“Rezeki Jangan Ditolak” – Ifa Raziah Terima Tawaran Pfizer Dari Beberapa Hospital

Hiburan

“Rezeki Jangan Ditolak” – Ifa Raziah Terima Tawaran Pfizer Dari Beberapa Hospital

Baru-baru ini, kecoh diperkatakan apabila pelakon dan personaliti TV popular, Ifa Raziah enggan mengambil suntikan vaksin jenis Sinovac. Ifa yang sepatutnya mendapat suntikan vaksin di Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di Pusat Pameran dan Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Sabtu lalu terpaksa membatalkan temu janji di saat akhir.

5 bulan lalu

Sanggup Keluar Duit Poket, Ifa Raziah Tetap Nak Vaksin Pfizer

Advertisement

Menurut pelakon ini, dia memohon suntikan jenis Pfizer kerana mempunyai masalah kesihatan. Selain itu, Ifa memasang hasrat untuk mengerjakan ibadah haji dan ke Singapura untuk urusan perniagaan.

Cucuk jangan tak cucuk

ifa raziah

Bertalu-talu Miss Diva dapat Whatsapp beberapa hospital yang offer untuk dapatkan suntikan vaksin Pfizer. Wow hebat tak Miss Diva. Rezeki jangan ditolak maut jangan dicari iya. Cucuk jangan tak cucuk.

Terbaru, menerusi sebuah hantaran di Instagram, Ifa atau nama sebenarnya Saripah Raziah Mustapha memaklumkan menerima tawaran daripada beberapa hospital untuk mendapatkan vaksin jenis Pfizer. Bersyukur di atas rezeki tersebut, dia sesekali tidak akan menolak.

Advertisement

Penyanyi lagu Ser Ser Ser ini sebelum ini menafikan dakwaan dia memilih sebaliknya mengalami masalah kesihatan berupa alergi atau alahan kepada ubat-ubatan tertentu. Ifa turut menyertakan bukti pengesahan daripada doktor mengenai masalah kesihatan yang dialaminya itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Ifa Raziah

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymous

    July 16, 2021 at 11:01 pm

    apa punya statement. “memohon suntikan jenis Pfizer kerana mempunyai masalah kesihatan”
    tak pernah lagi dengar orang minta pfizer disebabkan masalah kesihatan. kalau ifa ada masalah kesihatan, lebih baik ambil sinovac sebab vaksin ni guna teknologi tradisional dan risiko side-effect lebih rendah berbanding dgn pfizer dan az.

    cara ifa dipanggil utk ambil vaksin macam pelik je. bukan cara kerajaan panggil kita orang. mana ada mesej guna whatsapp? pelik pelik

  2. Anonymous

    July 16, 2021 at 10:25 pm

    Wait what????! Hospital call untuk bagi suntikan?? Ni jalan dalam ke?? Orang lain semua la tggu dipanggil utk appointment. Artis-artist Malaysia & those politicians yg mcm ni, are equally the same. I hope that they won’t get a fast line to paradise!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...