February 13th, 2018

Sejak dua hari ini nama Nabila Razali menjadi perhatian di media sosial, semuanya gara-gara beliau menangis ketika Hael Husaini menjuarai AJL 32. Mula lah ada yang berspekulasi kenapa Nabila yang terlebih-lebih sedangkan yang menang itu orang lain? Mereka berdua ada hubungan istimewa ke?

Sudah biasa dengan kecaman netizen, Nabila menjelaskan beliau hanya merasa bangga dengan pencapaian Hael pada malam anugerah tersebut.

Sebagai kawan yang dah lama kenal mestilah saya bangga dan gembira dengan Hael apabila diumumkan sebagai juara pada malam AJL itu. Selain saya, Indah Ruhaila juga menangis sebab kami tahu bagaimana Hael berusaha keras selama ini.

Ini adalah kali pertama Hael dapat masuk anugerah berprestij dan menang pula. Sebab itu saya tak boleh mengawal perasaan dan menangis. Biasalah netizen, semua orang nak bagi pendapat. Tapi ada yang tahu dan faham situasi yang saya menangis sebab rakan baik menang.

Nabila juga akui hadir ke AJL 32 semata-mata hendak memberi sokongan kepada Hael. Ini lah yang dikatakan #friendshipgoals. Terus sokong antara satu sama lain dari zaman susah sehinggalah senang. Harapnya persahabatan mereka akan kekal selamanya.

Sumber Berita : mStar Online


13 responses to “Saya Menangis Sebab Tidak Boleh Kawal Perasaan Bangga Dengan Hael – Nabila Razali”

  1. senyum manis says:

    rupa pun nak kena kutuk kee… dia pun tak cakap dia cantik kann…. biar lah industri seni berkembang dengan niat yg baik..

  2. Sitipayung says:

    Anonymoussays:
    February 14, 2018 at 2:56 am
    Xcantik pun.. Heran aku org kata dia cantik..

    Tgk sikit muka kau……lawa ke tak lawa

  3. Anonymous says:

    Xcantik pun.. Heran aku org kata dia cantik..

  4. Mnetop says:

    Hi, Nara! I just wonder kenapa dia ini dari AF suara orang kata sipi2 je, but boleh sampai ke final. Naik pun senang and kalau perasan ramai yang akan back up dia. Is she ada cable / orang dlm or keluarga dia dari orang ada2? #justasking :)

    • Alanice says:

      Nabila ni ank dato sri / dato’, tp xnmpk blagak pn. Jd awek hael pn ape slh nye. Xde r cm srg tu kjar org kye je last2 xkwin gak.

  5. Hihi huhu says:

    Jgn gedik sgt plisss.

Loading...