Written by AbangNara | December 21st, 2011

Oh rupanya bukan 1 tapi ada 4 cover majalah GLAM yang menampilkan Siti Nurhaliza sebagai Madonna. Di bawah ialah salah satu daripada cover tersebut. Gorgeous gila kot ~~

siti madonna

Tak sabar nak menunggu 2 lagi cover Siti Nurhaliza. Agak-agaknya style Madonna yang mana satu akan ditiru oleh Siti? Untuk yang tak tengok cover yang pertama, anda boleh tengok di entri ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to Satu Lagi Cover Majalah GLAM Yang Menampilkan Siti Nurhaliza Sebagai Madonna

  1. Ewi says:

    Mana tudung?

    0

    0
    • aLoy says:

      tudung buang sat,,,nak glemer katakan ahaks,,,jahil tol hajah siti nih

      0

      0
      • Miss_hujaN says:

        feel..feeling jd madonna..

        0

        0
      • Dato K says:

        Ko org cakaplah pe sekali pun, tak effect dia sikit langsung..dia tetap buat pe yg disuka,majoriti tetap menyokong dia, dia tetap gah dan popular, dia tetap dan makin kaya, dia tetap bahagia so…pe lah dia nak heran sgt komen2 ko org kat sini???! De dia kisah mane pun??? Dia susah2, berhenti dunia artis sekali pun, hidup dia tetap berduit makan tak abis! Ko org menyalak smpai keluar nanah pun tak gi mane pun. Kami majoriti tetap sokong dia..lantak lah dia nak bertudung ke tak ke…nothing make a diffrent to us. Kalau dia nak rambut blonde sekali pun, we will support u all the way. So yg kpg2 tak abis2 nak mempertikaikan isu tudung…cari2lah keje untuk dibuat…

        0

        0
        • sipunggok try nk flirt si bulan rupenyer si bulan da admire kt punggok da lame dah~ says:

          I LOVEEEE U DATO K!! Thanks sbb sembur ridsect kt langau2 bau longkang kat sini.. BUSUK WEYHHH!!!!

          0

          0
        • dhfdct says:

          yes!!! like… dorng ni bodo jer lbey.. dct ttp hot n glam.. xgoyah cket pon tkat komn yg tah pape..

          0

          0
        • howlshadows says:

          Takpelah. Aku tak kisah dia kaya raya, aku miskin kais pagi makan pagi. rezeki itu milik Allah, Dia boleh bagi kepada siapa2 yang Dia berkehendakkan. Cuma aku doa sangat2, rezeki yang kita dapat itu daripada sumber yang halal, insyaallah.

          dia Islam, secara automatik isu bertudung itu tak dapat lari daripada dia. Hukumnya wajib. Tapi, sapa aku nak menasihatkan dia. Aku sendiri tak cukup baik.

          Takpalah, sokonglah dia kalau korang rasa itu bagus. Aku tetap dengan pendirian aku bahawa dia wajib pakai tudung, sebab dia nampak lebih cantik dengan tudung di kepala di samping itu adalah suruhan Allah.

          Sekian dari aku, hamba Allah yang hina.

          0

          0
        • sokong says:

          betol tu..aku sokong sgt..sbnrnye isu pakai tudung or tutup aurat ni xyah nk ckp la..mmg sah2 bnd ni wajib n bkn siti je, mn2 pompuan pun wajib pki tudung n tutup aurat..tp kalo dh tuan punye diri pun belum nak berubah,,xpelah, insyaAllah 1 hr nnt die berubah ngan kuasa Allah..nasihat xsalah tp kalo nasihat disertakan dgn hasad dengki n niat nak jatuhkan or kutuk tu xbetol la..same2 jelah dosenye..so, marilah same2 kite doakn siti nurhaliza ni akan berubah kearah kebaikan jugak akhirnye nnt..Amiin..:)

          0

          0
      • aziq says:

        *TOLONG BACE SESANGAT YE???

        Hi guys, throughout the whole photo shoot, Dato Siti was wearing her scarf, and we style her fringe with additional hair pieces / wigs.

        – Min Luna (Senior Writer at GLAM Malaysia)

        *KALAW TAK TAKKAN TELINGE DIE LEY TERKEPEK CAMTU LAM PIC TU???

        0

        0
    • nora clara says:

      simpan sat..pasni pakai la blik..(tlg jwp bg pihak siti) hehe~~~

      0

      0
    • Aku bukan nerd says:

      makdonat…

      0

      0
    • sweddeyyh says:

      FYI, tuk ti x pernah bertudung betul2.(malainkn time kematian, tadarus alquran dll yg related)..die hanye berselendang, meletakkan sst di sebahagian kepalanye, tudung saji, turban dan seangkatnanyer..

      tp 1 aku x phm, kenapa nk jd org lain???n kenapa madonna???tukti dah ade name n qualiti n level yg tersendiri…gross la kalu setakat 1 english album kena jd Madonna…so 80’s uolss

      0

      0
      • Lipstick Hijau says:

        Mgkn dia jadi ‘madonna’ sb ikut arahan penerbit glam kot. Or 2 dah mg theme majalah ne untk that keluaran..lgpun setahu i, madonna ne bukn list idola ct. Kan dia 2 minat sakan kat celine dion.

