Written by AbangNara | September 26th, 2012

Susulan tampil seksi di dalam Kosmo Ahad baru-baru ini, Nora Danish hari ini memberitahu Harian Metro yang dia menerima dan menghormati setiap teguran yang diberikan terhadap dirinya. Bagi Nora, itu tanda dirinya disayangi oleh peminat-peminat di luar sana.

nora danish

Abang Nara suka dengan kata-kata yang dikeluarkan oleh Nora Danish. Penuh lembut dan tidak melenting. Memang bertambah respek dibuatnya. Kata Nora:-

Begitu juga dengan soal seksi dan berpakaian yang banyak kali saya ditegur. Saya terima dan menghormati setiap teguran itu kerana jujurnya saya melihat ia satu perkembangan yang baik buat diri saya secara peribadi. Setidak-tidaknya mereka sayangkan saya dan kerana itu tidak henti mereka berpesan dan menegur. Ia bagai satu doa yang terus memberikan saya inspirasi positif buat diri saya. Mana tahu, jika pesan itu berterusan ia akan mengubah diri saya. Semua itu kerja Tuhan dan saya terima dengan hati terbuka.

nora danish

Dan ada berita baik yang turut dikongsi oleh Nora Danish kepada jejaka-jejaka di luar sana. Dirinya masih single, masih tiada teman istimewa dan masih mencari si dia yang bertuah. Kata Nora:-

Saya tidak mempunyai sesiapa yang istimewa lagi. Sejak berpisah lebih empat tahun lalu, saya masih sendiri memberi tumpuan penuh kepada kerjaya, keluarga dan keutamaannya pada Rayqal yang makin membesar. Saya bahagia dengan kehidupan sekarang dan sentiasa mengharapkan kebahagiaan ini berterusan. Namun saya ada berkawan dan mengenali beberapa individu. Semuanya hanya kawan dan tidak pernah lebih daripada itu. Jika tertulis saya dipertemukan dengan mana-mana lelaki yang sempurna membimbing, saya akan kongsi dengan peminat nanti. Doakan saja segala yang baik buat saya

Abang Nara agak pelik kenapa tiada orang kenamaan yang cuba mengorat Nora Danish. Selalunya orang secantik Nora Danish ini tidak akan dibiarkan single terlalu lama. Pasti ada mereka yang berkedudukan tinggi akan menyambar seperti helang meragut mangsa. Apa pun Abang Nara doakan agar Nora Danish cepat-cepat bertemu dengan jejaka yang mampu mengisi kekosongan hatinya itu.

P.S: CCTV video berjaya merakamkan pergerakan sejenak yang berlaku di China.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

128 responses to Saya Terima Dan Hormati Setiap Teguran – Nora Danish

  1. kopi says:

    nora single sebab nak tunggu vip lamar dia. sexy untuk cari vip.

  2. Mak jemah pemalu says:

    Jawapan klise artis…kalu dh berkali2ditegur msh wat menda yan sama..xkan hidayah Allah masih xsampai..memang Allah memberi hidayah pada yang dikehendakiNya..tp tanpa kita sedar, kita mungkin telah menolak hidayah itu..

  3. bendi says:

    sy tgk artis lain pun seksi jugak.. fasha sandha pun lagi seksi. ada org komplen tdk?

    • lara_hati says:

      Ada je…cumanya nora ni kan..muka baik, berlakon pun selalu ada watak bertudung segala…org tegur tanda sayang le tu..mcm fasha org dah mmg anggap dia tu mcm tu…so org dh tak heran..pendek kata jgn kata nora ke fasha ke…sape ke sama je kena kutuk pun….even sharifah khasif pun kena….sbb tu la pandangan mata org kena jaga…lagi2 selebriti…cuma pendapat seposen saya je

