Written by Bella | February 12th, 2018

Siapa sangka AJL 32 malam tadi merakam beberapa momen yang menjadi sebutan ramai di media sosial. Antaranya ketika penyanyi Nabila Razali mengalirkan air mata apabila Hael Husaini dinobatkan sebagai juara.

Ramai yang mempersoalkan mengapa pula Nabila beriya nangis dan ada yang melabelkan reaksi beliau itu agak “over”.

 

Nabila dan Hael sebenarnya bersahabat baik dan penyanyi lelaki itu juga  adalah pencipta lagu Pematah Hati. Mungkin air mata Nabila itu merupakan luahan perasaan bangga melihat rakannya akhirnya berjaya mencipta nama di pentas yang berprestij.

36 responses to Kenapa Over Sampai Menangis, Girlfriend Hael Ke? – Netizen Persoal Nabila Razali Menangis Di AJL 32

  1. Menyedihkan says:

    dia ni okay tapi tak tahu kenapa tak boleh tengok muka dia lama2, jadi menyampah..

    57

    0
    • Miss Unibes says:

      Oklah tu menangis. Bangga dgn pencapaian rakan seangkatan. Takde kaitan dgn gf/bf. Netijen ni over lah. Daripada dia terkentut2 atas kemenangan HH, baik dia nangis.

      26

      0
      • Anonymous says:

        Netizen hati busuk atau netizen foreberalone je yg pelik benda2 mcm ni.
        Sdgkn org kita x knl pn kita bleh sebak bila tgok org tu mnngis atas kejayaan dia, apetah lg lah klu kwn sndiri atau org yg harung jln sama mcm kita.
        Bongok gk org yg komen kecam tu, mcm x ada kwn xpun jenis fkir diri sndiri je kot.

        2

        0
    • bukan fan nabila anyway says:

      aku pun pernah mnangis bc psl kjayaan dr amalina dpt 20a spm dulu walaupun aku x kenal dia. kdg kala jika kita bc sesuatu news pun kita rasa sebak. maybe mcm tu la dia rasa. tmbhn pulak dia tau mcm mne frustrating dan susah nk dpt kjayaan mcm tu

      21

      0
  2. mami tanjung says:

    garit gatai bijik

    0

    17
  3. laluna says:

    aku tak rasa pun dia ni over.. aku rasa dia menangis sbb dia bangga dgn pencapaian hael sbb maybe dulu hael struggle nak bina nama dlm industri.. lagipun diorang satu batch af yang sama n mmg rapat.. so semua susah senang share dgn kawan2.. kalau semua benda pun nak kecam habes la

    101

    0
  4. lara alana says:

    alah menangis je pun
    kawan seangkatan menang
    standard lah
    netizen please jgn nak jodohkan sebab tak sesuai

    39

    0
  5. Alanice says:

    Tanpa AF program AJL akn hambar

    2

    8
  6. Anon says:

    At least dia nangis sebab dia memang kenal and kawan dgn laki tu pun. Yg netizen ni pun over lebih2 asal, mcm la diaorg tak over bila tengok drama or pelakon yg diaorg ship sgt2 tak menjadi

    33

    1
  7. Anonymous says:

    y dok kecam tu kebanyakan perempuan…oh come on….gatal biji btl laaa perempuan2 ni…korg fans buat cara fans x pyh nk kecam sgt…..diorg berkawan kot normal laa nangis bl tgk kwn kt berjaya….jeles laa tu….kah kah kah…

    13

    0
  8. #NakTauJugakk says:

    Nasib si jampi tuuu berkaca mata..So tak tau la dia nangis ke idakkk….

    Berapa ribu kali camera focus ke dia??

    4

    0
  9. Anonymous says:

    diorg sebenarnya best frens sejak dari AF lagi. geng2 diorg heal, amira othman, indah. diorg mmg support each other.

    24

    0
  10. aA says:

    Over nya netizen. Ne msti fan2 pompuan hael yg hurt butt. Tu pun nak kecam. Dia menangis sebab happy and bangga kwan dia menang. Tu punn nak kecam.

