Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Dah Vaksin.. Mana Yang Tahu Tu Tahu Jelah, Saja Tak Letak Gambar” – Siti Nurhaliza

siti nurhaliza

Baru-baru ini, penyanyi hebat negara iaitu Datuk Siti Nurhaliza memberitahu bahawa dirinya telah mendapatkan vaksin melalui Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan.

Advertisement

Menurut Siti, sebab dia tidak berkongsikan dirinya telah divaksin adalah kerana untuk menjaga sensitiviti orang ramai berkenaan dengan hal tersebut.

Saya dah vaksin, saja je tak letak sebab kadang-kadang kalau kita letak orang cakap, tak letak pun orang cakap kan. Jadi biar sajalah kita tahu dan kita sendiri tahu.

Mana yang tahu tu, tahu je lah. Kalau nak gambar nanti saya post lah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Tambahnya lagi di dalam live Instagramnya itu, jika perlu untuk dirinya berkongsikan hal tersebut, dia akan memuatnaik di dalam media sosialnya itu kelak.

Advertisement
siti nurhaliza dan keluargaSumber : Instagram Siti Nurhaliza  

 

Dalam pada masa yang sama, penyanyi kesayangan negara itu turut merayu agar orang ramai untuk mengambil vaksin buat diri sendiri dan keluarga bagi mencegah penularan wabak ini berleluasa.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    July 22, 2021 at 1:49 pm

    nape x up dlm twiter ke….. buat majlis tahnik up plak…. hahahaha

  2. anonymous

    July 21, 2021 at 2:05 pm

    nobody cares

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top