Written by Bella | March 27th, 2018

Terus-terusan dikecam sehingga ada yang ingin memboikot episod yang menampilkan dirinya sebagai artis jemputan dalam rancangan masakan, pelakon Izreen Azminda bagaimanapun tidak terkesan dengan komen-komen negatif netizen.

Izreen menjalani kehidupannya seperti biasa dan sempat mengucapkan terima kasih kepada pihak yang sering mengambil berat tentang dirinya.

Alhamdulillah, saya jalani hidup seperti biasa dan baik-baik sahaja. Jangan bimbang.

Izreen dihimpit kontroversi sejak beliau mendedahkan sudah berkahwin secara rahsia dengan pemuzik bebas Ude Wahid pada Ogos 2017 dan hidup bermadu. Izreen dikecam teruk oleh netizen sehingga dilabel sebagai perampas dan punca rumah tangga Ude dan Intan Liana Saleh hancur sehingga pasangan itu sah bercerai talak satu minggu lalu.

Sumber Berita : Utusan Online

91 responses to Saya Jalani Hidup Seperti Biasa – Izreen Azminda Tidak Terkesan Dengan Kecaman Netizen

  1. Anonymous says:

    Tabahnyer ko dik…… ( Tangan di bahu, mata ke atas)

    79

    0
  2. AA says:

    acah acah kental je . padahal meroyan tak ada job

    34

    0
  3. Menyedihkan says:

    “saya jalani hidup seperti biasa dan baik-baik sahaja. Jangan bimbang.” Kalau tak ada tawaran berlakon ke apa pun no one cares

    21

    0
  4. Anonymous says:

    Siapa dia artis yg baru berkahwin dengan suami org dalam usaha untuk merobohkan rumah tangga suami dan madunya …?????

    2

    1
  5. damai says:

    ini lah manusia hipokrit lebih tepat manusia munafi, x payah lah kasi apa2 statement, nak step x bersalah, x rasa bersalah ker kau runtuhkan rumah tangga org, lukakan hati kaum mu sendiri

    9

    0
  6. Anonymous says:

    org xtau malu mmg akan cakap mcm tu, sbb hati ko hitam n keras mcm batu tu yg x terkesan sbb tu buang mase je cakap dgn die ni sbb die ibarat masuk kiri keluar kanan.

    7

    0
  7. izreen ispenda says:

    kami dari ngo2 bawang juga tidak terkesan jika ko x der lagi dlm industri hipokrit negara ni..

    21

    1
  8. cantik says:

    orang cuma bimbang klu ko ada tawaran berlakon…haha…klu takda ok jer…

    24

    0
    • mak c kina says:

      ye…aku bimbang sgt…kot2 ko belakon dgn hero pujaan ktorg…nk tgk,ada muka ko..maka jd la mcm cite red velvet tu…kesian dgn pelakon lain…xcecah rating dik…

      10

      0
  9. melati says:

    “Biasa lah Khinzir (Perampas)” Cepat mengalah , tahu Sondol jer pastu tak tahu nk buat apa, Contoh baru2 ni yg masok Mesejid, menyondol jer tahu , sampai org kena tukar Karpet , bukan nya samak..!!! percaya lah tk lama lagi bertukar lah org yg Khinzir sondol sekarang ni…..wakakakakakakaa

    2

    0
  10. Intai2 says:

    Mmg lah x kisah sbb ko muka tembok….selamber je muka tu bila dh meroboh kn masjid org lain….dasar x tau malu

    16

    0
  11. Masa di Sekolah,Mencabar sentiasa says:

    Pergi maen jauh-jauh la daripada Industri Hiburan MALAYSIA !!

    9

    1
  12. melati says:

    Satu lagi , baik awak jadi “Mangkok Jamban ,” Izreen Azmida… Mesti takder org Kecam..!!! Bila sakit Perut semua org cari ko…!!! wakakakakakaa

    11

    0
  13. Anonymous says:

    Masuk lah ko gang Hanez Suraya dan Lopak!!

    7

    2
  14. Mat K says:

    Tipu. Anda goyang.

