Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Lima Sekawan’ Terima Surat Saman, Siti Nordiana Minta Bayar RM200,000 Setiap Seorang

Siti Nordiana

Kes melibatkan Siti Nordiana dan juga ‘lima sekawan’ iaitu Lan Solo dan isteri, Syura Badron, jurusolek Aida G, Sam Samin diteruskan lagi apabila mereka mengesahkah telah menerima surat tuntutan permohonan maaf daripada penyanyi itu sejak daripada hari Isnin yang lalu.

Advertisement

Perkara tersebut dimaklumkan kepada sebuah portal media hiburan di mana Siti Nordiana turut menuntut amaun bayaran sebanyak RM200,000 setiap seorang selain surat tuntutan permohonan maaf.

Mereka berlima yang diwakili peguam terkenal, Alan Razak berkata telah menyerahkan surat tuntutan tersebut kepada pihak berkenaan.

Kami (Lan, Shiela, Syura, Aida G dan Sam) telah menerima surat tunturan daripada pihak Siti Nordiana yang kandungannya meminta agar kami membuat kenyataan terbuka memohon maaf dalam tempoh 24 jam. Turut diberi beberapa syarat lain, selain bayaran sebanyak RM200,000 setiap seorang.

Kenyataan itu dikeluarkan Sam sebagai wakil mereka berlima kemudiannya enggan mengulas lanjut mengenai isu tersebut apabila ditanyakan sama ada mereka sedar Siti Nordiana sudah meneruskan saman setelah 24 jam tuntutan permohonan maaf itu tidak dijawab.

Advertisement

Siti Nordiana difahamkan telah melantik firma guaman, Tetuan Abang Azlan & Associates untuk mewakili kes berkenaan.

“Nana terpaksa mengambil tindakan undang-undang bagi membersihkan nama dan imej yang tercalar akibat kenyataan sedemikian, sama ada secara langsung atau sebaliknya akibat sesi siaran langsung IG itu” ujar peguam yang mewakili Siti Nordiana.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    August 1, 2021 at 12:23 pm

    Truskn je nana,diorg layak sgt kne cmtu

  2. Anonymous

    July 31, 2021 at 7:21 pm

    Zr

  3. cacacicucacacicu

    July 31, 2021 at 3:25 pm

    go nana!!! rasakan!! padan muka mereka!! dah lah miskin, x famous, skrg byrlh… da yg merempat di bawah jambatan tu nnti!haaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhhahahahahah

  4. Anonymous

    July 31, 2021 at 12:37 pm

    Padan muka..

    • Nhj

      July 31, 2021 at 7:04 pm

      Lain kali jangan buat fitnah…nak sangat kan…go nana go nana i support you

  5. brunes

    July 31, 2021 at 11:03 am

    sekejap lagi geng jonggos ni akan keluar statement acah victim.. syurah dah start dah yg lain confirm akan menyusul. tulakan dah lah miskin dan tak famous now tambah beban lagi kerana kelancangan mulut puaka gara2 nak kejar views. hadap sendiri lah serves them right biar jadi pengajaran supaya tidak selalu tunjuk bodoh di medsos

    • Balang kuih

      July 31, 2021 at 11:40 am

      Berapa la siti nordiana bayar kos guaman ye. Mahal tu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top