June 12th, 2018

Masih ingat lagi seorang wanita tampil mendakwa pelakon Fatin Afeefa sedang menjalinkan hubungan intim dengan suaminya sehingga rumah tangga mereka berantakan? Sebelum ini, wanita tersebut yang dikenali sebagai Hanna Marie turut mengatakan Fatin punca beliau dipukul oleh suami sendiri sehingga mengalami kecederaan yang teruk.

Kemelut antara mereka tidak pernah terhenti dan nama Fatin kembali hangat diperkatakan sejak semalam apabila Hanna mendakwa aktres itu masih lagi berdua-duaan dengan suaminya di dalam sebuah apartment pada bulan Ramadhan.

Hanna turut memaklumkan polis sudah berada di rumah Fatin untuk menjalankan pemeriksaan dan mengambil keterangan dari pelakon wanita itu atas dakwaan berkhalwat.

Menerusi akaun Twitternya, Fatin akui polis telah menyerbu rumahnya tetapi hasil pemeriksaan lanjut mendapati beliau tidak bersalah kerana tiada siapa dirumahnya seperti yang didakwa.

Namun, Hanna tetap tidak berpuas hati dan dilihat membalas ‘tweet’ Fatin dengan pelbagai lagi pendedahan mengenai sikap Fatin yang dikatakan agak kasar ketika serbuan itu berlaku.

Fatin enggan berdiam diri mengenai isu tersebut dan bakal membuat laporan polis kerana menggeledah rumahnya tanpa sebarang waran.


48 responses to “Rumah Fatin Afeefa Diserbu Polis Atas Dakwaan Berkhalwat?”

  1. Farhan says:

    Senang je faten, stop ambik batu, thats it…ni tak, lelaki tu belanja batu, lagi la kau suka, horny tak ingatkan…he just want to have sex with u je, one day, dia pergi dgn org lain…believe me faten, if you read my comment…lelaki mmg suka ambik drug dgn perempuan, tetapi dia tak nk kawin dgn perempuan ambik drug…

  2. Cecep says:

    Ingt ni polis Amerika ke pakai waran??? Law Malaysia x sama law Amerika nu. Nak geledah rmh org, Insp ke atas boleh masuk tanpa waran. Insp tu la waran utk geledah rmh org. Fatin oi, belajar ckit law Malaysia…

  3. Mak nenek says:

    i kennot brain why patin kenapa gebang call 999 utk serbu rumah…ingat polis nak serbu rumah org suka suki main redah je ke….adoiyaiii…patin2…if x tau law & procedure jgn main hantam lorhhhh….iiissskkk3…nmpak sngat mengelabah nye patin ooittt….

Loading...