Written by Bella | June 12th, 2018

Masih ingat lagi seorang wanita tampil mendakwa pelakon Fatin Afeefa sedang menjalinkan hubungan intim dengan suaminya sehingga rumah tangga mereka berantakan? Sebelum ini, wanita tersebut yang dikenali sebagai Hanna Marie turut mengatakan Fatin punca beliau dipukul oleh suami sendiri sehingga mengalami kecederaan yang teruk.

Kemelut antara mereka tidak pernah terhenti dan nama Fatin kembali hangat diperkatakan sejak semalam apabila Hanna mendakwa aktres itu masih lagi berdua-duaan dengan suaminya di dalam sebuah apartment pada bulan Ramadhan.

Hanna turut memaklumkan polis sudah berada di rumah Fatin untuk menjalankan pemeriksaan dan mengambil keterangan dari pelakon wanita itu atas dakwaan berkhalwat.

Menerusi akaun Twitternya, Fatin akui polis telah menyerbu rumahnya tetapi hasil pemeriksaan lanjut mendapati beliau tidak bersalah kerana tiada siapa dirumahnya seperti yang didakwa.

Namun, Hanna tetap tidak berpuas hati dan dilihat membalas ‘tweet’ Fatin dengan pelbagai lagi pendedahan mengenai sikap Fatin yang dikatakan agak kasar ketika serbuan itu berlaku.

Fatin enggan berdiam diri mengenai isu tersebut dan bakal membuat laporan polis kerana menggeledah rumahnya tanpa sebarang waran.

48 responses to Rumah Fatin Afeefa Diserbu Polis Atas Dakwaan Berkhalwat?

  1. mona says:

    suraya oh suraya

    1

    0
    • Graham Duhui says:

      There should be a separate between religion and state because the State cannot be managing the private lives of its citizen more so on religious matter. The faith solely lies with the person, it is a private relationship between individual and the almighty. So we need to stand up for the dissolution of JAKIM, JAIS etc..and all the shitty religious departments that waste public money that brings no benefit to the country and its people. I pay tax and I don’t want my money funding some religious perverted nut case ustaz. Malaysia is a secular country and you have to accept it. If not please leave and go to Saudi where intolerance and bigotry thrives

      2

      79
      • Only CT (In The World) says:

        Siti Kasim. Is it you?

        52

        1
        • Anonymous says:

          Bodoh! Perlembagaan Malaysia agama Islam teratas. Ko ingt Malaysia ni … Uganda?!!

          30

          1
        • Gia says:

          If you want to have sex and do drugs.. go somewhere. Yes, they should be reported. Hahaha.. suit your face.

          17

          1
        • Anak Sarawak says:

          Ini semua salah barisan nasional… huhuh

          1

          11
        • Johnny Bravo says:

          sebab ko ahli umno kot mcm rumah kak semah kena serbu.

          3

          6
        • Anonymous says:

          SEJENIS BETINA SUNDAL YG PALING X TAU MALU. BETUL2 GIGIH NAK ROSAK RUMAHTGGA ORG. BETINA LAIN BUAT SBB MUDAH, YG SI SUNDAL NI, DLM2 PAYAH NAK JADI PEROSAK, DIA TETAP GIGIH NAK JADI BETINA PLNG HINA SUNDAL DAN PEROSAK UMHTGGA ORG TU. LNGSG X ADA MALU, LGSG X ADA RAGU. SUDAH BUAT HAL KAT ORG, LAGI NAK MENYALAK. KO SALAH KO SEDAR DIRI CKT PATIN BUSUK.

          12

          0
      • Kedondong says:

        I pay tax too…and I don’t care about your opinion. This is Malaysia….Islam is official religion. Just consider that tax you paid as fee to live in this bumi soil.keep your shitty opinion to yourself. I don’t bother your religion…so don’t bother mine.know your line…and where to stop. Bring your liberalism to somewhere else …i

        78

        1
        • Anonymous says:

          It is all Umno’s fault. :((

          3

          13
        • Anonymous says:

          Well spoken Kedondong!

