Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Minta Maaf, Terlalu Ghairah Mengekalkan Identiti Diri – Haqiem Rusli

Dikecam kerana memakai cermin mata hitam dan AirPods ketika menyertai program ziarah amal baru-baru ini, penyanyi Haqiem Rusli mengakui kesilapannya yang terlalu ghairah ingin mengekalkan identiti diri sehingga tidak sensitif dengan keadaan sekeliling.

Haqiem tampil  meminta maaf secara terbuka dan pada masa yang sama memberitahu beliau mahu berehat sebentar daripada Twitter.

Advertisement

Silap saya kerana tidak sensitif dan terlalu ghairah mengekalkan identiti diri hingga terlupa persekitaran di mana saya berada. Saya sudah terbiasa menggunakan airpods untuk memudahkan saya menjawab panggilan telefon, tetapi ramai yang salah anggap dan menyangka saya sedang mendengar lagu.

Saya minta maaf jika cara saya itu tidak disenangi ramai. Akaun laman sosial itu masih wujud, cuma saya mengambil keputusan untuk berehat seketika.

Tindakan Haqiem memakai cermin mata itu mengundang pelbagai kritikan termasuk melabelkan beliau sebagai seorang yang berlagak, tidak pandai bawa diri, tidak beradab dan menghormati golongan asnaf yang dilawati.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Anonymous

    December 6, 2018 at 11:55 am

    Bosan dgn HR.. Semak industri

  2. faraj

    December 6, 2018 at 11:21 am

    “yg paling saya minat Haqiem Rusli ni, dia punya Dressing…” Gaya Indon Cuti Jalan2 kt TESCO..!! comey jerrr…kikiki

  3. alfie

    December 6, 2018 at 10:09 am

    Mamat ni otak budak kampung ulu!! Macam mana yang tunjuk “sukses” kecuali dengan menayang mampu beli Air pod dengan cermin mata Ray Ban!!!

  4. minah senget

    December 6, 2018 at 10:07 am

    BBBNU cam gini laa

  5. Anonymous

    December 6, 2018 at 9:44 am

    ironinya orang yang mengkritik tu tengah mengangkang kat umah, tgk handphone dan megah jadi keyboard worrior. Sedangkan budak yang korang kutuk tu, walaupun tgh buat khilaf, sedang melawat golongan asnaf

    • Bodoh

      December 7, 2018 at 3:31 pm

      Heh..melawat pun kalau macam xpeduli je kat org tu.. baik xpayah lawat……puihh..

    • SuperFox

      December 9, 2018 at 12:54 pm

      Setuju… kadang2 kesian plak tgk budak ni. Asyik dia jer yg kene. Wei, dia baru nak adulting tu give him a break la. Kita zaman muda2 dulu pun bukannya trus2 pandai bawak diri. Yg maksum Nabi sorang jer. So, sebelum mengata org muhasabah la diri tu sikit. Even kalau korang yg mengutuk tu rasa diri perfect sgt, anak cucu kome belum tentu lagi hokay… dah2 la target budak ni kang nervous breakdown plak lagi. Spread the love not the hate k. Choose peace y’all xxx

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top