Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Nak Cuti!

[Ini adalah post melekat, sila skroll ke bawah utk gosip panas~]

Adakah anda mempunyai impian sebegini?

Advertisement
  1. Bercuti, percuma! Anda takyah kuar duit$$, semua perbelanjaan ditanggung beb!
  2. Ingin menjadi Host TV. Yeah sekarang anda ada peluang mengacara travel show!

Camna caranya?

Dengan join contest MAS Saya Nak Cuti! Dua impian kat atas tu boleh dapat sekaligus, cuti dengan percuma +jadi gelemer~~  perghhh memang heaven.

Taknak ke kalau dapat bersantai di pantai Indah Bali, mana tahu boleh jumpa Bunga Cinta Lestari mandi kat pantai ngan Ashraff Sinclair (jangan lupa amik gambar hantar kat BNara)

Ataupon, menikmati keindahan tinggalan sejarah Angkor Watt. Jangan lupa bergaya macam Angelina Jolie dalam TombRaider.

Tak pon, pegi Bangkok, naik sampan macam Abang Nicholas Cage, sambil-sambil menjamu mata tengok barang jualan murah-murah kat Bangkok. Bangkok ni ‘dangerous’ tau, sebab harga2 barang dia 1/3 je dari harga kat Malaysia.

Camna nak join? Baca balik kat sini & hantar karangan tu cepat2 ke www.mastraveller.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama