“Tak Payah Nak Jakun Sangat, Biaq Lah Aku Nak Pakai Apa..” – Sajat Tapis Komen Melampau Netizen Malaysia

Hiburan

“Tak Payah Nak Jakun Sangat, Biaq Lah Aku Nak Pakai Apa..” – Sajat Tapis Komen Melampau Netizen Malaysia

Usahawan kosmetik terkenal yang kini menetap di Australia, Sajat dikhabarkan akan meneruskan perniagaan bengkung di negara itu.

Sehubungan dengan itu, Sajat memulakan rangka promosi dengan memuat naik foto tubuh badannya yang langsing dengan menggayakan bikini berwarna jingga di Instagram.

Advertisement

Sajat dan anak-anak
1 bulan lalu

"Saya Peluk Anak-Anak Sebelum Melarikan Diri.." Sajat Kongsi Detik Pilu Berpisah Dengan Anak, Beritahu Terpaksa Pergi

Seperti yang dijangka, foto tersebut telah mendapat reaksi yang negatif daripada netizen Malaysia hinggakan bahagian komen foto tersebut terpaksa ditutup oleh Sajat.

https://www.instagram.com/p/CVjo7H6FTb6/?utm_source=ig_web_copy_link

Tampil memberi respon, Sajat membidas kritikan netizen apabila dia merasakan bebas untuk memakai apa sahaja sepanjang berada di negara terbabit dan meminta orang ramai agar tidak lagi menganggu dirinya.

Advertisement

 

Korang kan memang tak boleh tengok orang senang kan? Kan dah kata Australia negara bebas kenapa korang masih lagi nak kecam-kecam macam aku kat Malaysia. Masih menyibuk.

 

Aku nak pakai apa ke, nak pakai bikini ke, seluar pendek ke, tak pakai baju ke. Aku tak faham korang ni jenis suka kecam. Lepas tu kaitkan dengan agamalah. Boleh tak tolong hormati kami sebagai manusia.

 

Aku duk Australia pun tetap kena kecam, biaq pi lah aku nak pakai apa pun!

Dalam pada itu, Sajat yang mempertahankan status dirinya sebagai seorang transgender berharap agar netizen Malaysia tidak lagi menulis komen yang melampau hingga menjejaskan reputasinya di sana.

Terdahulu, Sajat mengumumkan bahawa dia telah menerima kad hijau dan kad kuning daripada negara Australian di mana ia menjadikan dirinya kini sudah menjadi penduduk tetap di sana.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. anonymous

    November 1, 2021 at 11:29 am

    kannn byk lagi pondan sukses lgi cntik dari dia ok je hidup tak dak sapa kesah pun masalah sajat suka provok

  2. Komatsu

    October 30, 2021 at 9:10 am

    jat, LONELINESS IS KILLING YOU… Alone is ok but loneliness is disaster..

  3. Anonymous

    October 29, 2021 at 6:46 pm

    letih asyik kecam ni… hari ini nak doa kepada abang jad supaya terbuka hati tu untuk taubat… jangan dah terlambat baru nak bertaubat takut menyesal… itu je ok ??

  4. abg 8 inch

    October 29, 2021 at 6:17 pm

    org melayu je taksub dgn dia.
    lagi2 seller produk dia.
    penjilat!

  5. Anonymous

    October 29, 2021 at 2:26 pm

    kena muka putih badan jantan ko hitam jat? dah lama tak cucuk vitamin c sebab pelarian ye?

    • Anonymous

      October 29, 2021 at 9:45 pm

      duduk kat Australia.. tayang punggung kat Malaysia jgak.. bangang laa pondan.. cuba hng duk senyap2.. xla org benci kat hng.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...