February 13th, 2018

Sejak dua hari ini nama Nabila Razali menjadi perhatian di media sosial, semuanya gara-gara beliau menangis ketika Hael Husaini menjuarai AJL 32. Mula lah ada yang berspekulasi kenapa Nabila yang terlebih-lebih sedangkan yang menang itu orang lain? Mereka berdua ada hubungan istimewa ke?

Sudah biasa dengan kecaman netizen, Nabila menjelaskan beliau hanya merasa bangga dengan pencapaian Hael pada malam anugerah tersebut.

Sebagai kawan yang dah lama kenal mestilah saya bangga dan gembira dengan Hael apabila diumumkan sebagai juara pada malam AJL itu. Selain saya, Indah Ruhaila juga menangis sebab kami tahu bagaimana Hael berusaha keras selama ini.

Ini adalah kali pertama Hael dapat masuk anugerah berprestij dan menang pula. Sebab itu saya tak boleh mengawal perasaan dan menangis. Biasalah netizen, semua orang nak bagi pendapat. Tapi ada yang tahu dan faham situasi yang saya menangis sebab rakan baik menang.

Nabila juga akui hadir ke AJL 32 semata-mata hendak memberi sokongan kepada Hael. Ini lah yang dikatakan #friendshipgoals. Terus sokong antara satu sama lain dari zaman susah sehinggalah senang. Harapnya persahabatan mereka akan kekal selamanya.

Sumber Berita : mStar Online


13 responses to “Saya Menangis Sebab Tidak Boleh Kawal Perasaan Bangga Dengan Hael – Nabila Razali”

 1. Anonymous says:

  cantik nabila ni..

 2. Anonymous says:

  Nabila ni sweet tapi asyik fesyen jacket londeh ni dah kenapa? Music video pun the same fashion.. show pun gitu… pic ni pun gitu…. bosan.

 3. Anonymous says:

  Satu batch AF 2013,Sikit2 nak kawin…chill.kawan2 biasala.sama2 maju.

 4. Anonymous says:

  dia kalau tak makeup, tak cam. kalau tak pakai makeup, tak nampak lawo sgt

 5. Bob Barli says:

  Salute both of you! Takde hasad dengki pun. Sama-sama menyokong karier masing-masing. Semoga terus maju dalam industri seni.

  • Anonymous says:

   Entahnya. Netizen ni makin psycho. Semua benda nak kritik. Lantak dia lah nak menangis sebab Hael menang ke tak. Bila kawan menangis, korang ckp gedik sbb bukan awek. Kalau dia awek Hael, menangis, korang cakap garik sbb bukan isteri pun nak menangis. Nanti jadi isteri menangis sebab shuben menang, korang kecam cakap over mcm dia sorang je ada laki menang award. Bodoh nak mampos netizen skrg ni.

Loading...