Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Ada Sejarah Pedofilia Ke Sampai Tak Boleh Dekat Dengan Cucu – Chef Wan Naik Angin Dengan Bekas Menantu

Susulan isu pelakon Serina Redzuawan yang bakal dipenjarakan, bapa beliau Chef Wan tidak dapat menahan amarahnya lagi dan mendakwa bekas menantunya, Gavin Edward O’Luanaigh seorang yang biadap dan hipokrit semata-mata untuk menutup kesalahan beliau sendiri.

Advertisement

Chef Wan juga berang dan mempersoalkan tindakan Gavin yang memerintah anak-anaknya tidak boleh tidur bersama datuk mereka sendiri sedangkan daripada kecil beliau banyak membantu serta menjaga kebajikan cucu-cucunya iaitu Tristan Tareef dan Isabella Safiyya.

Tidak gentar dengan segala tindakan Gavin, Chef Wan akan menyerahkan hal tersebut kepada peguamnya dan akan berjuang habis-habisan untuk mempertahankan maruah keluarganya yang dilempar  dengan pelbagai fitnah.

Mungkin ada netizen yang berpendapat Chef Wan terlalu lantang bersuara, tetapi bapa mana yang sanggup melihat anak perempuan mereka  dalam kesusahan dan dihimpit pula dengan pelbagai tuduhan. Semoga isu ini dapat diselesaikan dan keadilan dapat ditegakkan, kesian kepada dua orang kanak-kanak yang masih belum mengerti apa yang berlaku.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. LuHangGuakepe

    April 25, 2018 at 7:07 pm

    Tak tau mana yg betul..cuma Serina ni haish diet la muka dah comel..kuruskanla badan boleh jadi heroine ke apa…ni nanti muda2 kena bawal watak mak..

  2. Seipah Dina

    April 25, 2018 at 4:44 pm

    Unless kluarga si.pompuan mcm gangster n mengaku gangster n pernah pukul kluarga si pompuan like one story in kulim.laki bini gaduh bini acah baik…bawa lari anak..bila si.laki nk tgk dgn laki dan ahli keluarga laki tu kna belasah ..mak bapak pompuan tu pun blasah juga di laki tu punya ahli kluarga..yg pegi tu wargamas..si bapak yg pukul org tu siap pengusaha pusat tahfiz lg.hipokrit.ni br la 6 jahanam..

    • Anonymous

      April 26, 2018 at 3:04 am

      Apa kaitan????

  3. see

    April 25, 2018 at 4:43 pm

    Gavin tu jenis menantu tak tau bersyukur.. dah dpt mertua jaga kebajikan anak2 dia belikan mcm2 termasuk pakaian yg si gavin tu kedekut nk belikan… dah lah dulu kawin chefwan dah tolong sponsor seluruh family gavin dtg malaysia dr tiket flight smpi hotel.. masa balik non of them bother to say thanks to chefwan.. pon masih tenang kan hati dgn perangai besan… tp rupanye anak pon jenis tak pernah kasi nafkah ape tak mengamok… yg sokong2 gavin ni aku harap nnti dpt laki perangai gavin.. bukan omputih tp dpt perangai gavin padan muka baru tau langit tinggi rendah…

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 5:18 pm

      Nmpk nau serina kemaruk nk kahwin dgn Gavin..yg CW buat mcmtu cuma nk serina bahagia je..now setepek Gavin kasi masalah..sian

    • kamalguntingrambut

      April 26, 2018 at 7:45 am

      hang family chef wan ouiiiiiiiii semua hal hang tau!!! pirah mangkuk. Gavin tu baik lah,,,,,kalau chef wan tak masuk campur tak jadi lagu ni………….baghal….

    • Anon

      April 27, 2018 at 2:19 pm

      Baik sgtla gavin tu sampai mata anak lebam sebab bapak sibok main bola. Lepastu x bawak jumpa doktor sebab apa? Sayang duit?
      # tanyaje

  4. nina

    April 25, 2018 at 4:31 pm

    serina tu warak kerrrrrrrrrrrrrrrr chef wan tu warak ker…………………….dalam islam kita diajar dengan sifat sabar dan beerhemah. aku rasa if everybody sit down and bincang baik baik tak jadi macam ni. chef wan tok sah loah dok maki hamun…awaalan tu penting pengakhiran hidup lagi penting………………jangan nak hina orang sesuka hati……………………renung renungkan lahhhhh

  5. Tk

    April 25, 2018 at 4:14 pm

    Tak tutup aurat tak semestinya cetek soal aggama. Mualaf pun tak semestinya cetek hukum hakam Islam. Ada yg mendalami Islam lebih dari kita yg born Muslim. Dalam kes ni hanya CW yg tahu karakter menantu nya tu dan hanya Serina tahu perangai bekas suami. We dont judge. .Harap kedua pihak bersabar. Bincang dan settle kes In a civilsed manner

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 4:44 pm

      Klau dh berzina omputeh msuk islam…

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 5:12 pm

      Jgnkn omputih yg baru masuk Islam tu berzina.. .yg azali Islam tu pun ramai yg berzina..lg menakutkn..

Loading...
To Top