Written by AbangNara | September 23rd, 2012

Fuh. Memang hampir tergoda Abang Nara dibuatnya melihat gambar Nora Danish di Kosmo Ahad hari ini. Baju warna keemasannya menyerlahkan lagi kecantikan ibu tunggal ini. Abang Nara pasti ramai lelaki di luar sana yang tertawan dengan sisi menggoda Nora Danish kali ini.

nora danish seksi

Mesti ada jejaka yang berkata “Ah, aku rela menjadi kerusi yang diposing oleh Nora Danish itu” setelah melihat gambar di atas. Apa pun jangan lupa untuk menonton filem “Aku Terima Nikahnya” lakonan Nora Danish dan Ady Putra yang akan keluar di pawagam tidak lama lagi. 2 lagi gambar Nora Danish daripada Kosmo Ahad dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: 11 karikatur yang menarik

nora danish

nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

186 responses to (3 GAMBAR)Nora Danish Tampil Menggoda Dalam Kosmo Ahad Hari Ini

  1. Anonymous says:

    memang nampak macam terdesak. harap tak terdesak nak kan laki orang. huhuhuuu

  2. miss oppssss says:

    Saya bekas pelajar journalism…. I heart the course…. BUT sepanjang pengajian 3tahun, TAK PERNAH pulak saya belajar subjek “choosing wardrobe” untuk artis……

    Kami lebih kepada cara2 untuk mendapatkan bahan, interbiu, membuat bahan cerita….

    Setahu saya, setiap company x kira media cetak atau elektronik, pasti akan ada UNIT KHAS untuk menguruskan wardrobe artis…. Kemudian, sesi photoshoot dilakukan antara artis dan jurufoto…. Kemudia barulah sesi interbiu diadakan bersama wartawan…….

    Jadi, tolong minta pikir dulu sebelum taip ikut suka ati…. Saya x marah, tapi nak anda faham sikit……

    Sekian…..

  3. Anonymous says:

    kata xmo sepsi dh..T__T

  4. miss oppssss says:

    Reporter hanya interbiu dan tulis cerita…. Selalu urus pakaian adalah UNIT WARBDROBE…….

    sila survey dulu sebelum ckp org bangang sbb kebangangan biasa akan tuju balik ke muka sendiri….

    sekian

  5. Diri Ini says:

    baik lg fasha sbb xhipokrit…nie tunjuk baik tp sebenarnye hampeh…

  6. Stalista says:

    mentang2lah lepas bulan posa smua nak terbukak….posing nak lepas GIAN ker ape…haih….kAT ASIA MALAYSIA NIH berlambak body CUN mcm ko CIK NORA OIIIIII ANTARA TUNJUK NGAN X TUNJUK JER!!!!!!

    • whatever says:

      die je ker artis lain pn ad gak ko nmpak kn??? 2 ko nk ckp ap plak ???? x nk ke ngate die plak??? ko ngate laa semue rg 2..puas gamak nyer atei ko 2 erk???????????

  7. sandrianasiska says:

    I love her looks fan of hers but i dun admire the way she carries herself esp when she had done .umrah..cantik seksi tapi kenapa mempermainkan agama hmmm bila ditimpa kesusahan kesedihan ingat Allah bila dah ok umrah ke mana dedah sana dedahsini aurat semua labuh. Kesihan story dia ni..sedih. rupa cantik akal cetek ta takut kemurkaan Allah swt.

  8. borneo mr says:

    kita doakan dia brubah k………………….luv nd

  9. saya ok jer! says:

    JANDA NI DAH MACAM DESPERATE PLAK AKU TENGOK…

  10. hantu susu says:

    ape la abg nara ni..dari jadi kerusi baik ko ckp..ah baik nyer klu aku jadi baju yg ND pakai..klu nk best ag jd “baju” yg dalam baju tu…ekekeke…jgn mareeee

  11. jamu mak dara says:

    kita berhak menentukan Dosa dan pahala.klu beginilah cara pemaikannya si tuan badan…x peliklahhh next time nora diduga kontroversi yg lebey panas kerana Nora berani tampil berpakaian berkemban sebegini dlm Paper kosmo plak tuh…..

