fazura.. Kalau aku jd Fazura..Aku buat dono je, bukan luak pon.. Awat netizen ni y lebih2. Hmm

      0

      0
  29. Anonymous says:

    Lofa ckp apa sbnrnya? Aku tak jelas dia ckp apa… ce bgtau

    0

    1
  30. ????? says:

    x paham….please explain.

    0

    1
  31. yana says:

    tak payah layan hajjah zouk ni. makin lama makin pelik…..bila nk keluar dri meletop. bosaaannnnnnnnnnn!!!!!

    9

    0
  32. Cikikaka says:

    Lopa.. lps kes zouk tu aku xdela geram sgt ngan kau. Maybe ko salah pilih tempat. Tapi lps ko perli faz yg x kacau langsung hidup ko terus aku murung. Marah gile kat ko. Dgn muka ko xleh belah tu. Nape busuk hati sgt lopa? Ape yg ko nak sebennaye?

    31

    0
    • bedabedu says:

      dia meroyan.. dia hilang arah lepas fattah khawin dgn faz..dia ingat nak fattah terhegeh2 kejar dia.. skali.. haaa.. nak betembung pun fattah tak nak..
      tu yang dia mental skrg ni..

      8

      1
  33. jurgen kloop says:

    tak phm sgt apa yg dia perli
    tp knp lopa buat muka cm beruk makyeh
    aduyai…

    11

    0
  34. Fikir positif says:

    Siapa yg beriya tu..smpai serang kat twit & retwit bagai..siap up dua2 video nak laga kan org..nmpk beriya mcm bapok..takde apa pon sebenarnya, dah lama isu faz gaduh dgn lofa..sudah2 kan up kan isu xpenting..

    3

    5
  35. Anonymous says:

    ni la contoh women empower women

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Bila nara nak kuarkan citer #belofa tiru #befaz… hello…#befaz dah kuar start november 2017 ok…sedap2 lofa tiru dan launching #belofa besar-besaran..pastu now peminat lofa claim faz tiru lofa..lofa dan peminat nya sama2 memalukan…dia yg tiru faz tp ckp faz pulak yg tiru dia…aku nak sgt terbongkar isu ni…baru padan muka…suka sgt ciplak idea org lain

    44

    0
    • Anonymous says:

      spm 8a pon bodoh jgk otak bongok jgk.. xleh fikir idea sendiri so diam2 cedok idea faz.. baru tau ke keling paki nk selalu stalk ig faz erm admire lah tu..

      16

      0
    • Syira says:

      Jangan harap lah nara nak tulis ni. Dia kaki kipas lopak apa. Takkan dia tunjuk buruk lopak deh.

      0

      0
  37. Anonymous says:

    Suka dan benci jangan terlalu ditunjukkan, Nanti termakan diri sendiri.
    Setiap manusia pasti ada melakukan kesilapan. Kita manusia tidak ada yang sempurna.
    Begitu juga kebahagian, kadang kadang ianya merupakan dugaan kepada insan. Kebahagian hendaklah disyukuri bukan untuk di war warkan dengan keterlaluan di hadapan umum.
    Fikir fikirkan lah.

    6

    0
    • Renung2kan lah Bawang Hoi says:

      Ko ni sokong siapa? Kalau x suka tengok ..belah je lah. Ko suka tengok erk org2 gaduh2? Org yg x boleh tengok org lain bahagia ada sedikit penyakit..jiwa!!!

      3

      1
  38. Anonymous says:

    Lopak ssuai Dgn papagomo sme2 kelantan

    10

    1
  39. Anonymous says:

    once a bitch always be a bitch that lofuck..

    7

    2
  40. Anonymous says:

    perlu ke bangkitkan isu ini? patutnya ko jadi manusia yg pk cmne nk damaikan org bukannya nk lagakan org..pls la

    2

    3
  41. Suri says:

    Cepat la Lopak kawin. Dgn Tok Arab pun ok. Cepat sikit berambus dri Msia!

    6

    2
  42. Anonymous says:

    Pesal Papagomo ada dlm video tu? Knp dia ckp Lopak kejam?!!!

    7

    0
  43. Aninonymous says:

    Berganda pahala lofa dikecam netizen..

    3

    7
  44. areum says:

    i watched her story on this. busuk hatinya

    6

    2
  45. Whatever says:

    Actually dulu i really respect her, but after incident zouk and perli2 ni baru nampak who she is. Betullah “mean” girl . Sayangnya, beauty with brain but arrogant. Issue copy tudung v-hijrah, tak tun tuang issue, semuanya ada related. True colors now reveal. You thought u no 1, but you dont!.

    17

    0
  46. Anonymous says:

    Lofa ni lonely ni….. kawan dia Abu jer… tu pun berbayar….

