Dijemput Ke Rancangan Temubual Ellen Show, Sajat ‘Mendunia’ Di Hollywood

Hiburan

Dijemput Ke Rancangan Temubual Ellen Show, Sajat ‘Mendunia’ Di Hollywood

Usahawan kosmetik penuh kontroversi, Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Nur Sajat ada memaklumkan bahawa dia bakal muncul dalam program temu bual popular, The Ellen DeGeneres Show pada bulan Januari ini.

Perkara tersebut dimaklumkan Sajat menerusi sebuah hantaran di TikTok miliknya untuk pengetahuan peminat.

Advertisement

Malah, dia turut memberitahu bahawa dia akan ke Singapura padan Februari 2022 namun tidak menjelaskan dengan lebih lanjut untuk tujuan apa.

Okay Sajat pergi US bulan Januari, Sajat pergi Singapura pada bulan 2. Bulan 1 Sajat pergi US untuk interview rancangan Ellen. Lepas ni i terbang tau, terbang tu kerja la.

Sehubungan itu, muncul pelbagai reaksi daripada netizen berikutan kemunculannya nanti dalam program bual bicara popular di Hollywood itu.

Advertisement

Terdahulu, pelakon Henry Golding yang juga warganegara Malaysia pernah dijemput dalam program temu bual bersama Ellen itu.

Ia menjadikan Sajat sebagai personaliti Malaysia kedua yang pernah dijemput oleh DeGeneres.

Sajat
1 bulan lalu

"Tak Payah Nak Jakun Sangat, Biaq Lah Aku Nak Pakai Apa.." - Sajat Tapis Komen Melampau Netizen Malaysia

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    November 25, 2021 at 4:58 pm

    Tak payahla nak bangga sangat dijemput ke Ellen tu sajat oi. ko kenal tak youtuber transgender Nikkie de Jager? dia tu pun trauma dah pergi rancangan Ellen tu sebab dia cakap si Ellen sangat rude dan langsung tak tegur dia sebelum diaorg face-to-face tu. kira macam apa yang dia tunjuk dekat depan penonton dengan belakang tabir tu sangat2 berbeza. she’s very rude you, i harap you tak trauma nanti

  2. Gila punya jantan

    November 25, 2021 at 11:21 am

    Sis? It should be bro lah! Lepas ni ada jer mengata msia…. org lain pon transgender tapi tak kacau org mcm kau… dah lah mulut puaka, satu kau ckp tu, below tentu benar, mainkan agama. Aku tak pernah Curse org mcm ni…but srsly mampui bagus

    • Anonimouse

      November 25, 2021 at 11:46 am

      Buka pekung la tu nti. Western country bab ni dah tentu lah ambik kesempatan bash mozlem. Mau2 usa pun bg green card kat sejat sbb nak tunjuk how horrible mozlems treat him here. Yg sebenarnya dia yg rebellious tak dpt terima diri sendiri. hmmn

  3. cookie clicker

    November 25, 2021 at 10:03 am

    Very informative article! There’s a lot of information here on geometry dash that can help anyone get started with a successful social media campaign.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...