        0

        0
      • mimi says:

        aku setuju..siti dh ade name besar..n she herself is a BRAND..name mjlh ni nak beriya2 jadikan die cam org len..biar la yg ori je then buat ckit make over yg camni which is more classy..soal tudung tu pun aku setuju..SITI TAK PERNAH PUN JANJI NAK PAKAI TDG BILE BALIK HAJI..DIE JUST CAKAP SAMA ADA DIE PG HAJI KE TAK, SATU HARI NNT DIE AKAN PAKI JUGAK..N SKANG NI PUN DIE MMG XPKI TUDUNG, DIE DH WAT STATEMENT YG DIE CM PKI FASHION YG MENUTUP KEPALA..tulah korang ni semua suke2 je wat conclusion, bile artis wat statement xnak dgr n bace..bile dh tgk camni br sebok nak nyalak2 buat controversy..btw, lantak la die nak buat ape pun..DIE BUKANNYA BOGEL CAM ARTIS LAIN TU BUAT PUN..

        0

        0
        • iezet says:

          oit cik mimi…
          dalam islam..
          kalau tak tutup aurat… sama la mcm berbogel …
          buka sikit ke.. buka banyak ke..??? dosa dia sama banyak je.. ko xbelajar agama ke..???

          0

          0
        • anakayam says:

          ek eleh luu…nk ckp pesal islam…kalo lisa surihani ke or tiz zakiah tuhh…puji melanbung padahalll langsung takde serkup mcm tok tii…

          0

          0
        • Kesian kat ko mimi says:

          Telinga aku pekak ke or mata aku yg buta? aku biasa tgk melodi…bukan hajah siti nie ckp yg bila dia balik dri haji, dia nak bertudung ke? sbb tu peminat2 dia kecewa..skjap pakai skejap x…sbb dah janji….ek ko yg ketinggalan la mimi….N lagi satu bukan bogel mcm artis laen? artis lain bogel jugak ke? Agak2 la minah oittt nak backup siti pon..yg dosa tetap dosa…Kesian ngn ek ko mimi….

          0

          0
        • mimi says:

          hak alah ko kecoh plak…biar la aku nak back up siti ke ape ke..semua org tau ape die buat ni dose..so xyah nak ajar org..yg peliknye kalo ye pun peminat die kecewa ke ape ke..ko sebok pehal?? sah2 ko bukan peminat die, so diam2 jelah..dlm hal ni xde sape pun yg sshkan ko..ko n konco2 bodo ko kat atas ni mmg dh jeles gile kat siti..sbb tu ape2 pun die buat mmg korang akan hentam..buat baik kate menunjuk, buat ‘dosa’ apelagi kan..hmm lantak ko lah..

          0

          0
      • tak salah apa pun cover ni. madonna is macam fashion statement or what.

        0

        0
    • katak itam says:

      macam dah makin meluat lah dengan tok ti ni. :/

      0

      0
    • abang jajai says:

      boleh sesiapa terangkan pada aku, kenapa nak hukum/kutuk/hina dia sebab tudung ye? artis lain? neelofa kat atas tu takde pun korang nak marah, fazura tu korang puji je dia cantik, takde pun nak marah tak pakai tudung, baju nampak ketiak ke apa ke?

      yes. siti pernah berjanji. yang korang nak hangin apesal? dia mintak duit korang ke? kaau dia tak tunaikan janji dia untuk pakai tudung, tu dia dengan ALLAH SWT.

      opps silap, bukan siti je berjanji, sebenarnya dah terlahir je kita islam, automatik kita berjanji dengan Allah untuk menunaikan ibadah, buat baik dan tak buat benda jahat termasuk mengumpat dan berkata kesat.

      soooo?

      peace

      0

      0
    • MIA says:

      magazine skrg ni terlalu banyak photoshop n mengedit gambr..saya pernah tgk rncgn celebrity dihollywood..dia ckp “saya sentiasa berusaha keras agar saya seperti kelihatan didalam majalah..namun gmbr saya dlm majalah telah byak diedit..sya x mungkin jd seperti itu..untuk CT..ko pki tudung ke x ke dlm majalah,ko mmg x cantik tanpa makeup n photoshop.

