March 27th, 2018

Terus-terusan dikecam sehingga ada yang ingin memboikot episod yang menampilkan dirinya sebagai artis jemputan dalam rancangan masakan, pelakon Izreen Azminda bagaimanapun tidak terkesan dengan komen-komen negatif netizen.

Izreen menjalani kehidupannya seperti biasa dan sempat mengucapkan terima kasih kepada pihak yang sering mengambil berat tentang dirinya.

Alhamdulillah, saya jalani hidup seperti biasa dan baik-baik sahaja. Jangan bimbang.

Izreen dihimpit kontroversi sejak beliau mendedahkan sudah berkahwin secara rahsia dengan pemuzik bebas Ude Wahid pada Ogos 2017 dan hidup bermadu. Izreen dikecam teruk oleh netizen sehingga dilabel sebagai perampas dan punca rumah tangga Ude dan Intan Liana Saleh hancur sehingga pasangan itu sah bercerai talak satu minggu lalu.

Sumber Berita : Utusan Online


92 responses to “Saya Jalani Hidup Seperti Biasa – Izreen Azminda Tidak Terkesan Dengan Kecaman Netizen”

  1. johnny bravo says:

    Cukop menyampah dgn perempuan2 bertudung yg tak kiralah artis ke tak, yg pakai mekap tebal 5 inci siap dgn contact lens kaler & berpakaian ketat. Tak sesuai langsung dgn imej bertudung.

  2. UNSTOPPABLE TO HATE IZREEN AND HER HORSE

  3. merak kayangan says:

    bimbang?? ewwwwwwww.. sapa yang bimbang? ke ang yg goyang..?

  4. Anonymous says:

    Dah dah la tu izreen..jgn la nak membongkak sgt.. Susah sgt ke nak say sorry? Rendah kan sikit ego tu.. Buat statement mcm ni..lagi la org menyampah.

  5. Anonymous says:

    Abang Ude boleh kawin senyap2 ye… sayang tetap bahagia…. sayang tak marah macam Intan… abang ude sayang kawinlah ye… sayang tak terkesan…

Loading...