September 20th, 2010

abby abadi

Semenjak si Norman Hakim dan Memey bertunang, makin banyak cerita yang dibongkarkan oleh Kak Abby kita. Katanya bukan sebab jeles. Mungkin kak Abby nak bagi warning kat Memey kot. Biar Memey tahu apa yang bakal dihadapinya apabila berkahwin dengan Norman nanti.

Terbaru hari ini Abby membongkarkan yang Norman pernah meluahkan kata-kata romantika, jiwang dan sayang kepadanya tahun ini.  Antara ayatnya termasuklah “saya rindu awak”. Uish, pelik benor nie.

Kalau betullah kata-kata ini diluahkan abang Norman dalam tahun nie, maka apa sebenarnya si Memey kepada Abang Norm? Takkan bertunang dengan Memey tapi masih menyimpan hati kepada bekas isteri? Takkan nak kawin dengan Memey tapi masih ada niat nak berbaik/rujuk semula dengan bekas isteri?

Pening kepala kami dengan perangai si Norman nie. Mintak sangat adik perempuan kami dijauhkan dari bertemu dengan lelaki macam Norman. Taknak hati adik kami diperkotak-katikkan dengan lelaki perasan macho macam nie.

Kepada Memey, all the best dengan Norman. Dan kepada Norman, sudah-sudah la buat kontroversi. Bayar dulu duit hantaran anda kat Abby barulah pikir nak kawin dengan anak dara orang lain.


Comments are closed.

Loading...