      0

      0
    • no name says:

      dia pakai rambut palsu.letak atas tudung saji dia.ni la konsep menutup orat akhir zaman..ko hado???
      ala..macam salma AF pernah wat tu..hahaha

      0

      0
    • alexander the great says:

      hurm, nipis kening.. =)

      0

      0
    • lulu says:

      igt lawo le tu x btudung

      0

      0
  2. rombau says:

    emmmmm…. apa nak jadi ni?

    0

    0
    • eleh eleh says:

      konon nak buat gaya madonna, kot comel mcm nora danish takpe jugak…dasar tak sedar dah tua. rumah kata pergi, kubur kata mari…cettt! meluat!

      0

      0
      • dean says:

        nak mati xkire tua bodo weh..ko pun bile2 leh mati..mati kutuk org pun masuk neraka kot..sebok ckp org ko pun ngah buat dosa gak sbb dok mengadap blog gosip ni..haram..bodoh cam sampah!

        0

        0
        • eleh eleh says:

          ape lah masalah si dean ni. mungkin nak menopause letuuu… bahahhahaa

          0

          0
        • dean says:

          mslh ko ni ape pulak..? yg menopos tu mak ngan nenek ko lah bodo..xsedor..hahahaha ke ko yg menopos tp jeles kat CT sbb tu ko meroyan kat cni hahaha lol

          0

          0
        • hapuskanPHD says:

          ramai orang dengki dato’ CT..tapi ramai lagi minat kat dia..sangat sangat..ramai..

          0

          0
  3. Tukang Mekap says:

    Huh! Super pembohong punya cun… Hebat tak hebat grafic touch-up…

    0

    0
    • aLLy says:

      psss, bleh tak bagi satu je contoh, cover magazine yang tak edit langsung… amik pic, terus tempek jd cover… cer bagi contoh sket… :p

      0

      0
  4. amnr says:

    madonna madonna jgk..
    tdung mne tok tie??????
    opsss sori….

    0

    0
  5. GIGIHANGUS says:

    HALUSNYEEEE KENING MU…..

    0

    0
    • aku je.. says:

      yelah..dulu mati-matian xnak cukur kening..sekaran nipis je….

      0

      0
      • fara says:

        tp kening x cukur pun buleh je touch up.. skrang mcm2 teknik mekap yg xde bg nmpak kening sepah2.. takmo nmpak tros pun buleh buat~ kening xyah usik pun~

        0

        0
  6. hohoholicks says:

    aritu punyer dah mcm Cruela dalam citer 101 Dalmatians… yang ni plak mc ape plak yer… hehe

    0

    0
  7. lesson says:

    asal makin lma mkin truk siti ni..tu r kawin ngn yg xreti mmbimbing…aku mnat gler siti dlu tp skrg mmmm makin lma mkin dh lusuh dari ati…

    0

    0
  8. bosan says:

    sedei aku tgk hajjah siti kiter ni…org lain mkn lamer makin berubah ke arah yg lebih sopan….dia ni makin berubah kepada lebei teruk….huhuhu…

    0

    0
    • RIMAS says:

      Tu namanye..culture shock! hahahahaha.. tu la.. org soh sambung belajar lps dpt SPM pangkat 2 dlu takmo..ni la jdnye..tak reti nak pk panjang..pk diri sendiri je la ko ni siti ooi…aku tk penah minat dia sbb aku da tgk diri dia cemana sebenarnya..HIPOKRIT!!!

      0

      0
      • Mak ai!! Taik lisa surihani busuk! says:

        Die ne x belajar pun boleh dpt diploma. Masa dia menang shangai music festival dulu kan ada uitm bg dia diploma…n dia x perlu pun phd untk dpt aset lebh dr 50juta.. Itu mg dah rezeki dia dik…

        0

        0
  9. sejak bila siti pakai tudung? :D

    0

    0
    • joyah says:

      ntah, ramai lak yang tanya mana tudung tok ti nih, pelik aku..setau aku, tok ti tak penah pun pakai tudung… lainlah kalau korang tanya fida ke, yuna ke, waheda ke, mmg betul2 pakai tudung..

      0

      0
      • TeruteruBozu says:

        fida tolak tepi laa beb… dier punyer tudung pun mcm biskut… sesuwai ngan sepupunyer ini..

        0

        0
  10. dis says:

    ala tomey ..!!! tomey ..!!!

    0

    0
  11. Angry Bird says:

    Simplysiti; Rahsia ke-Madonna-an ku

    0

    0
  12. mimie says:

    DIA PAKAI TUDUNG BAH DI DALAM…DILUAR DIA PKI RAMBUT PALSU..HEHEHE

    0

    0
  13. HappyGoLucky says:

    apa yg teruknye gambar ni? biasa je? pasal tudung tu,dh kita semua mmg tau siti xpakai tudung,pakai topi n scarves je. lgpun gambar ni cantik apa…very pro,mmg la photshop gedabak,tp standard arr cover majalah. takkan nak letak gambar passport buat cover. haih..manusia2…….

