July 13th, 2018

Beberapa hari lalu, ikon fesyen Wak Doyok sekali lagi dituduh menipu kerana menggelarkan usahawan Asyraff Mazlan sebagai pembantu peribadinya sedangkan lelaki itu sebenarnya adalah rakan kongsinya. Malah, Asyraff tampil dengan pelbagai bukti mengatakan beliau mempunyai saham terbesar dalan jenama Wak Doyok.

Pelbagai kecaman juga yang diterima oleh Wak, terbaru beliau telah tampil menjelaskan isu sebenar. Wak masih belum gila lagi untuk membiarkan orang lain mengambil kesempatan dan merampas setiap hasil titik peluh dan usahanya untuk membangunkan jenamanya sejak tiga tahun lalu.

Walaupun kesal dan terasa  ditikam dari belakang oleh Asyraff yang sudah dianggap sebagai adik kandungnya sendiri, Wak tetap mahu ingin cuba menyelesaikan kemelut antara mereka berdua secara aman.


Pergaduhan serta pendedahan di media sosial hanya memburukkan lagi keadaan dan membuatkan orang ramai terus berspekulasi. Ada baiknya untuk bertemu secara empat mata dan selesaikan segala masalah yang dihadapi dengan cara yang matang.


37 responses to “Saya Belum Mati Untuk Dia Warisi Hak Mutlak Diri Saya – Wak Doyok”

  1. zame sahar says:

    Bullshit wak doyok

  2. Mamanara says:

    Tolong la malaysian. Ni semua bullshit! Publicity murahan. Nak naikkan nama dgn cara bergaduh. Just cheap

  3. melati says:

    Wak Doyok ni ..sama pemikiran dgn Gang UMNO yg Tolol tu…!!! UMNO dh ler Tolol pastu Bangang plak..!!!! UMNO adalah Musibat yg paling Kimak kt Bumi ni…tu jrrrrrr

Loading...