    9

    0
  11. A says:

    Zaman sekarang ni, org nak buat fitnah senang je.. Buat post murahan macam tu..

    4

    0
  12. Bob Barli says:

    Nitizen jealous lettew..

    1

    0
  13. POyo says:

    Nbila tgh wat drama tu..sbb nk wat hint tuk lgu bru yg akn dtg.mcm sblm ni.igtkn jntan mainkn dia rupnya drama nk bg hit lgu.

    2

    3
  14. ezze says:

    dia orang kan member sm2 af.so maybe dia tau la mcm mn susahnya hael nk sampai ke tahap sekarang.erni yg mng tu pon kwn hael kan..dorang support each other gak.alahaiiii…kalau nanges mesti kn ada kaitan mcm laki bini-gf bf ke..member2 pun kalau da tau mcm mn sshnya mmber tu nak bejaya pon boleh sebak gak kot.apela bawang2 sekelian alam ni.payah!

    4

    0
  15. bosan says:

    kan aku dah ckp..netizen over..semua bnde nk belek…bajet bagus, x boleh nk bersangka baik dulu..

    3

    0
  16. anon says:

    plz la..nages je pon. bukan nye die g peluk / cium si hael tu pon..kecoh cm hape la

    5

    0
  17. Anonymous says:

    kalau iols,tgk kawan iols yg usaha tungkus lumus and sampai tahap mcm ni iols pun menangis..
    air mata keikhlasan ni mahal oi zaman skrg ni.
    yg kita nampak hael melalak menyanyi,bergaya sana sini.
    realiti di sebaliknya?
    bukak la sikit minda tu netizen.

    10

    0
  18. Arianagranade says:

    Biarlah die nak nangis..yg netizen x kenal hael tu scara dekat lagi la ntah ape2 nk mngata kawan hael ni. Kawan baik mestilah happy utk kawan baik..nmpk tangisan happy seorg sahabat. Kalu awek , ak x rase nabila ni nangis gini. Mesti die kaver2.hahaha

    1

    0
  19. mira says:

    cameraman pon sama bodo, tak habis pergi tunjuk muka pempuan ni. Minat kata je minat. Yg penonton tengok ni meluat.

    4

    0
  20. Sakaii says:

    Pasal kat dia la nak nangis ka gf hael ka kwn baik ka…yg aku pelik ada plk jenis yg x sng duduk mcm bontot terbako ni pahal

    1

    1
  21. Lola says:

    Aku bukan peminat nabilah. Tapi kalau korang rasa menyampah, tak payah tengok or komen.
    Orang malaysia ni semua benda nak menyampah. Macamlah korang tu elok sangat.
    At least dia menangis sebab bangga kawan dia menang. Bukan macam korang ni jealous sebab nabilah tu cantik. Muka korang Tuhan je yang tau. Kalau nabilah tu buat maksiat terang terangan takpelah nak rasa meluat, dia nangis pun korang nak menyampah.
    Serious aku rasa badan korang banyak setan.

    2

    0
  22. june says:

    Dia tumpang bangga la bff dia menang…

    0

    0
  23. Mimi says:

    Psstt…helloo..i pun nangis..i nangis sbb mmg jenis senang sgt keluar airmata..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Die nangis sebab bangga dengan kawan diela kawan baik plak tu ingat senang ke Artis baru, pandai cipta lagu, juara plak tu…aduhaiiii tu pon nak heran..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Enuf with pink and pastel la.. bosan dgn fashion Nabila ni. Mujur tak pakai jacket yang separuh nak tanggal tu ke tak…

    2

    0
  26. Anggerik says:

    kan Hael yg buat lagu cumi2 si Nabila ni..
    lgpun kawan2 kan..
    rasa sebak dgn kemenangan.. ok jee
    means dia support Hael..

    0

    0
  27. Lol says:

    Aku menangis sbb kiamat nk dekàt dan dosa byk. Takut….

    0

    0

Leave a Comment

Optional