October 12th, 2012

Berseri-seri sungguh ibu mengandung ini. Abang Nara suka melihat keceriaan di wajah Memey Suhaiza ketika menghiasi muka depan majalah Mingguan Wanita. Kini Memey sedang hamil selama 5 bulan dan pastinya tidak sabar menunggu hari kelahiran cahaya mata sulungnya.

memey hamil

Ramai pembaca BeautifulNara yang menyarankan agar Norman dan bekas isterinya, Abby Abadi supaya rujuk semula selepas melihat kemesraan yang terpamer di antara mereka dalam gambar percutian ke Genting Highlands. Namun Memey menolak sebarang kemungkinan untuk dirinya dimadukan:-

Alhamdulillah, saya bersyukur kerana hubungan dengan Kak Abby sudah kembali pulih. Sebenarnya, orang tidak tahu antara Abang Norman dan Kak Abby masing-masing sudah berbaik dan tidak bermusuh. Cuma hubungan saya dan Kak Abby kini sudah baik.Saya sendiri tidak mahu memberatkan fikiran dengan benda-benda negatif. Tidak dinafikan ada yang menasihati supaya saya berwaspada, tetapi saya tahu siapa abang dan juga Kak Abby. Saya tidak mahu kata-kata orang membuatkan hubungan kami kembali keruh. Apabila melihat hubungan baik antara abang dan Kak Abby, saya bersyukur dan lebih gembira bila mana hubungan antara kami juga sudah pulih. Saya juga tidak mahu bermadu kerana apa yang saya lalui kini cukup membahagiakan saya

memey hamilBetul juga kata Memey nie kan? Buat apalah nak fikir benda yang negatif dan kata-kata orang. Nanti boleh beri kesan yang tidak elok pula kepada kandungan. Apa pun semoga Memey sentiasa sihat dan dapat melahirkan kandungannya tanpa sebarang masalah kelak. Sama-samalah kita doakan. Info asal Mingguan Wanita.

nuffnangx

P.S: Follow BeautifulNara dengan apps Nuffnangx di smartphone iPhone dan Android anda untuk tidak ketinggalan sebarang update.


209 responses to “Saya Tidak Mahu Bermadu Kerana Kini Saya Bahagia – Memey Suhaiza”

  1. kak li says:

    tau pun takut kena madu….., masa ambil laki orang tu tak ingat. bermadu aje la, untuk hapus dosa mu pada aby ngan anak-anaknya. Aby dah sasau sekarang pun sebab engkau. Hopefully, fasha sanda pula kena terima nora danish di samping jejai.

  2. mrs aly says:

    mmg dasar pumpuan x sedar dri….dulu bkn main ko rmps suami org.nah skrg tau ko tkt laki ko kena rmps…aku support 101% abby rujuk blk dgn si norman bia si memek tu rasa apa yg abby rsa dlu………padan muka ko memek..perampas..aku benci tol tgk pumpuan ramps laki org…

  3. Anonymous says:

    tau takut ~ hahahahha ..

  4. Hehehehe says:

    Kelakar lah Memey nie……. Apa boleh buat babe….. Dulu Abby bersalin you yang jadi peneman tidor Norman……. Sekarang nie you bersalin….. apa salahnya Abby laks jadi peneman tidor Norman…… Dulu u jadi peneman sebab kesian kat Normankan….. So apa salahnya you kesian kat Norman lagi and biarlah dia rujuk ngan Abby supaya Norman ada peneman tidor……..

    Cian Norman!!!!!!!!!!……. Norman gaks yang untung!!!!!!!!!!!

    Petikan daripada kata kata nasihat dari Mufti Ismail Menk ” If a person cheats on their spouse, they would probably one day cheat on the one they cheated on their spouse with. So much so we should not cheat on our spouses, we should never trust those who have got us through cheating on the spouses no matter how much they promise. The same promises were made to others before us. Never break a home to make a home as yours shall be broken one day by another wanting to make it. Be pure, be honest, be clean, be content, be responsible, be transparent and enjoy a stress free life”

  5. happysagittarius says:

    la memey ke nih??ate lain bebeno ghupenya..

Loading...