  4. Lagubestbest says:

    Semoga ND buat lagi, sy nak cuci mata. Gagaga :P

  5. Iekin says:

    Astafiruallzim… Sy thu semua org niat baik n mngharapkn y baik tp dlm kita menegur ni perlu la ada tata tertidnya.. …. Kn lbh baij kita doakn utk dia agar diberi hidayah dr kita kutuk dia… Islam mngalakkan kita saling mndoakan sesama kita… Kita kena ingat juga bkn permulaan seseorg hmba y akn dilihat tp pengakhiran seorg hmba.,, mgkin arini dia seksi tp tk thu kn suatu ari t dia lebih mnjaga aurat dr kita.. So berhnti dr kutuk mngutuk, hukum mnghukum … Mari kita lbh mndoakn wlupn apa y tersirat n tersurat dr kata2 nd kita dos mudahan dia dpt hidayah … Amin….

  6. kakekot says:

    mek ni tak cukup kasih sayang + very low self-esteem. Duk craving for attention. Bukan lawa sangat pon.

  7. poruman says:

    bagus la kalo dpt terima teguran.. itu tandanya tidak sombong.. semoga dpt bertemu jodoh ye..

  8. Rrriidd says:

    Oh…nora kalau betul terima n hormati setiap teguran, sila lah berubah. Tak suruh pun awak tu pakai tudung penuh hnya dalam sekelip mata.Cuma yg heran org kalau dah time teguran patutnye tambah berubah, ni dari pakaian biasa betukar ke dress ketat2. pose2 yg awk slalu post kat twitter pun menampakkan keberanian awak mendedahkan sana sni. Skirt ketat dah n makin lama makin pendek…hai cakap biar serupa bikin…n one more thing,kami paham anda cuma belakon tapi org lain pun belakon jugak dgn suami org tapi x la sampai SEMESRA awk dan “abg” adi awak…hormati fmly die n paling penting hormati diri sendiri :) peaceee

  9. Baby says:

    Seriously lah u all ni, tau kondem orang je.. Siap refer perihal Rasulullah tapi tak fikir apa teladan dari kisah baginda tu.

    Haloooo!!! Memang hidayah perlu dicari, usaha perlu ada, kau orang lupa ke pak sedara Rasulullah tu jenuh baginda nasihat, sebab abu talib tu punyaaa lah baik, sampai baginda mohon merayu kat Allah agar pak sedaranya berubah, tapi apa Allah firman?

    “Hidayah itu milik aku. Janganlah kau minta sesuatu yang engkau tidak tahu. Sesungguhnya Aku lebih mengetahui dari apa yang kau ketahui.”

    So kita kan dah jenuh nasihat and doakan nora, jangan le paksa2 and kondem dia, selebihnya tu urusan Allah!

  10. x jeles kangsung says:

    Jangan pandang KEJAHATAN orang,macam dia pasti ke NERAKA..Jangan pandang KEBAIKAN sendiri,macam kita pasti ke SYURGA.

  11. Dekmi says:

    There are bunch of hypocrite people here…..pathetic comments.
    Get real!

  12. lisa says:

    abg nara, please lah change topic post u,enuff pasal NORA DANISH ni,rimas la!! takde artis lain? byk benda baik lagi psl artis lain.mng boring ND ni.apa isu melayu ni, rupa mcm ni pun di puja2?? ND ni manusia biase je.bukan ye highly educated pun.tolong lah…cantek la..puteh la…semua tu boleh dibuat kalo ade duit.dah muka campur,lain la drp muka melayu biase tu.so?? byk lagi muslimah yg jauh lagi cantek di mata Allah.i thnk ND..u jgn komen la psl isu pakai sexy ni.its an irony! pictures here & there.self snapshot..yelah utk peminat ya.watevah!! semua budak2!! hmm filem aku terima nikahnya…pasti jadi isu.pegang peluk sane sini!!