    0

    0
  14. Cik kiah says:

    kenapa nak feeling-feeling macam Madonna?

    0

    0
  15. rambut dah style k-pop laa pulakkk..

    0

    0
  16. rambut dah macam style k-pop laa pulakk..

    0

    0
  17. lia says:

    superrrrrrrr hipokrit…nyampah

    0

    0
  18. uwekkk says:

    uppppsssss…..tok tieee…. terlebihhh sudahhhh!!! uwekkk

    0

    0
  19. lia says:

    hipokrit…nyampah

    0

    0
  20. kitty says:

    rambut palsue ne

    0

    0
  21. sandra says:

    aiks…tudung sudah hilang ka…ishishish….x yah lah pakai …nyampah aku tgk stail tudung pelik2 yg ko pakai tu…kalu nak tutup tutup betol2lah..ni cam pmainkan plak …

    0

    0
  22. happy meal says:

    Muke die bukan bulat ke..asal photoshop x hengat smpai kuros ni..muahaha perasan!

    0

    0
  23. kuah says:

    tak phm ? selama ni siti pernah pakai tudung ker ? rasa nya tak kot .. selalu jer nmpak rambut depan dia .. dan this cover pun : still nmpak rambut depan dia .. so ?

    0

    0
  24. happy meal says:

    Muke die bukan bulat ke..ajaib!! Photox x hengat..

    0

    0
  25. AnakAyamCUTE says:

    siti dah kawen ke?herm….nk ngorat ni….cun tuh….

    0

    0
  26. Pak Karim says:

    “Biaq pi kat dia la..dosa dia kau tanggung..hangpa semua duk kalut pa”———–>atok K

    0

    0
  27. amekkae says:

    macam makd0na ader laa….. rambut cam berus sabut pon nk tnjuk kt orng…………………………

    0

    0
  28. haikalraihan says:

    Satu Lagi Cover Majalah GLAM Yang Menampilkan Siti Nurhaliza Tidak Menutup Aurat

    0

    0
    • cantekkk x hengat says:

      ko tgk dl mak n kakak2 or adik2 pompuan ko tu..jgn main nak kutuk org je..confirm ke TUTUP AURAT DENGAN SEMPURNA???? kelakarnye la tgk org yg suke ckp lebih tp diri sndri cam sampah hahaha

      0

      0
  29. pplpls says:

    photoshop sangat!

    0

    0
  30. Tah hape2... says:

    Hamboi masing2 komen… Mcm x ingat kat bahu masing2 ada yg mencatit.. Mmg sama naik je yg tukang komen ni… Mcm kau je la yg sempurna nye… Huduh perangai masing2!

    0

    0
    • matakucing says:

      aah yelaa tu..yg bace komen pon ape kurang nye kan??even ko punye komen pon x sempurna gak..
      sesuka ckp perangai org huduh..ape daaa!!!!

      0

      0
  31. akusedehtgkpempuanskang says:

    sian ayah die lam kubur….tpakse tahan azab dek perbuatan anak ats dunia…anak tkinja2 mlalak2 atas dunia..bapak lam kubor nanggong..x caye.??.tnye la mane2 ustaz pon…sob3

    0

    0
    • hahaha kelakarnye ko ni….hahaha ko hengat ko bace blog gosip ni xdpt dosa ngan azab ke weh??? adoi..cian ko konon2 nak suh refer ustaz..siap ckp kubur bagai la..ko tny ustaz dl, APE HUKUM BACE BLOG GOSIP NI..???? bodoh cam sampah! hahaha

      0

      0
    • suka hati says:

      bukan dosa pompuan yg dah kawin ditanggung pulak oleh suami dia ker???? huhuhuh

      0

      0
  32. da princess says:

    gorgoeus or gojos….please jgn cakap sya masih belajar nak pakai tudung kalau makin hari makin singkat kekadang nampak macam tak pakai lgsung…sanggup belakangkan agama demi imej…

    0

    0
  33. meha says:

    makin lame makin ke laut plakk mak iti nie….kening makin halus…adekah kening itu di edit?

    0

    0
  34. anna mariana says:

    biar la… kalo dia x btudung pon apa msalah korang.. sibukkkk ja jg tepi kain org len… artis lain yg seksi korang suka, tp kalo siti plak ada sj x sng duduk nk mgumpat…

    0

    0
  35. Hamba Allah says:

    Isu Tok Ti x bertudung adalah urusan dia dengan Allah. Dosa dia dengan Allah… Bila dia bertaubat, insya-Allah dosa dia terhapus..kita doakan je yang terbaik untuk dia.. semoga dia insaf suatu hari nnti.. x perlu mengutuk2 sesama manusia..mcam diri kita terlalu sempurna..