    • Anonymous says:

      korang semua pakai tudung x….law x pakai sendiri mau ingat lah….hahahahalang alang bukak aurat baek bukak abissss

  12. Anonymous says:

    baguslah nora teruskan usaha anda, semua kecantikkan n kelebihan tuhan pinjamkan je. kalau dh bangga sangat nak tunjuk2 kat semua orang, pikir lah sendiri, dh jadi mak pun x tau malu. awak tu dh cukup sempurna,so berserdehana pun dh cukup anggun, tidak perlu nak menunjuk2 dekat org lain dengan cara berpakaian begitu. jakunnnnsssssss sey!!!!!

  13. cermin diri says:

    Bak pepatah berkata Terbakar hati sapa yang tahu, terbakar BODY baru ko tau….

  14. sha says:

    Gersang gila….mamalukan kaum janda saja…

  15. kaudanaku says:

    apa bezanya gambar sekarang dgn gambar terdahulu yg hangat diperkatakan..
    klu ditilik2 muka ND ni.. tak la cun sgt.. iras2 myanmar je pun.. tak lah setinggi catwalk model .. tak de apa yg nak dibaggakan sgt pun.. so, tak payah ler nak menunjuk2… org lain bersepah lagi cantik….

  16. lili2 says:

    meroyan ke hapa dia ni…

  17. JustPassingBy says:

    Nora Danish just clarified in her twitter that the picture is way before she goes umrah. Alhamdullilah Nora Danish dapat banyak pahala pasal ramai betol orang kutuk, caci maki dia kat sini. Nora just continue to be happy with ur family & be the best mom for rayqal. Much love ;)

  18. fasha bini jejai says:

    nora u ni g mekah balik cenggini jgk .. memalukn islam

    • whatever says:

      eh die bkn blik umrah ker????? lgpn ak rase org yg btul2 g haji x smstinyer ttup lintuk kn???? haha ap laa korg nie…ad gak ak tgk yg terbkk…ko pn bleh pkir kot…nie laa die org kte bb mngate bkn main mcm bgs sgt ciaannn…look yourself b4 talk someone ^-^

  19. bunabuni says:

    dah macam pompuan murahan dah aku tengok..

  20. sukatidia says:

    apa harga ko di sisi Tuhan? berani2 nak letak harga orang… dah cermin dosa pahala ko?

  21. […] Susulan tampil seksi di dalam Kosmo Ahad baru-baru ini, Nora Danish hari ini memberitahuHarian Metro yang dia menerima dan menghormati setiap teguran yang diberikan terhadap dirinya. Bagi Nora, itu tanda dirinya disayangi oleh peminat-peminat di luar sana. […]

  22. insan biasa says:

    Drp kita dok kutuk si ND ni..kan lbh baik kita doakn smoga satu hari nnt adala lelaki yg sudi jd suami dia dan membimbing dia ke jln yg diredhai Allah…

  23. Sataman says:

    Xpayah la nk ngutuk org dosa ke pahala ke! yg mngutuk tu kompem ke nama dh tercatat di pintu syurga?….nk tegur biar berhemah! Nabi tegur umat pun xde nk ngutuk2;)

  24. […] tampil seksi di dalam Kosmo Ahad baru-baru ini, Nora Danish hari ini memberitahu Harian Metro yang dia menerima dan menghormati setiap teguran […]

  25. Jangan terlalu comfident mengomen org.enta2 yg mengomen 2 lagi la teruk,,renung2 kan la. says:

    jangan terlalu confident bila mengomen org.enta2 perangai org yg mengomen 2 lagi teruk.

  26. jalok says:

    kesiannya….
    Astafirullah’halazim….
    Nauzubillah……
    Ya Allah Ya Tuhanku…. Ampunilah dosa dia….janganlah Kau hanyutkan dia dengan dunia
    glamournya…..!!!! Sedarkanlah dia…..Percukupkanlah baginya…. Ya Rahman… Ya Rahim…Ya Ilahi…. Ya Rabbal’Alamin…

  27. mael says:

    Nikah je ngn aku…aku bg hilang gersang tu. Nk burung la ni….

  28. mael says:

    Batang pelir aku mantap beb..I love u nora danish…

  29. whatever says:

    lantak die laa nk wat ape pn…korg nie sbok sgt knpe..ke korg yg grsang tgk die…die mmg cam 2…korg 2 elok sgt ke prgai?? nk ngate org pn tgk dr sndri lu…okeh…die nk pkai ape pn x penah mntak duit korag kn…so….hahaha think b4 talk ^-^

  30. fuck brahim says:

    what the fuck??
    she try to show vagina?
    oh yesss….