  13. saya suka royal banques pengiran puteri hafizah sururul bolkiah says:

    “Abang Nara agak pelik kenapa tiada orang kenamaan yang cuba mengorat Nora Danish. Selalunya orang secantik Nora Danish ini tidak akan dibiarkan single terlalu lama. Pasti ada mereka yang berkedudukan tinggi akan menyambar seperti helang meragut mangsa. Apa pun Abang Nara doakan agar Nora Danish cepat-cepat bertemu dengan jejaka yang mampu mengisi kekosongan hatinya itu”

    *poyo ah statement ko nih nara..

  14. Zul says:

    Elaaaaa…mcm lah korang semua yg comment ni bertudung tutup aurat

    Hypocrite much!!!!

    • kokokrunch says:

      lelaki2 yg komen kat sini, bini2/awek2/adik2 perempuan/kakak2/mak2 korang bertudung tak? tutup aurat tak. kalau tak, just shut the fuck up!

  15. AFFARiNA AFFANDi says:

    Mcm org ‘SANGAP’ je nk tutttttttttttt. Renung2kn…….

  16. LULU LALA says:

    ‘Abang Nara agak pelik kenapa tiada orang kenamaan yang cuba mengorat Nora Danish. Selalunya orang secantik Nora Danish ini tidak akan dibiarkan single terlalu lama. Pasti ada mereka yang berkedudukan tinggi akan menyambar seperti helang meragut mangsa’

    geli kot statement ni .. Nara ko tak ya la nak tinggi2 kan sgt org laen … yang aku perasan sekarang ni ko selalu kan backing pompuan seksi … ko tau tak berdose ko backing2 benda yang haram .. buka aurat terdedah sana sinih … aku tau la ni blog kau tapi masaalahnya ko nak org bc blog ko pasal ko nak dpt duet iklan … kalo ko dpt duet dari benda2 yangt haram ko pk la sendiri akibatnya … aku tau aku buat komen harsh giler tapi ko punyer kelakuan ni makin lama makin teruk n ko byk syok sendri .. ko buat la citer2 yang berkhemah n ISLAMIC sket yang memberi manfaat sambil berhibur ., ni ko letak gambar2 seksi pastuh ntah pape ko komen yang mcm menggalakkan dosa plak …

    SORRY LA KALO KO TERASA JUST RAKAN SEISLAM MENEGUR …

  17. Nona says:

    Nara, tolong lah kau blocked atau buat apa2 aje supaya manusia2 yang kurang kasih sayang nie stop copy & paste. Betul punya irrits. Perangai stop it ehk, buat orang menyumpah!

  18. kasturi says:

    Eeee… menyampah betul orang yg komen copy paste ni… serabut… nampak sgt tak matang… nak baca org yang betul2 komen pun susah…

  19. GANGNAM STYLE says:

    FASHA S lagi ok dari NORA D now on…kbai

  20. fasha bini jejai says:

    nora kaki clubbing

  21. ado den kisah says:

    ala….bkan x tau…. dia nak goda bekas laki dia blk la 2….msti tkut psaingan…yela…bkas laki nak dapat anak baru…tergugat la anak ko nora….msti tertekan 2….lakonan ko yg baik lg bgus la dr realiti ko yg sebegitu…hehhehhe

  22. Adipilot says:

    Nak kawin dengan Nora Danish lah macam ni.

  23. aslina says:

    tiap kali ko ckp mende yg sama jek..”sedia terima apepun teguran..bla..bla..bla..”, berubahnya tidak jgk aku tengok…..

  24. wefwefw says:

    fasha sandha the bestt!!! ND molot manis tapi racun berbisa. biar jadi fasha lepas kahwin baru tahu siapa bahagia siapa tak.

  25. guy says:

    takkan cik abang nara cair lak dengan kata2 lembut dari nora danish nie. sebetulnya, kalau nak berubah tu kena ada azam dalam diri. disamping orang lain tolong doa .. sampai berbuih pun .. kalau tak ada azam dalam diri utk berubah maka takkan jadi apa. umpama mulut kata nak bertudung tapi kat bawah dengan skirt terkangkang kangkang .. hahaha.