Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Sudah Penat, Tak Nak Keruhkan Keadaan Lagi..” – Caprice

Caprice

Kecoh di media sosial apabila penyanyi rap, Caprice meluahkan rasa tidak puas hati berkaitan dengan misi kemanusiannya di Gaza dan di dalam luahan tersebut Caprice mendakwa Ustaz Ebit Lew menimbulkan rasa kurang senang di kalangan rakyat Palestine apabila beliau mengambil gambar menghulurkan permainan kepada kanak-kanak disana.

Advertisement

Walau bagaimanapun, setelah beberapa minggu hal ini berlarutan Caprice memohon maaf atas apa yang telah berlaku kerana tidak mahu mengeruhkan lagi keadaan namun masih kecewa dengan segelintir pihak.

Saya sudah penat.

Saya sudah minta maaf dan tak nak keruhkan keadaan lagi, tapi kita sangat kecewa dengan pihak-pihak yang berguna kuasa untuk sembunyikan orang lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Dalam pada masa yang sama, di dalam Insta Story Caprice, dia turut berkata akan memperbaiki dirinya untuk menjadi lebih baik.

Saya memilih untuk memperbaiki diri, saya masih belum ‘sembuh’ dengan apa yang berlaku tetapi Insya-Allah, mental dan fizikal saya akan menjadi lebih baik selepas ini.

Insta Story CapriceSumber : Insta Story Caprice  

 

Malam tadi, Caprice telah membatalkan sesi Instagram Live yang sepatutnya di lakukan olehnya pada 10 malam atas kerana Ustaz Ebit Lew telah membuat laporan polis berkaitan dengan kontroversi yang tercetus ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Santoz

    July 23, 2021 at 11:41 am

    Macamana dia terpilih ke Palestine? Sebab dia berjaya wawancara org isreal ke?

  2. apis

    July 22, 2021 at 10:02 pm

    sndiri mulakan sendiri penat..wth

    • Sokong UEL

      July 23, 2021 at 7:03 am

      Kannnnnn…. play victim pulak si topi nasik ni. Berlagak lah lagi… aku tak pernah berkenan drp dulu lagi si topi nasik ni. Terasa diri bagus sgt dan semua orang salah. Manusia ni tak kira baik mcm mana pon kalau dicari kesalahannya mmg 1000 kesalahan boleh dicari. Nama pon “manusia”. Samalah UEL… dia manusia biasa… kalau dia block ko pon topi nasik, mmg patut pon… itu hak dia dan dia ada perasaan. Tambah lagi dia dlm keadaan fragile kehilangan bapa. Ko je yg x ada hati perut hentam dan fitnah dia dlm keadaan dia mcm tu. Skrg merasalah ko kifarah Allah. UEL bukan maksum tapi byk yg dia korbankan utk org2 yg memerlukan dgn izin Allah. Doa aku semoga UEL dilindungi dan diberi kemudahan utk melawan fitnah yang ko ciptakan ini. Amiinnnnnn

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top