          9

          0
        • Jamal BN says:

          stupid religion, oppressive, backward, regressive, perverted, pedophilia, misogynist, intolerant, terrorist, violent, bigotry, hypocrite, corrupt, poor, non-intellectual, closed-minded, disgrace to mankind, dirty, hatred, sex craved and may more…just leave this religion if you want to be saved, Jesus is forever there to accept you

          2

          20
      • Nuraidah Mt Zain says:

        Sorry bro..I considered myself as liberal muslim but I have to disagree with you. Why do you want to dillute religion just because you are horny and you want to have sex? Yes, I paid tax too but I do not want religion to be polluted by people like you just because you want to insert your d*ck in someone p*ssy!

        32

        1
      • Anonymous says:

        ahli umno mcm mmmm

        0

        9
    • Only CT (In The World) says:

      Baik aku layan video ni
      https://m.youtube.com/watch?v=cw5V0NDafWs

      0

      0
    • Mak Becok says:

      Rumah Najib pun kena geledah inikan rumah ko!

      19

      0
  2. chinta says:

    main wayang sgt fatin ni…..

    so ape komen polis bila fatin kata serbu rmh org tanpa waran?

    3

    0
    • Anonymous says:

      Ahli Umno?!!

      0

      2
    • Power rangers pink says:

      Kannn. Fatin ni wayang sgt ni. Xde orang gila la dok buat x puas hati kat dia sampai macam tu kalau dia x kacau laki orang. Igt orang tu xd keje selain ganggu hidup dia? Teruk ni minah ni. Aku yakin dia yg buat hal. Xkan bini orang nak ganggu dia suka2?

      16

      0
      • RaedRaad says:

        Yg bini org tu…since your laki gila kan si fatin ni dah lama n byk kali kantoi…why u still with him???? Nak jgk dgn somi yg mcm ni…pls lepaskan laki hang ni so that hang buleh hidup dgn tenang…bg je kat fatin ni…they suit each other.. biar kan depa…

        17

        0
  3. nok gebuzzz says:

    ape masalah dia ni…gila sgt nak belaki kawin la,x abis2 kes ngan laki org la…khalwat la..belakon x sebapa…gosip jer lebih,bln2 pose ni cuba la insafkan diri.

    28

    0
  4. Siti peah says:

    Handsome n kaya sgt ke jantan yg direbutkan tu? Jantan tu jgk yg hidop happy n rilek.. pempuan murahan dua org ni jgk yg begadoh kecoh2. Demi jantan haru biru hidop. Dasar jantan x guna. Kalo aku jadi pempuan 2 ekor tu mmg aku tinggal kan jantan x guna gitu.

    16

    0
  5. claudia says:

    kita tak tau lg fatin ni salah ke tak, tapi 1 jela si hannah ni.. u dah tau laki u tu useless amek dadah, kaki pukul whatsoever, why still tunggu?
    skrg nmpk mcm u yg hardup sgt nk laki tu.. it takes 2 to tango.. u kne kesian kn dri u sendiri.. move on.. build ur own life.. with ur kids.. mmg la syg tp buat ape nk tgu if merana and tak dihargai..

    55

    0
  6. herannnnn says:

    kalau betol la jantan tu main kayu 3, kaki pukul, amek dadah and all that,kenapa bini dia masih nak simpan?? biaq pi la si patin tu hadap,dia nak sgt kan..biaq dia plak merasa idop ngan jantan mcm tu..apa nk kecoh…pastu kita sama2 tunggu & lihat kesudahan mereka berdua..buang karan je berebut jantan lahanat dgn bitch mcm tu

    18

    1
    • Miss j says:

      Bini laki yg main dadah…..sangat sayangggggg suami walau suami mcm taik sebab malam service baikkk punya…

      9

      0
    • Anonymous says:

      Bini tu geram laki dia berdadih dgn betina lain lepas tu horny.. laki dah x jolok dia dah…aku rasa la! Dia cemburu laki dia asyik pancut kt lubang lain.

      6

      0
  7. Only CT (In The World) says:

    Baik layan ni
    https://m.youtube.com/watch?v=cw5V0NDafWs

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Dedua annoying. And fatin, kau ingat polis bodoh sangat ke tak tau prosedur pasal waran bagai. Jangan cakap pakai suka hati je cik kak.

    20

    0
  9. ohyeah.. says:

    bior betul…mk andeh 2 ekor ni! tak pernah aku dengar polis serbu umah org yg disyaki berkhalwat. jgn bikin fitnah!!

