Written by Bella | July 11th, 2018

Sejak kebelakangan ini Wak Doyok hangat diperkatakan, sudah beberapa kali netizen mendakwa dia menipu dan membongkarkan penipuannya itu di media sosial.

Terbaru, Wak didakwa menipu lagi tentang jawatan sebenar usahawan Asyraff Mazlan yang pernah dikaitkan bercinta dengan Elfira Loy sebelum ini. Menerusi akaun Instagramnya, Wak memuat naik fotonya bersama Asyraff dan memberitahu lelaki itu sudah tidak lagi berkhidmat sebagai pembantu peribadinya.

Walaubagaimanapun, kenyataan Wak itu tidak benar sama sekali, menurut netizen yang menjalankan ‘siasatan’ mereka, Asyraff merupakan pemegang saham terbesar dalam perniagaan jenama Wak Doyok.

Bukan cakap kosong semata-mata, Asyraff turut menyertakan beberapa bukti sah bahawa dia adalah pemegang saham terbesar dalam perniagaan produk Wak bersama-sama Datuk Seri Aliff Syukri. Bukan itu sahaja, Asyraff juga merupakan pemegang sahar majoriti Empire AMWD Sdn Bhd.

Dalam perniagaan pasti akan timbul isu sebegini, mungkin juga ia berpunca daripada salah faham kedua-dua pihak.  Apa-apa pun, kami harap mereka berdua dapat menyelesaikan masalah ini dengan cara yang baik.

22 responses to Wak Doyok Didakwa Menipu Lagi, Kali Ini Rakan Kongsi Dedahkan Bukti?

  1. melati says:

    Bodo punya Org Hutan….muka dh lah mcm siamang, menipu lagi ..!!! aritu Kasut…..lepas ni mesti dia tipu yg dia beli BIJAN plak…wakakakakakaaa

    14

    0
  2. Maslan says:

    Weh orang politik Amanah, xyah la amjk jembalang ni dlm parti. Layak duk dlm Umno je sampah ni..

    8

    4
  3. Anonymous says:

    dia ni kunyit ke???

    3

    1
  4. sukaku says:

    Yg ada dalam PH harapan mmg ramai ex BN, termasuk PM tua

    6

    24
    • Sian anak najib ni meroyan ke ko? Nak buat camne dah bapak ko penyamun, mesti rakyat benci ahli umngok pun Sama je, mmg lanun pantang dapat kuasa semua nak disamun nya!

      Tun M is the best, ok biatch!

      17

      3
    • Anonymous says:

      Mahathir tua2 berisi… yg ko sukaku ingat lah skit nasib ko tua nnti… jgn smpi mati sok sarung kapan sendiri

      14

      3
    • melati says:

      sukaku , july , 2018 at 10:01 am….Mesti Mak Bapak kau dh meninggal Dunia kan, sebab tu ko cemburukan Tun yg panjang Umor…apa pun al Fatihah untuk Mak Bapak sukaku…hmmm

      10

      0
  5. Anonymous says:

    pungpang kemain propa satgi habuk pon takde, puiiii.. kirenye die keje makan gaji jugak ler ni bukan nye shareholder ke ape ke, kuikui, klu aku jd si acap ni mmg aku sekat aje die ni biar die tau xyah nak propa sgt

    10

    0
  6. narleen says:

    kenapa WD menulis caption tanpa berfikir terlebih dahulu. atau dia memang suka dikecam. gila barangkali.

    18

    0
  7. Anonymous says:

    Tu laa WD perasan kaya. Buuuuuuuu

    10

    0
  8. sukahatiaku123 says:

    alahai dia melawak je kot, korang pula yang sentap kenapa hahhaahha

    0

    8
  9. Benci wak dowok says:

    Dowok muka tembok, pergi gali lubang la menyorok dulu 2/3 thn, dasar sampah nak attention tul si kontot ni, menyemak ruang gossip je ko ni misai kejung!

    9

    0
  10. kecik says:

    mohd azman tu WD la ye..

    3

    0
  11. wekkkkkkk says:

    la..ada share ke..ingatkn selama ni kekayaan Wak dtg dri 100% saham sendiri.

    Ahli2 pengurusan dgn Ahli Lembaga Pengarah manalah sama…
    PA duduk di depan bilik, boss duduk dlm bilik.
    PA buat kopi, boss minum kopi tu..hehehehe
    Masing2 bertekak, keluarlah buka company sendiri…kata kaya.

    3

    0
  12. alfie says:

    Layan Wak Doyok macam Jimmy Choo aje. Bila trademark Jimmy Choo di miliki oleh orang putih , tanpa Jimmy Choo di dalam company tu pun mereka boleh berjaya!

    3

    0
  13. Anonymous says:

    Terfikir kenapa berani sgt wak doyok wat pengakuan camtu..cer fikir..tkkn nk cari glamor..kn dia dh glamor..apa motif????

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Nara ni suka up kisah wak doyok pastu pasal pompuan tiruan.. agak2 bole dpt product diorg free kaa

    1

    0
  15. 030303 says:

    Aku rasa WD ni sembang merapu aje.

    0

    0
  16. tahi sangat says:

    jangan percaya dengan waja bodoh hahahha. org jawa ni mmg kuat tikam belakang, tak sedar diri, perasan hebat, padahal habukkk..tak caya tengok zahid komedi!

    1

    1
  17. Anonymous says:

    wak doyok ni kalau bagi statement nampak kurang sgt ilmu tu..dan sy rasa wak doyok tak faham pasal2 hak pemegang saham , harta intelek semua ni

    0

    0
  18. anonymous says:

    asyraff mazlan ngan wak doyok ni game korang semua je, saja je bikin panas tu, nak naikkan followers ig asyraff ni, sebab asyraff nak keluar produk baru,

    0

    0

Leave a Comment

Optional