    Korang yang mengutuk2 dia ni, berdosa dgn dia pulak.. takkan terhapus selagi korang x minta maaf dengan dia… sy nak mengingatkan aje..huhuhu

    0

    0
  36. che irfan nazri tengku ahmad says:

    Siti Nurhaliza memang dah kurus cmni ke? lama xtgok tv. confuse.

    0

    0
  37. Akus says:

    dah cm ni pun msih lagi ade yg mengagung2kn dia ni..emmm…betul2 x phm..

    0

    0
  38. Shidah says:

    cover yg sangattttt cantekk…!! like!

    0

    0
  39. Madonna Freemason says:

    Bangga ker jadi madonna cik siti oi?dari dulu dah agak dah,dia ni tak boleh pakai.even adik dia saerah pun kena batu.haha bukan nak buat citer.sapa yg tau,tau lah

    0

    0
  40. sitikus says:

    tah pape….bukan nak bg contoh yang baik….

    0

    0
  41. Alee says:

    Setahu aku la, siti x pernah kuar statement nak bertudung, melainkan dia cakap ‘satu hari’ sama ada ke haji atau tidak dia tetap pakai…kira macam kes fazura jugakla…korang ingat dia nak bertudung padahal x…apeeeedaaaa~

    0

    0
    • syok says:

      entahnya korang nih .. lambat laun dia akan bertudung juga .. yg aku heran big mama yg sepatut bertudung pon selamba jer … balik dr mekah pon bagaikan tak nampak apa2 penghijrahan dlm dirinya …

      0

      0
  42. dila says:

    ct cukur kening ke 2?? dlu mmg minat sgt2 kat die tp skunk nie ilang dh minat 2… hurmm

    0

    0
  43. Amereo says:

    Tak habis2 nk mengutuk org jer korg nih…
    dh name pn cover magazine sah2 ade jer yg di edit kat situ sane sini…

    0

    0
    • gigi says:

      Kenapa CT tak jadi diri sendiri je????. Lagipun ini GLAM MALASYSIA!!!!..Apasal nak ke barat pulak. Inilah orang kita sibok sangat nak jadi lain akhirnya sama je dengan barat. takde beza. Ini bukan kreatif tapi meniru idea barat. cuba la blaja kreatif dgn persoanliti malaysian tu sendiri.

      0

      0
  44. lawo ke....... says:

    just nk cakp… kalu rase x nk paki baik x yah paki……tu dosa masing2….. tpi tolong la JANGAN PERSENDAKAN TUDUNG…. main bukak tutup…… ape ingt tudung saji ke hahahaahah

    0

    0
  45. hehehe says:

    nie la dia islam hadari…moden kan…nape dia tak pakai jer baju mcm madona…lg gempak…tayang semua dlm baju kasi kuar…lgpun skrg nie hanya pakai skaf n topi jer kan…baju pun sendat mcm sarung nangka…kasi bogel jer mcm artis barat…baru la btl2 glamour n meletup…tentu tak akan jatuh saham kalo bogl trs…nie la org tua2 kata kalo pegi haji tu kene pakai duit yg berkat…kene keje yg berkat…menyanyi tu melunakkan suara dan berjoget berlengang lengok dpn org ramai tak berdosa ker….mak aku kata kalo nak tau org tu pegi haji mabrur atau tidak tgk la bl blk dr haji kalo makin jadi tak senonoh sendiri mau ingt lar…duit banyak aset banyak tp sayang anak sendiri tak der lg…tuk apa ada harta n aset banyak kalo tak de anak…pd aku lar

    0

    0
    • aduhai says:

      TANG NASIHAT TU DAH BAIK DAH, TANG BUSUK HATI TU YANG XBAGUIH… BAGUS DAH NASIHAT CUMA YG HANG DOK TENGOK TU APAHAL? KALAU HANG TU BAGUS, HARUS RASA INSAF JE SBB NENGOK SITI MCM TU… DUNIA AKHIR ZAMAN… KADANG2 XPAHAM PENGOMEN2 NI, DUK KUTUK N MASA YANG SAMA DOK KUTUK BAIK PUNYA… KALAU BENDA XBAIK BAGI NASIHAT YG BERHIKMAH JE… ITU LEBIH BAIK… NASIHAT BERHIKMAH BUKAN NASIHAT MENGUTUK YE… PASTU KITE PULAK KOREKSI DIRI KITE SUPAYA XJDI ATAU PAKAI CAM SI ARTIS TU… NASIHAT BIAR ADE HIKMAH…

      0

      0
  46. gigi says:

