Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Tidak Terkesan Langsung Dengan Sindiran Neelofa – Fazura

Baru-baru ini agak kecoh juga apabila netizen mendakwa Neelofa seakan memerli satu video yang dimuat naik oleh Fazura di Instagram Storiesnya.

Advertisement

Tindakan Neelofa itu mendapat kecaman kerana beliau melakukannya dengan wajah yang agak sinis. Mereka menganggap Neelofa kurang ajar kerana sengaja ingin mencetuskan pergaduhan.

Walaubagaimanapun, Fazura berkata beliau tidak terkesan dengan sindiran itu jika benar ia ditujukan buat dirinya seperti yang didakwa.

Saya tidak mahu bercakap pasal orang dan kalau orang nak cakap pasal saya, terpulanglah. Kalau betul sekali pun ada pihak berniat berbuat demikian seperti didakwa (peminat), perkara itu tidak langsung memberi kesan terhadap diri saya.

Advertisement

Kita tidak akan tahu apakah yang terbuku ataupun tersirat dalam hati seseorang disebalik perbuatan mereka. Namun, kami harap janganlah ada provokasi ataupun pergaduhan. Industri hiburan Malaysia ini bukanlah besar. Perkara lalu usah dikenang lagi.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 Comments

  1. Anonymous

    March 26, 2018 at 2:50 pm

    ya Allah..dah 2 la uoll gaduh pasal lofa n fattzura…fans please move on…

  2. 2nd wife najib

    March 21, 2018 at 11:01 am

    neelofa boleh ganti rosmah.. boleh laa najib amik neelofa jd bini nombo 2..

  3. Anonymous

    March 20, 2018 at 4:31 pm

    Watpe la anzalna nak dengki dia pun bahagia dh

  4. Anonymous

    March 20, 2018 at 3:51 pm

    Fazura tu baik sangat ke? Puji melambung x habis2. Peminat plak bagai orang hilang ingatan.. macam la fazura tu keluar drp buluh betung perfect serba serbi. Rekod bersih xde kontroversi. Bersih sangatt video Tumblr sampai ke harini ada lagi huh

  5. Kak fake

    March 20, 2018 at 12:22 am

    Sesuai la kak fake jual bulu fake . .statement fake sgt. Acah suci fattzura ni. .fake suara sendu try hard nak proof dia penyayI .telinga pekak je yg dgr dia nyanyi kata sedap

    • kahkahkah

      March 20, 2018 at 1:14 pm

      not proof dear, prove hahaha penat je kutuk fazura sendiri salah jugak!

    • Anonymous

      March 20, 2018 at 3:53 pm

      haha.. adoi p blaja ngn lofa ckp english #kakfake

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top