December 19th, 2011

Fuh ~~ Memang mengejutkan. Inilah satu sisi Datuk Siti Nurhaliza yang kita semua tidak ketahui tetapi berjaya dicungkil oleh para editor majalah GLAM. Siapa sangka Datuk Siti Nurhaliza mampu bergaya ala-ala Madonna untuk keluaran majalah GLAM Januari 2012. Serious Abang Nara terkejut dan terkesima sebentar melihat cover di bawah.

cover glam 2012

Mungkin dengan kelahiran album pertama yang berbahasa Inggeris sepenuhnya, DatuK Siti teruja untuk meniru gaya Madonna. Cantik memang cantik, tapi Abang Nara nampak pelik sedikit. Mungkin gaya rambut kot. Apa pulak pendapat korang?


222 responses to “Siti Nurhaliza Sebagai Madonna Dalam Majalah GLAM Januari 2012”

  1. I want to voice my affection for your generosity giving support to individuals who really need help with this particular study. Your special dedication to passing the message all around had been amazingly functional and has surely permitted others much like me to arrive at their ambitions. Your amazing insightful recommendations can mean a whole lot to me and further more to my peers. Warm regards; from all of us.

  2. jreng says:

    nampak nya orang malaysia tak bisa menghargai seni…
    foto yang begitu bagus.. dan penuh nilai seni.. di caci maki…
    benar2 orang kampung semua…

  3. Holla says:

    peminat DHF siti jgn pulak kecewa…siti kata sedia di kritik…..jadi tuan punyer badan pun ok..korang jangan nak terasa hati pulak

  4. yougart says:

    adehhh ct ooooii…tak yah lah ko nak cover2 kata software, kalau dah buka tudung, ko ingat semua yang krew mendandan tu pompuan ker? lelaki juga….next time buka tudung jer lah..menyakit kan hatijer ingat statement ko balik haji “ini lah style tudung saya setakat ini saya akan berubah secara perlahan2″…lepas beberapa bulan ko kata “saya sebenarnya pakai selendang” lepas tu cakap “sebenarnya untuk fesyen” sekarang ni cakap pula “software” next time ko kata”ko pakai rambut palsu, jadi rambut ko masih cover…jgn ingat org bodoh lah..menyampah aku …penipu bebenor ko ni…..akucadangkan ko buka tudung sekali gus,..tak payah nak bersembunyi dibalik selendang ala serkup mak nenek ko tu….. makin menyampah aku tengok muka kau ni

Loading...