    Tak bole jadi artis teladan la CT ni sebab selalu cakap tak serupa bikin. Selalu juga terperangkap dgn kata-kata sendiri. Zaman dia dah berlalu. HOHO..Sekarang zaman artis muda2. Bagi aku CT ni idola utk org nyanyi2 jek. Utk hidup tak kot coz ade lagi better dari dia. Disebabkan hipokrit beliau dlm banyak hal buat aku pandang sebelah mate jek. Hehe

    0

    0
  47. ermmmm says:

    ikot kt ko la tok ti uiii… mana2 yg xsuke tok ti, xpyh nk mngutuk bagai yer,,,ingt la dosa sikit…(ehh…ustazah plak aku ni)…..hemmmm…..kn da nmpk da muka dia, entri blog ni pon ade nma dia, da xsuke xyah bkk n xpyh la bli majalah 2……ape nmanya… GLAM… glam la sgt ko tok ti…

    0

    0
  48. observer says:

    WOW, A TOTAL HYPOCRITE. I DONT THINK MADONNA IS A GOOD ROLE MODEL. DIA SUKA BOGEL SANA, BOGEL SINI…

    0

    0
  49. cecite says:

    byk sgt edit nyaaaaa.. tak ori dah aku tgk..

    0

    0
  50. The crow says:

    Modonna versi lipis… hehhehe. Apsal laa nak kena jadi someone else…

    0

    0
  51. Leah says:

    siti tolong la bukak tros tudung.. pakai tutup kepala sekadar fesyen baek xpyah. menyampah lak tgk. die antara artis yg plg x seksi kat malaysia (xpnh pkai sleeveless/short skirt @ public) tp dah lame tgk die mcm sambil lewa dan seolah-olah perlekehkan pemakaian tudung lps balik dr haji..
    Siti pun belum ade rezeki nak dpt zuriat smpai skang. mungkin kena betulkan dulu diri tu. pkai la betul2. die dr dlu ckp nk berubah pakai tudung scr sempurna sikit demi sikit.skang ni mcm tutup sanggul je…
    Semoga Allah bg hidayah kat siti nurhaliza.amin..

    0

    0
  52. oren says:

    pelik ngan org suka yg poyo2 baik tp sebenarnya..hmmm, ko saje yg tau…blog nara ni pon namenye blog gosipp, if ko bela dato’ ct ni pon bkn ko dpr kredit dr dia kan?
    lg2 bile yg komen tu cakap pasal agama, satu benda yg sensitif..ntah2 ko copy paste aje dr mane sources…

    aku yg bace blog nara pon sebab mcm bosan2 time keja, singgah la tgk..tp xpyh la nk hipokrit sgt n poyo2 lebih..ape yg kite komen tu ape yg kite rase ajee..baik o salah hanya kite & Dia saja yg tau :)

    0

    0
  53. fikri says:

    dah buat masjid, dah pegi ke mekah berpuloh kali, masih jahil dan berdilema nak pakai tudung ke tidak. masih yakin tak bertudung tu menjamin rezeki. buta hati ke buta kayu ni?

    0

    0
  54. sahabat madonna says:

    GAMBAR NI CANTIK TAPI FRUST SEBAB TUDUNG CT MAKIN LAMA MAKIN MENGHILANG..

    MOGA SUATU HARI NANTI CT AKAN BERTUDUNG LITUP..SAMA2 DOAKAN CT CEPAT DAPAT PETUNJUK…

    I MISS THE ‘OLD N INNOCENT SITI NURHALIZA’

    0

    0
  55. rozi says:

    Mana tudung?
    Nak tau jawaban nya?
    ” Itu bukan rambut Siti, rambut palsu , rambut Siti dah tutup dgn rambut palsu ”
    Fikir2kan lah…Hipokrit ….

    0

    0
  56. Elly says:

    Tak payah letak sebagai madonna tu tak boleh ke? Hissss.

    0

    0
  57. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh minah jambu tk heran pn kalau siti tk bertudong…..suka hati dia lah nk bertudong ke tk……lagi pn dia tk pakai macm momok kire ok la kn…lov u sitiiiiiii tk payah lah nk dengar cakap orang buat ape yg siti nk buat as long u hepi kire ok ….dngar cakap orang hidop tk boleh berjaya n kaya jadi lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
    • asam boi says:

      kalau xnak dengor ckp org nak dengor ckp sapa lg xkan nak dengor ckp binatang atau cakap syaitan?

      0

      0
  58. jesy says:

    ni nama nya haji mardud!!lepas balik haj makin tebal tudung kat kepala,ni makin nipis!!!!nauzubillah….just my 2 cents…kalau taknya betudung jgnlah declare nak betudung masa nak gi haji dulu…rasanya tok k tak bagi kot..dia suka isteri dia glamer free hair…makin tua makin ke arah akhirat ni makin jauh pulak..nak jadi cam madonna…kenape nak sangat nak jd cam madonna..???

