“Ramai Kata Ustazah Berdrama” – Ustazah Asma’ Harun Bersumpah Tak Kejar Konten Jumpa Ifa Raziah

Hiburan

“Ramai Kata Ustazah Berdrama” – Ustazah Asma’ Harun Bersumpah Tak Kejar Konten Jumpa Ifa Raziah

Sedia maklum, pendakwah dikenali ramai iaitu Ustazah Asma’ Harun telah bertemu dengan penyanyi dangdut sensasi, Ifa Raziah baru-baru ini dan pertemuan tersebut menerima reaksi negatif daripada para netizen.

Kebanyakkannya netizen merasakan pertemuan tersebut telah dirancang hanya untuk membuat konten serta mengejar publisiti.

Advertisement

Susulan itu, Ustazah Asma’ tidak mendiamkan diri dan tampil bersuara untuk menafikan segala dakwaan yang mengatakan pertemuan dia bersama selebriti itu hanya sekadar konten sahaja.

Ada Al-quran di depan saya. Pertemuan saya dan Ifa Raziah tidak dirancang.

Dalam pada masa yang sama, pendakwa tersebut turut berkata dirinya sama sekali tidak kisah jika ada netizen yang ingin terus menerus mengecamnya ataupun memfitnah dia.

Apa yang dipentingkan oleh Ustazah Asma’ adalah dirinya yang berniat ikhlas untuk bertemu dengan Ifa.

Sebelum ini, Ifa Raziah ada meluahkan rasa sebak di laman Instagram kerana dapat bertemu dengan Ustazah Asma’ kerana sudah lama menyimpan hasrat untuk bertemu dengan pendakwah terbabit.

Selain itu, kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

3 bulan lalu

"Ujian Akhir Zaman" - Menangis Dalam 'Live', Ustazah Asma Tak Tahan Dikecam Berterusan Tanpa Sebab

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    September 18, 2022 at 7:25 am

    aku org luar, tp persepsi aku nampak, sazah ni terlalu nk masuk crowd artis/vip.
    tgk sazah lain cool je, xde nk tnjuk dia lepak ngn artis mana, dpt hadiah dr artis mana
    ni pandangan saya sbg org luar laaa
    seolah2 kalau dpt hang out ngn artis ni, mcm kasta lain sikit

  2. brunes

    September 15, 2022 at 1:59 pm

    memang pun ostajah clout chaser, air mata buaya sangat

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...