Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“RM200,000 Bukan Saman Sebab Kami Tak Mohon Maaf” – Syura Badron

Syura Badron

Penyanyi Syura Badron memperjelaskan salah faham orang ramai mengenai pembayaran sebanyak RM200,000 yang perlu dibayar olehnya dan empat orang lagi temannya seperti yang dituntut oleh penyanyi dan pelakon, Siti Nordiana.

Advertisement

Menurut Syura atau nama sebenarnya Zuraidah Badron, wang tunai sebanyak RM200,000 seperti yang diminta oleh Siti Nordiana itu bukanlah bayaran saman yang perlu dilunaskannya.

Nampaknya masih ramai yang tak faham. Pembayaran RM200,000 setiap seorang itu bukan saman sebab kami tidak mohon maaf.

Jelas Syura di dalam ruangan Instagram Story miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syura badron official (@syurabadron)

Dalam pada itu, Syura turut berkata bahawa jika mereka tidak membuat permohonan maaf dan membayar RM200,000, maka barulah tindakan saman akan dilakukan oleh Siti Nordiana atau mesra dipanggil Nana.

Advertisement

Syura Badron

Terdahulu, Nana telah mendakwa ‘lima sekawan’ ini telah menyiar, mengeluar dan menerbitkan kenyataan secara umum yang berunsur fitnah serta tidak benar mengenai dirinya dan terpaksa meneruskan tindakan saman kerana tidak mendapat permohonan maaf dari kelima-lima individu yang terlibat.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. anon2000

    August 3, 2021 at 11:22 am

    nana ni tak padan dengan muka lembab, kuat mengerik rupanya. kalau aku pun takkan mintak maaf sebab permohonan maaf tu disertakan sekali dengan 200k sebagai kos minimal ganti rugi, so itu macam dah samanlah dol cuma saman ganti rugi minimal. kalau ko betul nak permohonan maaf je ko akan minta dey all ni semua buat public apology then kalau ingkar baru saman 200k. samdol betul lah perangai ko ni nana!

    • temenggong

      August 3, 2021 at 2:03 pm

      bodoh, nag ngata orang, lepastu takpe nanti dia suh minta maaf kita minta maaf je, sekali kena bayar rm 200k, padan muka, lain kali takyah sibuk membawang pasal orang, lagi2 kawan sendiri, gila Syura, bini lan dan 2 ekor lagi tu

    • Anonymous

      August 4, 2021 at 9:42 am

      Biar mereka tau langit itu tinggi atau rendah..sebelum nak mengata rakan baik sendiri fikir apa yang akan berlaku..mereka terlalu memikirkan nafsu sendiri..Terimalah akibat daripada perbuatan mereka sendiri.Lain kali jaga lisan tu.PADAN MUKA KORANG.

  2. IKAN SEPAT

    August 2, 2021 at 5:23 pm

    BODOH NYERRRRR RETIS RETIS NI….

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top