    0

    0
  59. zuanzuan says:

    …….bet0l la selama nie ct cuma BERSELENDANG shj di kepala dia….sebab tu boleh nampak rambut, jambul, leher, dagu,………dada…….kalo BERTUDUNG mane bh nampak semua perkara2 di aas tu….so kita kena faham dengan PERBEZAAN fesyen BERTUDUNG dengan BERSELENDANG……dlm islam….yg ada cuma BERTUDUNG…..BERSELENDANG xde pulak ustaz i ajar…

    0

    0
  60. ct wat lawak says:

    kalo da melayu 2 melayu jgk xpyh la ko nk jd madonna ker,lady gagap ker..huh!benci lak aku ngn dier nih

    0

    0
  61. Bronga says:

    Mana tudung? Imej bertudung tu buang jer la. Sebab palsu semata mata. Kalau nak pakai, pakai la betul2 sekajap buka, sekejap tutup terdedah sana sini. Tak elok

    0

    0
    • fitt says:

      yang bertudung lg byk wt maksiat,bertudung tp pakaian punya ler ketat,berpeluk2 dgn jantan,sia2 ajer bertudung tp love bite banyak dkt leher,bertudung juz nk cover,bila buka tudung masam…so yg bertudung tu tak payah ler fikir pasal org lain,tgk diri sdri dlu,dh perfect sgt ker.

      0

      0
  62. what the? says:

    allo! dia bukan THAT INNOCENT hokeh! kalau dia innocent, tak hamiknya laki orang ..

    sekali lagi aku cemburu gegila dgn minah tak sedar diri ni sebab fotoshop memang pergh wei ….

    kalau bab tudung tu usah cite wei … basi dah

    0

    0
  63. lila says:

    mcm milla jovovich pla..sekilas pandang ja la…

    0

    0
  64. faten says:

    alahai cik ct… sangat mengecewakan…
    macam xde pendirian diri je awk ni…

    0

    0
  65. female says:

    sy peminat lagu2 ct nie tapi komen pasal pic siti dan madonna nie..hmm komen saya maaflah tak terpuji pun melihat pic tersebut..arg..next!…

    0

    0
  66. emel says:

    tamo sentuh hal tudung dia.. tapi siti nmpk sgt cantik classy di sini..

    0

    0
  67. Hehehe says:

    Eh eh eh eh HAJJAHHHHHHHHHH!!!!!

    0

    0
  68. Blackberry says:

    Making fool of herself… as always…

    0

    0
  69. Nora says:

    Tudung mana, datok?

    0

    0
  70. Kedamaian says:

    hati-hati berkata, kelak ianya akan balik semula pada kita.. setiap apa yang kita buat pasti ada balasan.. kan lebih elok doakan yang terbaik untuk dia.. moga terbuka pintu hati dia.. :)

    0

    0
  71. ApekNgok... says:

    ntah ape2 ntah nk komen psl imej siti…biarlah tok ti tuh…wat dunno daa…yg penting bakat tuhhh…

    kalo Ziana Zain or Shiela Majid or Anita Sarawak yg da lapuk seksi tuh korang tak kata pe2 lak…

    0

    0
  72. jojo says:

    kelas tau hajjah siti ni..boleh aa click dgn hajjah bik mama..larikkkk!!!!!!!

    0

    0
  73. lyssa says:

    Agak2 kan kalau ditakdirkan dalam masa terdekat ni Siti terbuka hati nak pakai tudung…Ape laa agaknye orang2 yang busuk hati and tak habis2 nak cari salah Siti ni nak kutuk pulak kan…Siti bertudung korang nak kecoh,xhabis point yang tu korang cakap…bagitau artis,nama2 besar kat malaysia ni yang menutup aurat yang menjadi kebanggaan korang..yang aku tau.Wardina jee kot…Yang lain?bertambah2 seksi ada laa..Atleast Siti ni still berpakaian sopan dari dulu sampai sekarang…

    0

    0
  74. yaya says:

    mcm winona ryder jek

    0

    0
  75. AKU says:

    SUKE SUKE SUKE.MATA BIRU..WOWW..LAWA..NK TRY LA JUGAK ….CANTIK GMBR EDIT NI…

    0

    0
  76. aku bukan arif alfian says:

    cantik lagi ibu saya

    0

    0
  77. ikhlas says:

    dosa tetap dosa, tp pelik ye orang2 kite ni bila ada yang ckp ‘tu ramai artis lain lagi seksi, nampak ketiak lah, nampak lurah lah, at least die ni tertutup sket’ .. suka sgt compare dgn yang lagi teruk.. sepatutnya compare dgn yang lagi better.. yes nobody’s perfect even imam pon ada buat dosa tp ibarat kata nabi, amalkan konsep AMAR MAKRUF NAHI MUNGKAR.. mengingati sesama kita, tegur menegur kalau benda tu salah. bukan lagi sokong and compare dgn orang lain yang lagi teruk. sekian :)

