Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Ramai Rindu Sungai Dengan Laut Dari Mak Ayah Sendiri” – Ciapan AG Coco Undang Kecaman

ag coco

Baru-baru ini tular sebuah video yang menampakkan betapa ramainya pengunjung memenuhi sebuah kawasan air terjun selepas peraturan ke pusat rekreasi dilonggarkan bagi beberapa negeri.

Advertisement

Walaubagaimanapun, keadaan yang sesak itu nampaknya dikritik ramai memandangkan keadaan pendemik yang masih belum reda kini. Sepatutnya para pengunjung terus mengikuti prosedur operasi standard (SOP) untuk keselamatan semua.

Mungkin mahu meluahkan kekesalannya terhadap situasi tersebut, AG Coco telah menulis ciapan bebraur perlian terhadap orang ramai yang mula berlibur kini.

ag coco

Pun begitu, luahan tersebut menerima kritikan ramai kerana dianggap tidak sensitif. Mana boleh samakan situasi berlibur dengan sekatan untuk merentas negeri yang masih berkuatkuasa lantas menghalang orang ramai daripada berjumpa ibu bapa masing-masing.

Advertisement

ag coco dikritik

Rata-rata netizen ternyata terasa dengan ciapan berkenaan kerana terdapat ramai yang sudah lama tidak dapat pulang ke kampung halaman kerana situasi yang tidak mengizinkan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    September 20, 2021 at 9:30 am

    aku paham maksud AG ni.. maksud dia tu dituju pada org yg mak bapaknye dalam 1 negeri.. bukan yg mak paknye duk negeri lain… kan memang x boleh rentas negeri tapi yg dalam 1 negeri tu haritu bg alasan x boleh rentas daerah..ni dah boleh rentas sanggup lagi pi berjalan..

  2. Anonymous

    September 15, 2021 at 3:37 pm

    “nak lawat mak bapak, rentas negeri pun tak boleh, etc” – ader jer kan mak bapak kite yg duduk satu negeri/daerah. macam gitu lah perumpamaan nyer. yang lebih afdal diziarah, tak pergi. tapi sanggup bersesak-sesak kat tempat macam tu. nak berseronok skali pun, kesian kat anak2 terperuk kat umah jer skali pun, mana akal kite nak nilai sesuatu keadaan tu. Ader yg takmau tgk mak bapak walaupun duk seteman sebab org2 tua nie high risk, paham juga di situ. Tapi contoh yg reramai pi mandi sungai tu, elak kan lah pergi kalau dah ramai sgt manusia kat situ. Kesian kat anak2 yg masih belum vaksin. Kite yakin sgt yg org2 kat situ dah fully vaccinated? Jaga SOP? Bukan C19 spreader?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top