    19

    0
  47. gomo gomo says:

    tgk riak muka pun dh tau niat hati nk mnyindir org….dpn lelaki kemain sweet2 bagai tp hati busuk sdgkn org tu x cuit kau pun lopa…supporter dia nk sgt dia dgn jul ripin.. tp dgn perangai dia mcm ni, rasanya jul ripin pun x hingin dgn hajjah zouk ni

    13

    1
  48. Anonymous says:

    at least Fazura da kawen, laki muda n hensem n sayang sgt kat dia. u? hahahaha

    11

    1
  49. suhaimah 58 says:

    kirenya dia stalk fazura jugalah ehh smpi leh nak perli fazura ;) x kisahlah bukan dia stalk direct kalau pun ada yg tunjuk2 dia amik tahu jugalah kalau dia tgk … sian kat lopa, sian ngat

    11

    0
  50. Pengutuk 1Malaysia says:

    lofa ni bukan memilih kawan..tapi orang memilih untuk bekawan dengan dia..
    sebab perangai belagak dia tu. sapa lah nak…
    budget slang english bagai.
    hati hitam… dari cara mulut dia sengit2 bila becakap…lepas tu buat2 mulut terngaga bila dengar orang cakap..
    betina rendah nilai diri.

    19

    0
  51. Anonymous says:

    Kenal sgt lofa juga faz..tapi perangai xde lh teruk spt yg kau org semua gambarkn..nmpk disitu hati kau orang semua yg sgt TERUK.. kau org dapat apa???

    8

    2
  52. Anonymous says:

    saya pun xminat neelofa..tp kalau boleh xnak la kutuk2 org.kondem fizikal org dan sebgainya..cuma berharap diri sendiri dan keluarga kita x jadi mcm tu je..nak ajak boikot pun,xperlu tokok tambah ayat tu nmpk mcm diri kita sendiri pulak yg buruk gila.kadang2 rasa neelofa tu xla teruk sgt pun,biasa2 je,peminat dan haters je yg buat mcm teruk giler perangai dia..ape pun,sy mmg xsokong dia,tp xsampai tahap kutuk dia.

    6

    2
  53. Anonymous says:

    KORANG PERASAN TAK?NARA PENJILAT TEGAR NI SIAP AMIK POTONGAN TWEET YANG BACK UP LOFAKE..HAHA CANTIK PERMAINAN ENGKO YE NARA…LOL..XDA PULAK KO AMIK KEBANYAKKANNYA MEMANG ORANG HENCAP LOFAKE PASAL PERLI FAZURA NI..LOL

    11

    0
  54. aku semak says:

    HIGH CLASS : Fazura, Vivy Yusof, Scha Alyahya, Yuna, Faizal Tahir,

    MIDDLE CLASS : Neelofa, Anzalna Nasir, Janna Nick,

    LOW CLASS : Emma Maembong, Fara Mendoza, Izreen Azminda, Rita Rudaini,

    guys, please sambung list …..

    7

    3
    • Anonymous says:

      Gred A- Maya Karin, Fazura, Eja, Sharifah Amani, Umi Aida..dan seangkatan
      Gred B- Erra Fazira, Nasha Aziz, Tiz Zakiah, Fasha Sandha, dan seangkatan.
      Gred C- Azwan Ali, Hanez Suraya, Neelofa…..

      10

      2
  55. Anonymous says:

    LAMBAT LAA KO NARA.

    1

    0
  56. Anonymous says:

    lol! dah benci tapi still tengok story, ig lofa!!!! so NETIZEN LAH MAKCIK PAKCIK BAWANG!! Hahahahahahahahh

    6

    5
  57. kakikucinghitam says:

    lofa x habis2 carik pasal dgn faz. memula isu BeLofa. skrg mmg terang2 perli fazura. ko jgn sampai fazura ketuk kepala kau ngn kasut die. aku x minat fazura tu tp aku tengok die tu mmg humble lah. cara dia layan peminat cara dia layan makbapak fatah amin.. masa event apa entah tu… yg mak fatah dtg peluk dia, dia terus kelamkabut tanya siapa jaga mak fatah. sbb crowd kat situ ramai. so rasanya faz tu mmg jenis humble lah kut….

    11

    2
    • Anonymous says:

      sbb tu lah FA pilih faz, ko igt kalau neelopak ni nak ke dgn org kebanyakan ni. ntahnye x dipandang family FA ni.

      7

      0
  58. Indochina says:

    Netizen pula yg terasa lbh.. nmpk sgt yg sebenarnya netizen pun berhati hitam. Kecam org pandai, diri sendiri sama saja. Xda hidup sendiri ke apa korg ni?

    5

    3
  59. Anonymous says:

    sudah2 la tu..klau orang lain boleh plak korang ckp parodi..bila neelofa buat, time tu la ko ckp dia dia perli or sindir…get a life la..biarla lofa nk buat apa pun…

    4

    4
    • Anonymous says:

      kan, biarlah nk berzouk ke dgn turban n hijab dia bagai… nanti dia mintak maaf, oklah tu. penjilat tegar mcm kau mmg sentiasa ada nak backup…. ape ada hal!

      2

      4
      • Anonymous says:

        at least aku ni x menghukum orang mcm ko…konon2 baik sgt..padehal lagi teruk pada lofa..dia ada dosa ngn ko ke..pinjam duit ko x bayar?? yg ko nak benci sgt dgn dia..