    0

    0
  78. saya ikhlas says:

    dah lama nak ckp, kenapa kita perlu sokong benda yang terang2an dosa.. ‘artis lain lagi seksi, dedah sana sini, nampak ketiak bagai, at least die ni tutup sket’ bagi saya, tak perlu compare dgn orang lain yang lagi teruk, sepatutnya compare dgn yang lagi better.. nabi pun ingatkan kita, amalkan konsep AMAR MAKRUF NAHI MUNGKAR.. semua tak perfect even imam pon ada buat dosa tp nabi suruh kita tegur menegur dan ingat mengingati sessama kita. bukannya pergi sokong dan compare dgn orang yang lagi teruk. sekian :)

    0

    0
  79. sayagedik says:

    BE YOURSELF LAH WEI !!!
    apa kejadahnya tiru orang lain especially makhluk mcm Madonna tu ???

    0

    0
  80. hambaNya says:

    munafik! maaf~

    0

    0
  81. amnr says:

    sbnrnye kn klu dulu ct x mntion nk btdung mest org xkan kecoh…
    ni sbb dia sndr dh uar2 kan so mest org kn prtkai ble dia xwat….

    0

    0
  82. insan biasa says:

    hukum tetap hukum!..apa sebenarnya tujuan kita hidup di dunia ini..?adakah utk melanggar hukum yg telah Allah tetapkan..? belajarlah utk berubah.x salah menegur,tp biarlah berhemah..

    0

    0
    • pelik bace komen korang says:

      yelah ko ni…bwk2 lah belajar berhenti baca gosip ni..duk nasihat2 tegur2 org tp mate ngadap blog gosip..sedihnyeeeeeeeeeeeee tgk org cam ko ni..n ramai lagi mangkuk2 yg same2 tingkatnye ngan ko ni…CAKAP LEBIH BERAPI TP SEBOK GAK DOK MELAYAN BLOG GOSIP..DOSE TU BUKANNYE TAK TUTUP AURAT JE WEH..ADOI..KO SEBOK HAL ORG BACE GOSIP HIBURAN NI PUN DOSE…HAHA

      0

      0
  83. CukaChinmi says:

    Kesian artis malaysia, ramai org kampung yang jadi culture shock.. Well, kecik2 xnk blaja pandai2.. By the way siti, ur english album = massive failure. U sing way better in malay, stick to what u do best!! N pls jgn ckp balik haji nak pakai tudung cs so many malaysians look up to u. U used to be this demure kampung girl whom all of us looove and adore. N now thisss?! *depress!!

    0

    0
  84. ajiey says:

    dulu sekolah pakai tudung…jadi artis tak pakai pastu dier ader niat nk pakai balik..bukan dier sowg jer macam nih bersepah owg sekrg mcm nih..artis ker tak artis ker..takleh nk menghina dier owg kampung ker culture shock ker..sekurang2 nyer dier ader usaha nak buat semer berjaya sampai dapat aset 50juta ++..dari tak pandai ckp bi n sekrg dah pandai la jugak n dier berusaha….dier blaja spm dapat baper pun sekarang duit dier dah lebih dari gaji doctor yang ader phd tu..pic nih cantik..nampak kualiti..n bagus la ader teknologi mcm2..rugi la ader teknologi tak manfaatkan…ader uni n kolej buat course pasal edit2 nih(ntah la course pe) tapi takleh nak praktik kan..dengan satu gambar jer boleh kupas mcm2 isu..salah tetap salah hukum Allah jgn dibuat main..cara nak betul kan bukan dengan menghina o mencaci..letakkan isu aurat sebagai satu penyakit dan tiada penyakit yang tiada ubatnya.. bukan la siti saja tapi artis lain pun n saper2 jer..manusia tak terlepas dari kesilapan…betulkan diri sendiri dan saling mengingati antara satu sama lain..BUANG YANG KERUH yang dirasakan ader dlm diri siti , AMBIL YANG JERNIH yang ader dekat diri siti…aper yang jernih pader saya usaha dier nak berjaya n buktikan owg dulunya dikatakan dari kampung nih boleh berjaya bina kejayaan sendiri..

    0

    0
  85. mila says:

    hahahhaa .. kelakar org comment semua nyeee …
    buat ape nak ckp macam2 die bukan kesah pon .. bg aku buat ape nak sokong2 artis nieee .. buang mase je .. baik sokong diri sendri je .. artis ade ke sokong kite ,, hahaha

    0

    0