“Saya Tersenyum Dengar Sajat Jadi Tetamu Rancangan Ellen DeGeneres..” – Harith Iskander

Hiburan

“Saya Tersenyum Dengar Sajat Jadi Tetamu Rancangan Ellen DeGeneres..” – Harith Iskander

Pelbagai reaksi daripada orang ramai apabila mengetahui usahawan kosmetik sensasi, Nur Sajat dijemput untuk hadir ke rancangan bual bicara terkemuka di Hollywood iaitu The Ellen Show dan hal itu disampaikan sendiri oleh beliau menerusi akaun TikToknya.

Berita tersebut juga telah mencuri perhatian pelakon dan pelawak terkenal Harith Iskander dan meluahkan pandangannya menerusi Facebook beliau.

Advertisement

Katanya, dia berasa gembira apabila mendengar perkhabaran bahawa Sajat bakal menghadirkan diri di rancangan Ellen DeGeneres yang juga merupakan rancangan bual bicara kegemarannya.

Dalam pada masa yang sama, beliau turut berkata kisah Nur Sajat yang dianggap telah dimalukan oleh orang Malaysia menjadi punca dia dipuji di negara luar.

Akhir sekali, pelawak tersebut menitipkan ucapan kepada Sajat dan berharap agar dia dapat bertemu dengan anak-anaknya suatu hari nanti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harith Iskander™? (@harithiskander)

Advertisement

Terdahulu, Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman ditemuramah oleh BBC News dan didalam temubual itu, Sajat mendakwa dirinya telah ditindas serta menegaskan bahawa dia tidak akan pulang semula ke Malaysia.

Sajat
3 hari lalu

Dijemput Ke Rancangan Temubual Ellen Show, Sajat 'Mendunia' Di Hollywood

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. AnonNano

    November 28, 2021 at 10:41 am

    Si sajat tu pun dah memang sama spesis mcm si ellen pengacara rancangan tu pun kan? Si harith ni pulak bajet ape benda yg nak di bangga2 dapat muncul dalam rancangan yg tak membantu langsung dalam perkembangan pemulihan aqidah & sahsiah si sajat tu?? Semakin sajat tu menghina2 tanah air, hukum tuhan, undang2 islam.., itu ke yg nak di bangga²kan? Ko tak payah nak kebaratan sangatlah harith oi.. tak payah beria nak pertahankan pihak yg dah memang salah! Bukan setakat menyalahi undang2 negara tapi juga hukum Tuhan!!

  2. A anonymous

    November 27, 2021 at 6:34 pm

    Ya betul tu ,yang nak dibanggakan sangat utk ape,,Allen tu bukan orang Melayu atau Islam , Memang pada pandangan orang barat , is not a big Issue.Tapi kita sebagai orang Melayu @ Islam mesti la ada hormat sikit pada orang2 Islam dan Melayu.ini bukan soal human right or not. Ini hukum Tuhan Allah S.a.w.Tak tahu la kalau Sajat tu mak bapa dia bukan keturunan Melayu.Tak kesian Ke pada Mak Bapa bila disoal Di Akhirat kelak?,, Ke hari Akhirat pun dah tak percaya,, hanya memikirkan soal dunia saja.

    INGAT MATI ITU PASTi DATANG,,. MANA MAU LARI.FIKIR2 LAH SENDIRI.

    KALAU BANYAK PBACA MEMBERI TEGURAN ITU BERMAKNA MASIH RAMAI ORANG2 ISLAM DILUAR SANA SAYANG PD SAJAT

  3. Just Is

    November 27, 2021 at 6:56 am

    Confused confusef confused

  4. Anonymous

    November 26, 2021 at 9:31 pm

    U r right.

  5. Anonymous

    November 26, 2021 at 10:58 am

    bangang jugakla si harith ni. ko ingat besar sangat ke isu si sajat ni sampai nak muncul rancangan ellen tu? ko percaya ke si sajat tu akan muncul bulan januari ni? and ko ingat ellen tu besar sangat lagi ke sekarang ni kat hollywood tu? dia pun dah kena cancel lah. read a bit okay, dumbo? ellen tu orang hollywood semua nak cancel dia sebab ellen shows ni ada toxic culture dikalangan crew dia. ko je yang hadap sangat nak masuk rancangan dia.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...