    9

    0
  10. El says:

    Muka cantek kelakuan hodoh, kemarin jantan

    0

    2
  11. homewrecker says:

    yang hana marie ni kenapa, nk sgt pertahankan laki kauuuu??? wei pls laaaaa dah kena pukul kot… angkat kaki la kak walaupun perit

    8

    0
  12. Anonymous says:

    Buat apa terhegeh sangat kat lelaki tuu..ayoyoo..jgn poyoo lh..nakk sangat ke kat lelaki yg tak bertanggung jwb tu..nak rebut dia apa ada..weak up lh jgn jd perampuan yg tak tau berfikir.

    4

    0
  13. Calcium mengembang says:

    Boleh ke seseorg tu call aje polis untuk serbu rumah org lain.,…..tak logic.

    10

    0
  14. Anonymous says:

    Gatal bijik dan main guna dadah. Sesuai kena serbu. Siapakah pemanggil itu?

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Umno la ni… suka buat undang2 koboi.

    0

    5
  16. Anonymous says:

    hanna marie: syg btg laki
    laki hanna: luaskn jajahan dadah
    fatin: gersang jd jnda

    5

    0
  17. makcik ko says:

    sayang mmg sayang tp jgn jdi hamba cinta..laki dh buat kita mcm tu trskn hidup jgn simpan dah yg menyusahkan..ye, ckp mmg senang tp kalo kita yakin kita blh move on insan paling bahagia adalah kita juga..laki ni kalo dh main pmpn mcm ketagih lps buat then buat lgi sbb dia tau kita tggu kalo dia susah esok²… kemenangan terbesar kita sbg perempuan ialah bila kita mampu & trs kuat utk kehidupan yg mendatang.. mse tu ko tgk laki ko gatal buntot nk ko blk…

    7

    0
  18. papa Nopal says:

    Kalo polis yang raid, bukan isu khalwat ni…mungkin isu dadah..kalo khalwat Majlis agama yang raid.

    9

    0
  19. raya mode says:

    kalau sayalah, move on ajer dgn hidup. diriku terlalu berharga utk terlibat dengan insan-insan yg dah tak ingat wujudnya akhirat. hidup di dunia ni sementera. berapa lama jer boleh menunggang nafsu tu? muda sementara aja, seronok pun begitu juga. nanti dah tua, kerepot baru tahu apa yg kita buat selama ini berbaloi atau tidak. jadi, daripada sakit jiwa, baiklah fokus kepada membina diri dan kehidupan baharu yang lebih tenang aman damai dari insan2 macam nih. let it go dik, move on. dendam berpanjangan pun tak elok. lagi lama melibatkan diri dgn orang macam retis tu, lagi macam2 jadi. dah memang perangai dia mcm tuh, buat raid pun bukan dia terus pakai tudung insaf dan taubat pun. bukan menjadikan laki you jadi baik pun. lagi macam2 konflik wujud. takperlu dendam sangat. allah maha melihat. sabar sikit.

    0

    0
  20. next next next says:

    Aku pernah jumpa minah ni depan2. Dia tgh makan sorg2, merokok pulak tu. bukan nak judge dia sebab perokok la. tapi perwatakan dia tu mcm haishhh taktau la, memang sesuai dgn apa yg hanna marie tu cerita. itu je nak ckp.

    2

    0
  21. Mak nenek says:

    i kennot brain why patin kenapa gebang call 999 utk serbu rumah…ingat polis nak serbu rumah org suka suki main redah je ke….adoiyaiii…patin2…if x tau law & procedure jgn main hantam lorhhhh….iiissskkk3…nmpak sngat mengelabah nye patin ooittt….

    2

    0
  22. Cecep says:

    Ingt ni polis Amerika ke pakai waran??? Law Malaysia x sama law Amerika nu. Nak geledah rmh org, Insp ke atas boleh masuk tanpa waran. Insp tu la waran utk geledah rmh org. Fatin oi, belajar ckit law Malaysia…

    2

    0
  23. Farhan says:

    Senang je faten, stop ambik batu, thats it…ni tak, lelaki tu belanja batu, lagi la kau suka, horny tak ingatkan…he just want to have sex with u je, one day, dia pergi dgn org lain…believe me faten, if you read my comment…lelaki mmg suka ambik drug dgn perempuan, tetapi dia tak nk kawin dgn perempuan ambik drug…

    2

    0

Leave a Comment

Optional