        2

        3
    • Anonymous says:

      parodi bodoh dari lopak yer.. patut lah skrg rupa dia mcm muka puaka.. dia bukan pelawak nk parodi bagai.. yg backup pon familykeling ni atau pa jer.. rest of us dh tau she’s a bitch #BeBitch

      1

      1
  60. Anonymous says:

    kantoii lofa stalk ig faz hehehe, and if die x stalk pon sure si mata2 neelopak ni cakap kat die sbb tu die wat ig story cmtu kantoiiiiii… !!! dahtu nak cakap slow2 bagai, sudah2 ler tu neelopak. #meangirl

    8

    0
  61. Milahhhh says:

    Yg aku paling pelik jantan yg tweet benda bodo mcm ni…engkau dah kenapa jantan oiiiii…byknye masa engkau nak amek tau pasal 2 artis ni…hello …pelik la aku bila ada jantan yg sibuk dgn benda2 yg selalu perempuan jek sibuk…memalukan kaum jantan betolla….berubahla jantan2 woiiiiii….biar aje perempuan2 yg bergosip bab2 artis ni…korang jantan2 ni bergosip ajela bab2 bola ke…politik ke….

    6

    0
  62. tahpape la says:

    kenapa semua orang komen seolah olah tahu apa yg terjadi antara lofa,fatah n fazura ni? kenapa korang komen seolah korang yakin sangat fazura tak ada buat apa apa salah? kenapa korang yakin sangat lofa mmg dengki ke fazura? tak pernah ke terfikir yang mungkin antara mereka tiga fatah yg salah sebab da laga lagakan dan tak act gentlemen? tak pernah ke terfikir mungkin mereka bertiga saling menyakiti sampai gaduh?

    3

    8
  63. Anonymous says:

    Harapan semoga fazura bakal pakai tudung suatu hari nanti. Biar kan lambat pon tak apa. Asalkan istiqamah. Bukan pakai mula labuh lama2 makin singkat.

    untuk lopa. Sudah2 la. Move on la. Kawen la dengan segera. Kurangkan buat bende yang bole buat netizen cakap pasal ko. Netizen takkan cakap kalau ko sendiri yang tak buat perangai.

    7

    1
    • Anonymous says:

      Btul tu..Mak, ayah & family Fatah tahu aper yg terbaik utk ank dia.. restu mak & ayah dia kiter boleh nmpk dr kemesraan & menerima fazura seadanya.. Mesti family fatah sentiasa doakan yg terbaik utk fazura..nak kan fazura berhijab & terus istiqamah.

      2

      0
      • Mimi says:

        ye famili besar fatah mmg baik2 semua..sgt peramah…akrab plk tu sesama diorang…untung fazura semua famili member suka dn syg kt dia..

        0

        0
  64. Anonymous says:

    baru sekarang la aku tgk fazura tu ramai peminat..sebenarnya bukan peminat pun tp haters lofa..klau dulu followers pun berapa kerat je..karier pun suam2 kuku walau pnah menang aktress terbaik..mengaku jelaaa..patah & pajura dua2 tumpang populariti lofa….KAHKAHKAHHHHHHH

    3

    8
  65. Anonymous says:

    netizen and fazura should thanks neelofa sbb dia tarik diri dari drama HSC and digantikan oleh fazura and now shes married to fattah.

    1

    9
    • Anonymous says:

      TARIK DIRI PUN BERSEBAB NON, BUKAN SAJER2 NK BG KAT FAZURA..CER CERDIK SIKIT..PEMINAT LOFA NI TAKSUB SGT KAN.. BAK KATA ORG… KALO DAH SUKA TU..BADAN BUSUK BAUK TAIK PUN KATER WANGI..PERANGAI BURUK PUN KATER OK .. BUTA MATA.. BUTA HATI BTUL DIAORG NI.. AKU TAK SUKA KAT LOFAKE TU BUKAN BERMAKNA AKU FAN FATAH ATAU FAZURA YERK..CUMA AKU PELIK DGN LOFA & FAN LOFA NI JERK..1 LAGI LOFA, KALO KO TAK PERLI FAZURA NAPER TUTUP COMMENT KAN..NMPK SGT KO JAKI & MINAH STALKER..HAHAHA…CERDIK SIKIT LOFA..

      7

      0
  66. rara says:

    bawak-bawak la berubah….

    0

    0
  67. I wear prada siam says:

    Kalau tgk gaya lopa cakap dengan memek muka mak jemah kupas bawang tu mmg betul dia perli fazura..pelik benar lopa ni…terdesak sampai camtu sekali..kesian..mmg betulla orang kata hati busuk memang dah tahap tak boleh cover nihh…jangan perasan sangat lopa weii…ingat 5.4 tu folower tegar ko ke…?org nak jual barang online ja weiii yg folow ang.

    7

    1
  68. Anonymous says:

    Lopa ni ada hati lagi kot dgn fattah
    Sebab tu dia mcm tu

    4

    1
  69. Anonymous says:

    Aduh Fazura bukan Aduh Saleha.. fan detected!!

    0

    0
  70. kakinakkaki says:

    aku tgk muka lopak skrg ada bayangan muka kak mah. evil from inside

    2

    1
  71. halimah says:

    sick of her

    0

    0

Leave a Comment

Optional