    12

    1
  15. bontot kuali says:

    ko ni dari dulu lg aku tgk xseri langsung..kalo drama heroin nya kau mmg xde napsu aku nak follow tau…eloklah ko ni di gam je dr tv…sdp sikit aku nk tgk drama xde muke kau…dahla xlawa pehtu perampas plak

    18

    0
  16. Miyuki says:

    Boleh blah la, mangkuk hayun..dasar tak tahu malu.aku tahu ko memang goyang.bosan la tengok muka ko..jadi serabut kepala.stupid babi

    0

    0
  17. Anonymous says:

    memey la kau okay..dah dpt laki pujaan hati 4inci taik lembut setepek kat muka tewwwwwww…moga berbahagia hidup atas kecaman dan makian kami…hidup jering! hidup kude!! auwmmmmm

    4

    2
  18. Anonymous says:

    jantan bodoh je nak perempuan gedik
    kalau xbodoh pondan
    kalau xpondan
    penagih

    3

    0
  19. Anonymous says:

    bohong je tu ckp ok.. sebenarnya tak spt ape yg die ckp.. just nk sdapkan hati sndri dan nk tnjuk die hebat.

    7

    0
  20. eewwwww says:

    mulut ckp OK tp hati TAK ok .. rezki pon tak lekat jering .. raya nnti bole nk pki baju ude & janda ..muka tu pesal kae up putih mcm tepong gomak ..ko pakai sari pon org knl lg klu da sondol taman org ..

    7

    1
  21. yaoyao says:

    lantak ko la nak hidup macam mana pun… janji ko xde dah dalam industri… xnak beli n tengok apa yg kau iklan kan or lakon kan…..kisah sangat kau tabah ke tak…

    6

    0
  22. mak cute says:

    ayat nak sedapkan hati…netizen buat ig kata nak bersara dr industri tau plak ko meroyan takut..takut xda job bab nak tanggung si kuda pasni…dah2 la tengkorak…tgk ko cam tengkorak dah kurus kering…hrpkan tetek span tebal je…

    9

    0
  23. Anonymous says:

    buat mcm hajjah zouk…
    tunjuk2 tasbih elektronik. nanti sejuk la bawang2 tu semua.

    8

    1
  24. Anonymous says:

    Pelik ngan netizen ni, benci kat dia, tpi tgk,baca dan komen jgk kisah dia,mmg hipokrat korg ni sume, dan menambah dosa2 yg sedia ada jer….wakakaka…

    2

    9
  25. Anonymous says:

    Dia ni macm ada mental problm aku tgk..ude jaga2..silap2 kau balik ke bini lama..si Izreen ni from her eyes and her post..i can see the true her…psycho

    5

    0
    • Anonymous says:

      choiii intan tolong laa jgn jadi sebodoh tu untuk terima si kude tu balik, baik ko carik laki lain je asal bukan caras laki org sudah, ko nak kawen laki muda ke tua ke duda ke ape ke asal bukan si kude ni balik !!

      7

      0
  26. Anonymous says:

    Berfikirlah yg baik2 kitapun x tau apa yg berlaku sebenarny

    1

    0
  27. Mawar Biru says:

    Penyu menangis tak sape yg tau. Uhuksss

    2

    0
  28. elle says:

    yeah so what, ko berlakon pon tergedik2, cakap pon mulut terjuih2 sape je yg nak tengok, baik aku tgk zahirah macwilson berlakon lagi baguih!

    9

    0
    • Qalbu says:

      Aah. Zahirah Mcwilson the, best. Tp ada satu drama tajuk segarit kasih mama.jing brlakon dgn zahirah…heh x lalu aihh nk tgk

      Jering, jge kude bebaik. Kami xnk tgk awk dah. Sila duduk rumah.
      #boikotizreenazminda
      #boikotizreenazminda
      #boikotizreenazminda

      3

      0
  29. 1 says:

    Fuck u Izreen Azminda & Neelofa

    2

    1
  30. Anonymous says:

    Tak pe lah kami tak risau…. kami risau penat tukar canel kalau awak berlakun #gengtadarustv2 #ketuk-ketukramadansheila #orglondonbalikkg dan lain2 kami boikot ya awak dan penerbit jgn bimbang… kalau ada juga ude pun kami boikot

    10

    0
  31. gg says:

    muka tembok mmg la tak terkesan..

