May 8th, 2018

Pernah hangat dengan kontroversi mempunyai skandal ataupun hubungan intim dengan suami orang, terbaru Fatin Afeefa didakwa menjadi punca kepada keganasan rumah tangga pula.

Menerusi laman sosial Twitter, seorang wanita yang dikenali sebagai Hanna Marie mendedahkan beberapa foto dia dipukul oleh suami sendiri kerana Fatin.  Untuk makluman anda, Hanna adalah wanita sama yang mendakwa Fatin menjalinkan hubungan sulit dengan suaminya sebelum ini.

Hanna memuat naik foto kesan penyangkut baju serta lebam pada tubuhnya yang dipercayai kesan dipukul teruk oleh suaminya yang berang  gara-gara dia menceritakan setiap butiran tentang percintaan suaminya itu bersama Fatin.

Wanita itu turut meminta Fatin untuk tidak mengganggu lagi suaminya meskipun lelaki itu berulang kali mengatakan dia sudah tidak berhubung dengan Fatin lagi.

Sejauh mana kebenaran disebalik segala isu ini tidaklah kami ketahui.  Malah, netizen juga mempersoalkan mengapa wanita berkenaan tidak membuat laporan polis selepas mengalami kecederaan yang serius.  Fatin juga nampaknya hanya berdiam diri sahaja meskipun dihimpit dengan pelbagai tuduhan.


63 responses to “(FOTO) Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Dakwa Teruk Dipukul Suami”

  1. saeraa says:

    bini pun bodoh. dah tau laki kau tu kaki perempuan, dah tau laki kau tu jenis menggatal, tinggalkan jela. kau boleh dapat lelaki lagi better dari dia. jangan acah acah nak naik mahkamah lah, nak pergi pejabat agama lah, konon konon nak ugut, padahal tak pergi pun. hahahaha! pengecut. bangkit lah sikit. ajar lelaki tu.

  2. Anonymous says:

    Perempuan klau mulut dah biadap. X hormat suami..bgitu la jadinya. Islam jugak yg btul.

Loading...