Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Doa Dia Sentiasa Taubat” – Caprice Tuju Pada Siapa?

caprice

Sejak kebelakangan ini, nama Caprice sering disebut ramai dek terpalit dengan beberapa kontroversi sejak ke Mesir tempoh hari.

Advertisement

Terbaru, lelaki itu mengatakan bahawa dia akan meneruskan perjuangan untuk melawan golongan munafik dan pelaku seksual bagi menuntut keadilan buat mangsa.

Sentiasa meraih perhatian, entri terbaru Caprice berjaya menimbulkan persoalan dalam fikiran orang ramai.

caprice

Katanya, dia berharap agar ‘individu’ itu segera bertaubat dan memohon maaf terhadap dirinya. Perkara itu dikongsikannya di laman Instagram melalui Insta story milik Caprice berkenaan kejadian yang menimpa dirinya selama ini.

Advertisement

Selepas segala ugutan bunuh, caci maki dan macam-macam saya telah lalui, saya harap, dia minta maaf secara terbuka kepada saya dan orang-orang lain yang dianiaya.

Bagaimanapun, dia tidak menyebut nama mana-mana pihak secara spesifik, namun melalui hantaran itu, dia turut menyertakan keratan artikel dirinya bersama pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew.

Dalam pada itu dia meluahkan rasa terima kasih dan bersyukur kerana ramai yang memohon maaf kepadanya selepas tuduhan melulu sebelum ini.

caprice

Semoga Caprice berjaya dengan misinya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    September 24, 2021 at 7:20 am

    ya betul kata-kata anda. dunia akhir zaman fitnah jadi mainan. Golongan ini akan melakukannya hingga mereka masuk ke lubang kubur. Tgk keperibadian seseorang pun kite boleh tahu sikap keras hati dan jahatnya hati mereka insha allah. Orang yg menipu dan bercakap bohong. Individu yang takut Allah Swt akan sentiasa tawaduk dan merendah diri jauh sekali sombong bongkak meminta orang lain meminta maaf kepada kita. Sape kita nak orng minta maaf kepada kita?….

  2. Anonymous

    September 24, 2021 at 6:44 am

    Bloody attention seeker n sick

  3. ryu

    September 23, 2021 at 7:39 pm

    kalau UEL ni salah pun, why is caprice making it about him. it should be about the victim, and the justice they deserve. he’s not a victim here, just an attention seeker. caprice needs to sit the heck down.

  4. Kai

    September 23, 2021 at 5:57 pm

    Aku geram dgn dajjal sekor ni..tak abis2 nak fitnah org… sendiri mcm malaikat mane ntah… dpd kau buka mulut kau yang mcm longkang tu…baik kau tolong rakyat msia…nak berjihad tu mane2 pon boleh… buat amal dpd buat dosa…. asyik nak buka citer tapi hapaq pon tak de..u r definitely a bloody attention seeker… Just F O srsly

  5. HA

    September 23, 2021 at 2:48 pm

    Versi pertama; Imam Syafi’i berkata: “Carilah pemimpin yang banyak panah-panah FITNAH menuju kepadanya, IKUTILAH mereka yang banyak di FITNAH, Karena sesungguhnya mereka sedang berjuang di JALAN yang BENAR.”

    Versi kedua: Imam Syafi’i pernah berkata: Nanti di akhir zaman akan banyak Ulama yang membingungkan Umat, sehingga Umat bingung memilih mana Ulama Warosatul Anbiya dan mana Ulama Suu’ yang menyesatkan Umat.

    Lantas murid Imam Syafi’i bertanya: “Ulama seperti apa yang kami harus ikuti di akhir zaman wahai guru?”

    Beliau menjawab: “Ikutilah ulama yang dibenci kaum kafir, kaum munafiq, dan kaum fasik. Dan jauhilah ulama yang disenangi kaum kafir, kaum munafiq, dan kaum fasik, karena ia akan menyesatkanmu, menjauhimu dari Keridhoan Allah“.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top