    5

    0
  32. lily says:

    KALAU TIDAK TERKESAN, KENAPA DEACTIVATE INSTAGRAM? KAH KAH KAH

    11

    0
  33. Anonymous says:

    allahumasoliala saidina muhamaad, semoga setiap kata berbalas kebaikan, insyallah jika percaya pada taqdir itulah sebaik baik iman, yang ditangan jua adalah milik allah bukan milik sesiapa , semua adalah pinjaman…..setiap pertemuan perpisahan pasti ada buah kemanisannya.. allah memberi hujan sebelum pelangi memberi pahit sebelum manis..

    4

    0
  34. fatt says:

    padahal ko goyanggg jugakkk…eleyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh….

    4

    0
  35. Anonymous says:

    x terkesan tutup ig???? puiiiii…kesian ko mohon melarat…tanggung la kude tu…duit kan x penting…cinta itu buta…dah buta meraba-raba…jgn seksok kais pagi makan pagi sudah!!! HIDUP INTAN!!!! NAMA PUN INTAN TENTULAH BERSINAR-SINAR..DULU INTAN MALAP SEBAB KUDE TAK MAMPU GILAP..

    6

    0
  36. izreen azminda says:

    cakapla apa pun yg korang nak cakap, i tetap bahagia dia samping abangku ude

    1

    3
  37. Your Majesty says:

    Memang lah kau tak tkesan cunt ! rampas pn kau boleh , ni kan plak tkesan . Hanjing kau ni ..

    3

    0
  38. antijering says:

    bimbang??.yesss bimbang kalau ko keluar kat tv!!.tak terkesan konon.. Ceh..abis tu kenapa tak on IG tu balik?tayangla kebahagiaan dgn laki kau tu..tayang masak2 utk laki..kau kan kata pandai jaga laki.. Izara aisyah yg xupdate IG pun..prob katanya sbb xramai yg nak panggil berlakon sbb xaktif socmed..ni kan ko langsung xdak IG dah..boleh mereput dgn jayanya dah..

    4

    0
  39. iris says:

    ada kisah…lantak lah kau perempuan..dh tk minat lgi dgn retis ni..semak menyemak ada..

    4

    0
  40. TWO words for Izreen RUBBISH WOMAN

    1

    0
  41. ONE word for Izreen: SLUT

    3

    0
  42. MAXIMIZE HATENESS TO THIS WOMAN

    1

    0
  43. Anonymous says:

    Sudah2 la dok buat ketupat…org tu dpt saham dia..korang pun dpt jg x psl2

    0

    1
  44. Noname says:

    Skarang x terkesan la…
    Tunggu 2/3 bln bila job pn x de…
    Duit saving pn merosot..
    Skrg kau jawab mmg melangit..

    3

    0
  45. Anonymous says:

    Boikot jgn x boikot jering n kude nie.

    3

    0
  46. Anonymous says:

    Abang Ude boleh kawin senyap2 ye… sayang tetap bahagia…. sayang tak marah macam Intan… abang ude sayang kawinlah ye… sayang tak terkesan…

    1

    0
  47. Anonymous says:

    Dah dah la tu izreen..jgn la nak membongkak sgt.. Susah sgt ke nak say sorry? Rendah kan sikit ego tu.. Buat statement mcm ni..lagi la org menyampah.

    1

    0
  48. merak kayangan says:

    bimbang?? ewwwwwwww.. sapa yang bimbang? ke ang yg goyang..?

    0

    0
  49. UNSTOPPABLE TO HATE IZREEN AND HER HORSE

    0

    0
  50. johnny bravo says:

    Cukop menyampah dgn perempuan2 bertudung yg tak kiralah artis ke tak, yg pakai mekap tebal 5 inci siap dgn contact lens kaler & berpakaian ketat. Tak sesuai langsung dgn imej bertudung.

    0

    0
  51. Ema says:

    Sekadar ingatan..perampas suami orang diharamkan masuk syurga

    0

    0
  52. IZREEN TAKDAMINDA, SILA BERAMBUS DARI DUNIA SENI INI!!

    0

    0
  53. anon says:

    kau dah menang
    dah rampas secara total laki org tu
    mmg lah bleh ” jalani hidup seperti biasa ”
    ehh JARI TENGAH untu kau lah izzeren !

    0

    0

Leave a Comment

Optional