Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Kini Single But Not Available – Yuna

Tekaan seorang peminat tentang keretakan hubungan Yuna dan Qi akhirnya telah pun disahkan oleh empunya badan semalam semasa press conference Yuna Homecoming Concert. Walaupun sebelum ini Qi memberitahu yang mereka masih bersama, Yuna sebaliknya mengesahkan yang dirinya kini single but not available.

yuna putus dengan qi

Advertisement

Bercakap kepada wartawan Malaysian Digest, Yuna memberitahu yang jarak jauh adalah punca utama mereka berdua berpisah. Namun kepada peminat Yuna dan Qi, anda janganlah risau sangat. Perpisahan ini lebih bersifat sementara. Kata Yuna:-

Saya dan Qi sekarang… senang kata kami taking a break. Tapi kami masih berkawan baik. Keputusan ni kami buat bersama, memandang saya sibuk dan terpaksa tinggal di Amerika. Dia pula di sini. Jadi kami rasa sukar untuk meneruskan perhubungan ni. Apa yang penting sekarang, kami fokus pada kerjaya. Saya ada matlamat saya dan banyak lagi impian yang saya belum capai. Dia juga ada arah tuju dia dalam apa yang dia buat sekarang. Pada saya, hubungan cinta bukan lagi pilihan. Jadi biarlah..

Kata orang, kalau ada jodoh, takkan ke mana. Bagus juga kedua-duanya menumpukan perhatian kepada kerjaya masa tengah muda ini. Cinta boleh ditunggu. Semoga suatu hari nanti cinta mereka akan bertaut kembali. Sama-sama kita doakan.

P.S: Kehidupan sebatang paku

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 Comments

  1. dya

    November 18, 2012 at 2:27 pm

    apa masalah korg ngn yuna ek? dia mintak duit dr korg ke wat album kat NY tu?? tak kan?? tapi xkesahlah… memang manusia selalu tak senang tengok orang lain success… apa pun reason dia nak clash ngan qi, let them be… xeffect ngan rumah tangga korg pun. xpyh nak kutuk org sgt la.. kena kat batang hidung sdiri baru tau langit tinggi ke tak. about her music’s taste, everyone has their own preferences. Kalau korg xsuka, jgn dgr… don’t judge others by saying that she has a bad music taste. music is an art and people have their own right to deliver it.

  2. Tiqa

    September 21, 2012 at 5:56 pm

    Punyalah manis bahasa korang.

  3. nyah new york

    September 21, 2012 at 10:39 am

    kalo yuna tak kaya n popular memang laki hot mcm qi takkan pandang muka bibik indon dia so mak harap yuna cermin diri dan sedar yg qi hanya gunakan awk as batu loncatan utk popular dan buat duit

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top