March 19th, 2018

Baru-baru ini agak kecoh juga apabila netizen mendakwa Neelofa seakan memerli satu video yang dimuat naik oleh Fazura di Instagram Storiesnya.

Tindakan Neelofa itu mendapat kecaman kerana beliau melakukannya dengan wajah yang agak sinis. Mereka menganggap Neelofa kurang ajar kerana sengaja ingin mencetuskan pergaduhan.

Walaubagaimanapun, Fazura berkata beliau tidak terkesan dengan sindiran itu jika benar ia ditujukan buat dirinya seperti yang didakwa.

Saya tidak mahu bercakap pasal orang dan kalau orang nak cakap pasal saya, terpulanglah. Kalau betul sekali pun ada pihak berniat berbuat demikian seperti didakwa (peminat), perkara itu tidak langsung memberi kesan terhadap diri saya.

Kita tidak akan tahu apakah yang terbuku ataupun tersirat dalam hati seseorang disebalik perbuatan mereka. Namun, kami harap janganlah ada provokasi ataupun pergaduhan. Industri hiburan Malaysia ini bukanlah besar. Perkara lalu usah dikenang lagi.

Sumber Berita : Harian Metro


109 responses to “Saya Tidak Terkesan Langsung Dengan Sindiran Neelofa – Fazura”

  1. Anonymous says:

    ya Allah..dah 2 la uoll gaduh pasal lofa n fattzura…fans please move on…

  2. 2nd wife najib says:

    neelofa boleh ganti rosmah.. boleh laa najib amik neelofa jd bini nombo 2..

  3. Anonymous says:

    Watpe la anzalna nak dengki dia pun bahagia dh

  4. Anonymous says:

    Fazura tu baik sangat ke? Puji melambung x habis2. Peminat plak bagai orang hilang ingatan.. macam la fazura tu keluar drp buluh betung perfect serba serbi. Rekod bersih xde kontroversi. Bersih sangatt video Tumblr sampai ke harini ada lagi huh

  5. Kak fake says:

    Sesuai la kak fake jual bulu fake . .statement fake sgt. Acah suci fattzura ni. .fake suara sendu try hard nak proof dia penyayI .telinga pekak je yg dgr dia nyanyi kata sedap

Loading...